14 Mart 2013, Perşembe 13:10:26

AIR BALTIC HER GÜN UÇACAK

Letonya’nın havayolu şirketi airBaltic, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Riga kentine 31 Mart'tan itibaren seferlere başlıyor.
  • Haberin içeriği hatalı. ''airBaltic Ticaret Direktörü Michael Grimme, özel promosyon ile gidiş-dönüş bilet fiyatlarının tüm vergiler ve harçlar dahil 55 Euro’dan başladığını açıkladı'' ''Tek yön bilet fiyatları havalimanı ücretleri ve işlem bedeli dahil 55 euro’dan başlıyor'' hangi fiyat doğru?
  • Daha önce 4 kez airbaltic ile uçuş yaptım. Diğer şirketlere göre çok uygun fiyatlara bilet alabilirsiniz. Önceleri Atatürk Havalimanı'ndan uçtuğu için çok fazla rötar yapıyordu, kapı kapalı halde 1 saate yakın uçakta beklediğimi bilirim , ama Sabiha Gökçen'de rötar olmaz sanırım. Baltık ülkeleri , iskandinav ülkeleri için en uygun fiyatlı ulaşım seçeneği.
  • Siteye baktim en ucuz bilet tek yon 100 eurodan basliyor + bagaj parasi ile 150 Euroyu buluyor.Reklam adina yapilan yine bir asparagas haber :)
  • airBaltic will fly from Riga to Istanbul Sabiha Gokcen daily. Passengers will board a Boeing 737-300 aircraft for a flight that will last for 2 hours and 55 minutes. One-way ticket prices will start at LVL 39 (EUR 55), including airport fees and transaction costs. Tek yon 55 euro.
  • Sayın Michael Grimme herhalde hayalindeki fiyatı bildirmiş veya ben beceremiyorum. Air Baltıc sitesinde şu an için böyle bir fiyat yok !..
  • bagajdan ücret alıyorlar yalnızca kabin içi tek el bagajına izin veriyorlar,türk yolcu profiline uyum sağlamıyor.değil taksim servisi,evlere servis düzenleseler,isg'den pegasus'un uçtuğu rotalarda bu şekilde rekabet etmesi imkansız.
  • sN. Grimme ; Türkçe biliyordur , inşaallah Taksime AHL 23 Km. ISG 67 Km........Uçuşlar ayrıca yolcularımız için İstanbul şehir merkezi ve havalimanı arasındaki ulaşım süresini kısaltmaya yardımcı olacak" dedi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, airBaltic yolcularına bir ay boyunca havalimanıyla Taksim Meydanı arasında ücretsiz servis imkânı sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Taksim’e yapılan otobüs seferlerinden ücretsiz yararlanacak. Tek yön bilet fiyatları havalimanı ücretleri ve işlem bedeli dahil 55 euro’dan başlıyor. Eğer asparagas değilse 3 defa /yıl çift yön bileti rezervasyonunu nereye yaptırabilirim. Şu an THY 700TL , LOT 630 TL ????
  • ayh sarışın güzellere ulaşmak artık daha kolay olacak, ayh sinirlerim bozuldu şuan :(
  • AHL^den yaptıkları seferlere devam ediyorlar mı? Yoksa sadece İSG'den mi uçacaklar?

airBaltic, Riga’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e her gün karşılıklı uçuş düzenleyecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Riga arasında  2 saat 55 dakika sürecek uçuşlarda, Boeing 737-300 tipi uçaklarla seyahat edilecek.

