11 Ekim 2012, Perşembe 16:10:01

AIR ONIX DE SABİHA GÖKÇEN'DE

Ukrayna‘nın önde gelen havayolu şirketlerinden Air Onix, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Simeropol kentine ilk seferini bugün gerçekleştirdi.

Air Onix’e ait OG 231 sefer sayılı Boeing 737 tipi uçak saat 11:20’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. İlk uçuş sebebiyle; İSG konferans salonunda gerçekleştirilen basın toplantısına İSG yetkilileri ve Air Onix Satış ve Gelirler Direktörü Serhiy Kaduchenko ile Air Onix Gelirler Müdürü Olga Lomakina katıldı.

Basın toplantısı sonrası yapılan kutlamada, İSG temsilcileri ile tüm satış ekibinin katılımıyla pasta kesimi yapıldı. Bugünden itibaren başlayan Sşmferopol uçuşları Perşembe ve Pazar olmak üzere haftanın iki günü icra edilecek.

Air Onix Satış ve Gelirler Direktörü Serhiy Kaduchenko tarafından yapılan açıklamada; Air Onix Havayolları’nın, tüm uçuşlarında Premium ve Ekonomi olmak üzere iki sınıflı düzenlemesi olan üç ‘Boeing 737’ uçağı kullanacağı ve Premium sınıfı yolcularına Kasım 2012 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Simferopol Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Business salonlarına ücretsiz hizmet verileceği belirtildi. Ayrıca tüm Premium sınıf yolcularının uçağa gidiş ve gelişlerinin özel bir otobüsle yapılacağı da açıklamada yer aldı.
 

AIR ONIX DE SABİHA GÖKÇEN'DE

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000