21 Ekim 2012, Pazar 16:11:29

AIR BLUE MANCHESTER'A DİREKT UÇACAK

Pakistanlı havayolu şirketi Air Blue, Manchester seferlerinde yeni düzenlemeye gitti.
  • Daha önce İslamabad-Ankara-Manchester sonra İslamabad-İstanbul/Saw-Manchester şimdide direkt. en doğru kararı verdi yıllardır Pakistandan uçuşu istikrarlı şekilde gerçekleştiriyordu direkt uçması hem yolcular hem havayolu açısından daha iyi olacaktır. İyi uçuşlar.

Pakistanlı şirket Air Blue, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden gerçekleştirdiği, İslamabad - Manchester seferleri için yeni bir karar aldı.

Şirket aldığı kararla Sabiha Gökçen durağını kaldırarak, İslamabad-Manchester seferini direkt yapmaya başlayacak. Air Blue aldığı karar çerçevesinde 27 Kasım'dan itibaren A340 tipi uçaklarıyla İslamabad ve Manchester seferlerini aktarmasız olarak birbirine direkt bağlayacak.

27 Kasım'dan itibaren başlayacak seferler şirketin filosuna önümüzdeki günlerde dahil edilecek Airbus A340 tipi uçaklarıyla gerçekleştirilecek.

A340 tipi uçağın 328 koltuğunun da ekonomi sınıfı olacağı öğrenildi.

AIR BLUE MANCHESTER'A DİREKT UÇACAK

Yorumlar

Doğru Karar. ~ 11 yıl önce
Daha önce İslamabad-Ankara-Manchester sonra İslamabad-İstanbul/Saw-Manchester şimdide direkt. en doğru kararı verdi yıllardır Pakistandan uçuşu istikrarlı şekilde gerçekleştiriyordu direkt uçması hem yolcular hem havayolu açısından daha iyi olacaktır. İyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000