Riga üzerinden Baltık ve İskandinavya ve Rusya’ya iyi bağlantılar sunduklarını söyleyen airBaltic Ticaret Direktörü Michael Grimme, özel promosyon ile gidiş-dönüş bilet fiyatlarının tüm vergiler ve harçlar dahil 55 Euro’dan başladığını açıkladı.

airBaltic’in Ticaret Direktörü Michael Grimme: “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına düzenleyeceğimiz seferlerle Baltık ülkelerine, İskandinavya’ya, Rusya’ya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na seyahat eden yolcularımız için Riga üzerinden program ve bağlantılarımızı iyileştirebileceğiz. Uçuşlar ayrıca yolcularımız için İstanbul şehir merkezi ve havalimanı arasındaki ulaşım süresini kısaltmaya yardımcı olacak" dedi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, airBaltic yolcularına bir ay boyunca havalimanıyla Taksim Meydanı arasında ücretsiz servis imkânı sunuyor. Seferlerin başlamasından sonra bir ay boyunca airBaltic ile uçan yolcular Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Taksim’e yapılan otobüs seferlerinden ücretsiz yararlanacak. Tek yön bilet fiyatları havalimanı ücretleri ve işlem bedeli dahil 55 euro’dan başlıyor.

AIR BALTIC HER GÜN UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

co2brix ~ 11 yıl önce
Haberin içeriği hatalı. ''airBaltic Ticaret Direktörü Michael Grimme, özel promosyon ile gidiş-dönüş bilet fiyatlarının tüm vergiler ve harçlar dahil 55 Euro’dan başladığını açıkladı'' ''Tek yön bilet fiyatları havalimanı ücretleri ve işlem bedeli dahil 55 euro’dan başlıyor'' hangi fiyat doğru?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Daha önce 4 kez airbaltic ile uçuş yaptım. Diğer şirketlere göre çok uygun fiyatlara bilet alabilirsiniz. Önceleri Atatürk Havalimanı'ndan uçtuğu için çok fazla rötar yapıyordu, kapı kapalı halde 1 saate yakın uçakta beklediğimi bilirim , ama Sabiha Gökçen'de rötar olmaz sanırım. Baltık ülkeleri , iskandinav ülkeleri için en uygun fiyatlı ulaşım seçeneği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
55 Euro degil... ~ 11 yıl önce
Siteye baktim en ucuz bilet tek yon 100 eurodan basliyor + bagaj parasi ile 150 Euroyu buluyor.Reklam adina yapilan yine bir asparagas haber :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mimofdm ~ 11 yıl önce
airBaltic will fly from Riga to Istanbul Sabiha Gokcen daily. Passengers will board a Boeing 737-300 aircraft for a flight that will last for 2 hours and 55 minutes. One-way ticket prices will start at LVL 39 (EUR 55), including airport fees and transaction costs. Tek yon 55 euro.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feridun ~ 11 yıl önce
Sayın Michael Grimme herhalde hayalindeki fiyatı bildirmiş veya ben beceremiyorum. Air Baltıc sitesinde şu an için böyle bir fiyat yok !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
bagajdan ücret alıyorlar yalnızca kabin içi tek el bagajına izin veriyorlar,türk yolcu profiline uyum sağlamıyor.değil taksim servisi,evlere servis düzenleseler,isg'den pegasus'un uçtuğu rotalarda bu şekilde rekabet etmesi imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beygir yok ~ 11 yıl önce
bu rotaya beygir ucmuyor zaten bu hat transit yolcu tasiyor beygir ucsa da fark etmez yolcu bulamazdi
BİLEN ~ 11 yıl önce
sN. Grimme ; Türkçe biliyordur , inşaallah Taksime AHL 23 Km. ISG 67 Km........Uçuşlar ayrıca yolcularımız için İstanbul şehir merkezi ve havalimanı arasındaki ulaşım süresini kısaltmaya yardımcı olacak" dedi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, airBaltic yolcularına bir ay boyunca havalimanıyla Taksim Meydanı arasında ücretsiz servis imkânı sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Taksim’e yapılan otobüs seferlerinden ücretsiz yararlanacak. Tek yön bilet fiyatları havalimanı ücretleri ve işlem bedeli dahil 55 euro’dan başlıyor. Eğer asparagas değilse 3 defa /yıl çift yön bileti rezervasyonunu nereye yaptırabilirim. Şu an THY 700TL , LOT 630 TL ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
ayh sarışın güzellere ulaşmak artık daha kolay olacak, ayh sinirlerim bozuldu şuan :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu.. ~ 11 yıl önce
AHL^den yaptıkları seferlere devam ediyorlar mı? Yoksa sadece İSG'den mi uçacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000