24 Temmuz 2015, Cuma 16:17:33

Air Arabia Maroc SAW'dan Fas'a uçacak

Air Arabia Maroc, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Fas’ın Tangier şehrine karşılıklı tarifeli düzenlenen seferler başlıyor. Uçuşlar; 24 Temmuz tarihinden itibaren, haftanın iki günü İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile Tangier arasında 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.
  • Sabiha gökçen SAWda Kontuarda çalışan Anadolu Jet görevlisi 7 aylık hamile kadın kalp krizi geçirdi aynı gün pegasus havayolları çalışanıyla bir yolcu yumruk yumruğa kavga etti siz neden bunlarıda haberlerinize koymuyorsunuz ?
  • Önüne gelenin bayrağını taşıyan bir yönetim çizgisi olmayıp kaosdan beslenen lakabı mobbingçi olan havacılık sistemleri torpilli müdürü de orda Her zamanki gibi yağdanlık olarak icraya devam hahaha bunun altında birde 7 yılda mezun çift dikiş mühendis vardı el ele herşeyi berbat etmeye devam. Şimdi sorsan bunların %80 i akrabası ve tanıdığıdır. Arablarda kesin uzaktan akrabasıdır. Ama malezya 20 temmuz itibari ile havacılığıda mercek altına aldı 2 saat yemeğe giden ve terminal operasyon müdürünün odasında vardiya bitiren operatörleride mercek altında bakalım gelecek günler isg de nelere gebe :))
  • Çelebideydi
  • Yine araplar
  • ¤geldi ve gitti¤
  • Air arabia'ya hayırlı uğurlu olsun. Fakat çok ilginç pastayı CFO kesiyor HR da arkasında duruyor.Yönetim mi değişti İSG de yoksa. Asiyat hanımın malum şahıs Buğdaya daha fazla dayanamayarak ayrıldığını duymuş üzülmüştük.Peşinden Buğdayıda yollamışlardır umarım
  • Bunun için özel izin ya da uluslararası bi hakka sahip olmaları gerekiyor dimi?
  • Handling kimde?

Air Arabia Maroc, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Fas’ın Tangier şehrine düzenlenen seferler Pazartesi ve Cuma günleri karşılıklı olarak yapılacak.

Air Arabia, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan halen Air Arabia olarak Sharjah’a, Air Arabia Maroc olarak da Kazablanka’ya karşılıklı tarifeli seferler gerçekleştiriyor.

Öte yandan seferlerin başlaması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yolculara yönelik bir kokteyl düzenlendi. Etkinliğe, Fas İstanbul Başkonsolosu Mohammed Sbihi ile İSG ve Air Arabia üst düzey yetkililerinin yanısıra Tangier uçuşunun yolcuları ve uçuş ekibi de katıldı. Ayrıca kokteylde, İSG ve Air Arabia üst düzey yetkililerinin katılımıyla pasta kesimi yapıldı.





Air Arabia Maroc SAW'dan Fas'a uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ekleyin ~ 9 yıl önce
Sabiha gökçen SAWda Kontuarda çalışan Anadolu Jet görevlisi 7 aylık hamile kadın kalp krizi geçirdi aynı gün pegasus havayolları çalışanıyla bir yolcu yumruk yumruğa kavga etti siz neden bunlarıda haberlerinize koymuyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 9 yıl önce
Önüne gelenin bayrağını taşıyan bir yönetim çizgisi olmayıp kaosdan beslenen lakabı mobbingçi olan havacılık sistemleri torpilli müdürü de orda Her zamanki gibi yağdanlık olarak icraya devam hahaha bunun altında birde 7 yılda mezun çift dikiş mühendis vardı el ele herşeyi berbat etmeye devam. Şimdi sorsan bunların %80 i akrabası ve tanıdığıdır. Arablarda kesin uzaktan akrabasıdır. Ama malezya 20 temmuz itibari ile havacılığıda mercek altına aldı 2 saat yemeğe giden ve terminal operasyon müdürünün odasında vardiya bitiren operatörleride mercek altında bakalım gelecek günler isg de nelere gebe :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ama ~ 9 yıl önce
yazdıkların sonuna kadar doğru eklemek istediğim İK direktörü turkcellden gelme ekip şefi AHA şimdi buğdaya sırtını niye döndü.benim duyduğumda İSG ye çok ağır bir dava açılmaya hazırlanıldığı.
aynen ~ 8 yıl önce
ağzına sağlık bütün doğruları yazmışın
handling e ~ 9 yıl önce
Çelebideydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine ~ 9 yıl önce
Yine araplar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m ~ 9 yıl önce
¤geldi ve gitti¤

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Air arabia'ya hayırlı uğurlu olsun. Fakat çok ilginç pastayı CFO kesiyor HR da arkasında duruyor.Yönetim mi değişti İSG de yoksa. Asiyat hanımın malum şahıs Buğdaya daha fazla dayanamayarak ayrıldığını duymuş üzülmüştük.Peşinden Buğdayıda yollamışlardır umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 9 yıl önce
Bunun için özel izin ya da uluslararası bi hakka sahip olmaları gerekiyor dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Handling ~ 9 yıl önce
Handling kimde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000