23 Nisan 2009, Perşembe 16:31:07

ALEXANDRIA AIRLINES DA İSG'Yİ SEÇTİ

Mısır'ın önde gelen havayolu şirketlerinden Alexandria Airlines, Mısır'ın başkenti Kahire'den İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na ilk seferini gerçekleştirdi.
  • Aşağıda yazı yazan arkadaşımız herhalde birine cevap vermiş. Verdiği örnekler olmamış ama... Kimsenin turizmi baltaladığı falan yok. Buna rekabet derler. Herhalde TAV da çalışan biri SAW a müşteri gitti mi sevinmeyecek değil mi ? Rekabette güzellik doğurur. Ama sizde sinir yapmış. Silivri açıldığında ne yapacağınıza kafa yorun daha iyi.
  • "Başında zebani durmayan tek kazan kiminmiş; tabii ki türklerin" Bilinen fıkradır; Avrupa nın yolcu sayısını en hızlı arttıran havalimanı ile gurur duyacağına vatandaş "tu kaka" demeyi tercih ediyor. Bırakın boş lafları her uçaktan turist iniyor, AHL de bizim, AYT de ESB de, hepsine inen 1 uçak bu ülkenindir, işini kaybeden binlerin umududur, SEN kimlerdensin hemşerim????
  • Hayretler içerisinde izliyorum valla. Toplasan bir adam gibi havayolu etmeyecek 40 tane şirket. Ne işe yarar ? AHL de yer bulamayan oraya geliyor. Herhalde AHL de bu tip havayollarını istemiyor veya slot alamıyorlar.
  • yaw arkadaş bu ne iş ya saçma sapan low costlar geliyor 1 tane filosu ile olay oluor bu sawda anlamadım gitti bilemedin 50 tane böyle gelsin gene para bırakmazki...ne bu pofpoflama anlamadım:)
  • tarifelimi yoksa tarifesizmi uçuyor.
  • Kardesim sana katiliyorum...
  • ALEXANDRIA airlines da neymis 1 adet SU KHM Boeing 737/500 uçagi var o da kiralanmistir. Misirin Önde gelen sirketlerinden biri olamaz.
  • az kaldi yakinda kuracagim yeni havayolu sirketiyle bende sabiha gökcen e ucacagim.bu sirketin adini kafanizda iyi tutun air med-cezir
  • "Başında zebani durmayan tek kazan kiminmiş ; tabii ki türklerin" Bilinen fıkradır, Avrupa nın yolcu sayısını en hızlı arttıran havalimanı ile gurur duyacağına vatandaş "tu kaka" demeyi tercih ediyor. Bırakın tevatürü, www.dhmi.gov.tr sitesine bir bakın, yolcu sayıları orada yazıyor. AHL de bizim, AYT de, hepsine inen 1 uçak bu ülkenindir sen kimlerdensin hemşerim...
  • editore seslenmek ıstıyorum.arkadaslar sabiha gokcenle ilgili cıkan haberler guzelde bu gelen şirketlerin tamamı zaten bu meydana gelen şirketler isg yonetimi geldiğinden beri bu havalimanına yeni gelen bir şirket yok.ama kaybettikleri şirketlerden iki ornek verim size condor,corendon,tuı fly ve bilumum rus ve kargo sırketlerini corluya kaptırdılar.gelen her ucaga su sıkmak yerine yeni bir kaç şirket bulmazlarsa sonları gayet fena gozukuyor

Piste indikten sonra itfaiye araçları tarafından su takı ile karşılanan Alexandria Airlines uçağının uçuş ekibine İSG Pazarlama Müdürü Ali Sile, İSG Yer Hizmetleri Müdürü Yıldız Pakalın ve diğer İSG yetkilileri tarafından çiçek verilerek, "Hoşgeldiniz" denildi.

Alexandria Airlines, Mısır'ın başkenti Kahire'den İstanbul Sabiha Gökçen'e haftada 3 gün sefer yapacak.

Alexandria Airlines ile birlikte Kahire'den İstanbul Sabiha Gökçen'e sefer yapan havayolu şirketi sayısı da 3'e çıkmış oldu.

Alexandria Airlines

ALEXANDRIA AIRLINES DA İSG'Yİ SEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
Aşağıda yazı yazan arkadaşımız herhalde birine cevap vermiş. Verdiği örnekler olmamış ama... Kimsenin turizmi baltaladığı falan yok. Buna rekabet derler. Herhalde TAV da çalışan biri SAW a müşteri gitti mi sevinmeyecek değil mi ? Rekabette güzellik doğurur. Ama sizde sinir yapmış. Silivri açıldığında ne yapacağınıza kafa yorun daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Başında zebani durmayan tek kazan kiminmiş; tabii ki türklerin" Bilinen fıkradır; Avrupa nın yolcu sayısını en hızlı arttıran havalimanı ile gurur duyacağına vatandaş "tu kaka" demeyi tercih ediyor. Bırakın boş lafları her uçaktan turist iniyor, AHL de bizim, AYT de ESB de, hepsine inen 1 uçak bu ülkenindir, işini kaybeden binlerin umududur, SEN kimlerdensin hemşerim????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayretler içerisinde izliyorum valla. Toplasan bir adam gibi havayolu etmeyecek 40 tane şirket. Ne işe yarar ? AHL de yer bulamayan oraya geliyor. Herhalde AHL de bu tip havayollarını istemiyor veya slot alamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaw arkadaş bu ne iş ya saçma sapan low costlar geliyor 1 tane filosu ile olay oluor bu sawda anlamadım gitti bilemedin 50 tane böyle gelsin gene para bırakmazki...ne bu pofpoflama anlamadım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tarifelimi yoksa tarifesizmi uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kardesim sana katiliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ALEXANDRIA airlines da neymis 1 adet SU KHM Boeing 737/500 uçagi var o da kiralanmistir. Misirin Önde gelen sirketlerinden biri olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
az kaldi yakinda kuracagim yeni havayolu sirketiyle bende sabiha gökcen e ucacagim.bu sirketin adini kafanizda iyi tutun air med-cezir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Başında zebani durmayan tek kazan kiminmiş ; tabii ki türklerin" Bilinen fıkradır, Avrupa nın yolcu sayısını en hızlı arttıran havalimanı ile gurur duyacağına vatandaş "tu kaka" demeyi tercih ediyor. Bırakın tevatürü, www.dhmi.gov.tr sitesine bir bakın, yolcu sayıları orada yazıyor. AHL de bizim, AYT de, hepsine inen 1 uçak bu ülkenindir sen kimlerdensin hemşerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
editore seslenmek ıstıyorum.arkadaslar sabiha gokcenle ilgili cıkan haberler guzelde bu gelen şirketlerin tamamı zaten bu meydana gelen şirketler isg yonetimi geldiğinden beri bu havalimanına yeni gelen bir şirket yok.ama kaybettikleri şirketlerden iki ornek verim size condor,corendon,tuı fly ve bilumum rus ve kargo sırketlerini corluya kaptırdılar.gelen her ucaga su sıkmak yerine yeni bir kaç şirket bulmazlarsa sonları gayet fena gozukuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000