17 Aralık 2009, Perşembe 14:21:00

Artık Sabiha Gökçen’de Blu Express var

İtalyan havayolu şirketi Blue Panorama’nın alt markası olarak uçuş yapan Blu-Express’in Roma-İstanbul uçuşlarına başlıyor.
  • Ne atlas Jeti ne onuru kim gelir o meydana ? Neden gelsin ? Başına dert mi alsın. Her dakika şikayet yağıyor. Profesyonellikten yoksun bir meydan kapanmaya mahkumdur. Ama güzel alışveriş merkezi olur.
  • germanwins seferlerini kapatmadı köln,stutgart,berlin istanbul arası günlük seferleri var.ayrıca doltmunt hattın yaz sezonları kullanıyo.
  • saw ın büyümesini kıskanan o çoçukları.germanwing seferlerini gece 3 te yaparsa tabi kimse binmez bu seferlere.pegasus-sun experess-thy-anadolu jet-kthy-corendon-tailwind-sky aır-frebird-turkuaz-atc cargo-uls cargo 12 yerli şirket burda sefer yapıyo.işşallah atlasjet ve onur gelir.bu şirketler burayı sevdi.neresi kötü bu meydanın
  • SAW a gelen her havayolu bir gün nasıl olsa orasını bırakacak. Türkiye için sivil havacılıkta çok kötü bir imaj oluşturdu. Birilerinin burayı denetleyip acilen önlem alması lazım.
  • germanwingsi kaybeden sirket ISG baska sirketler getirerek bu acigi telafi etmesi lazim.
  • saw yi neden bu kadar kötülüyorsunuz.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • PEGASUS ÇALIŞANAI OLARAK ACIYORUM BURAYA GELECEK OLAN YENİ ŞİRKETLERE PUSH-BACK İÇİN 3 KERE SLOT KAÇIRDIK PUSH-BACK GELDİ HEADSET YOK NE OACA BU SAW'IN HALLERİ BENCE BU MEYDANA ÇELEBİ DEN SONRA HAVAŞ DA GELMELİ Kİ REKABET OLSUN BAKIN O ZAMAN ISG NASIL DÜZELİR.
  • Blu expressin hatası SAWa uçmak. Başını belaya sokacak farkında değil. AHL ye gelseydi farklı olurdu.
  • hala çekici yok konveyor yok.kamyonetle bagaj taşınıyorsayın buğday atıyo tutuyo.pushback yapmak için uçaklar kaç dakika bekliyor.operatıon memurlarının kulaklığı bile yok.yer hizmetleri içler acısı.bumu kalite.

İtalya’nın önde gelen havayollarından Blue-Panorama’nın low cost markası olarak hizmet veren Blu-Express, İstanbul Sabiha Gökçen ile Roma Fiumicino arasında bugün uçuşlara başlıyor. Uçuşların başlayacak olması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya ISG CEO’su Gökhan Buğday, Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaret’ten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ve Blu Express Ticaret Direktörü George Michalopoulos katıldı. ISG CEO’su Gökhan Buğday, Türkiye ve yurtdışı uçuş noktalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın İstanbul’u en uygun fiyatla Avrupa’nın önemli şehirlerine bağladığını ifade etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaret’ten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın her geçen gün yeni şirketleri Türkiye’ye getirdiğini ve bu sayede özellikle Anadolu yakasında yaşayan İstanbullulara birçok noktaya uçuş imkânı sunduklarını söyledi. Aydın, yakın zamanda başka şirketlerin de Sabiha Gökçen’den uçuşlara başlayacağını belirtti.

ISG - Blu Express

Blu Express Ticaret Direktörü George Michalopoulos ise Sabiha Gökçen Havalimanı’nı seçmelerinde en büyük etkenin İstanbul’un Anadolu yakasında ve civar şehirlerde yaşayan Türklere en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Michalopoulus, “Bugün Blue-Panorama’nın 11’inci kuruluş yıl dönümü ve biz İstanbul uçuşlarımıza başlıyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı mükemmel konumuyla, İtalyan yolcular için de çok ideal bir uçuş noktası olacak. Uçuşlarımız, gerek İstanbul, gerekse Bursa gibi sanayi şehirlerinde yaşayan İtalyanlar için büyük bir önem teşkil edecek. Ayrıca havayolu olarak İstanbul-Roma arasında ilk kez akşam uçuşlarını yapacak olmamız nedeniyle işadamları tarafından tercih edileceğimize inanıyoruz” dedi. Michalopoulos, İstanbul uçuşlarına çok iyi bir dönemde başladıklarını belirterek, “İstanbul’un 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti olmasının yanı sıra, Türkiye’nin 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olması uçuş trafiğini daha fazla artıracaktır” şeklinde konuştu.

Blu Express Ticaret Direktörü George Michalopoulos ayrıca, 2010 yılında İstanbul-Roma-İstanbul hattında 82 bin yolcu taşımayı hedeflediklerini ve dolulukta yüzde 70’lik bir oran yakalamak istediklerini söyledi.

Seferlerini Boeing 737-300 ve 737-400 tipi uçaklarla düzenleyecek şirket, haftada 6 gün karşılıklı olarak Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri uçuş yapacak.

ISG - Blu Express

Artık Sabiha Gökçen’de Blu Express var

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne atlas Jeti ne onuru kim gelir o meydana ? Neden gelsin ? Başına dert mi alsın. Her dakika şikayet yağıyor. Profesyonellikten yoksun bir meydan kapanmaya mahkumdur. Ama güzel alışveriş merkezi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
germanwins seferlerini kapatmadı köln,stutgart,berlin istanbul arası günlük seferleri var.ayrıca doltmunt hattın yaz sezonları kullanıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw ın büyümesini kıskanan o çoçukları.germanwing seferlerini gece 3 te yaparsa tabi kimse binmez bu seferlere.pegasus-sun experess-thy-anadolu jet-kthy-corendon-tailwind-sky aır-frebird-turkuaz-atc cargo-uls cargo 12 yerli şirket burda sefer yapıyo.işşallah atlasjet ve onur gelir.bu şirketler burayı sevdi.neresi kötü bu meydanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW a gelen her havayolu bir gün nasıl olsa orasını bırakacak. Türkiye için sivil havacılıkta çok kötü bir imaj oluşturdu. Birilerinin burayı denetleyip acilen önlem alması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
germanwingsi kaybeden sirket ISG baska sirketler getirerek bu acigi telafi etmesi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw yi neden bu kadar kötülüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PEGASUS ÇALIŞANAI OLARAK ACIYORUM BURAYA GELECEK OLAN YENİ ŞİRKETLERE PUSH-BACK İÇİN 3 KERE SLOT KAÇIRDIK PUSH-BACK GELDİ HEADSET YOK NE OACA BU SAW'IN HALLERİ BENCE BU MEYDANA ÇELEBİ DEN SONRA HAVAŞ DA GELMELİ Kİ REKABET OLSUN BAKIN O ZAMAN ISG NASIL DÜZELİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Blu expressin hatası SAWa uçmak. Başını belaya sokacak farkında değil. AHL ye gelseydi farklı olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hala çekici yok konveyor yok.kamyonetle bagaj taşınıyorsayın buğday atıyo tutuyo.pushback yapmak için uçaklar kaç dakika bekliyor.operatıon memurlarının kulaklığı bile yok.yer hizmetleri içler acısı.bumu kalite.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000