04 Mayıs 2008, Pazar 10:01:53

“Sabiha Gökçen” diyemedi

Sabiha Gökçen Havalimanı yeni dış hatlar terminali temel atma töreninde konuşan Malezya Ulaştırma Bakanı’nın hangi gafı katılımcıları güldürdü?
  • Bunu dahi bilmeyenler,böyle islerde görevlendiriliyorsa bunun hesabini sormak Basbakana Düser.Amma sorarmi?Sorun burada,hep adamim.adamimin adami,isleri bu hale getiriyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda inşa edilecek yeni dış hatlar terminalinin temel atma töreninde kürsüye çıkan Malezya Ulaştırma Bakanı Datuk Ong Tee     Keat, konuşması sırasında zaman zaman telaffuz sıkıntısı yaşadı.

 

Sabiha Gökçen adını bir türlü doğru telaffuz edemeyen konuk bakan konuşması boyunca dört kez ‘ Sahiba Gökçen’ ifadesini kullandı. Bu durum protokol tribününde ve vatandaşlar arasında gülüşmelere neden oldu.

 

Bu arada konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Başbakan Recep Tayip Erdoğan kendisinden önce kürsüye Malezya Ulaştırma Bakanı Keat’ın konuşma yapması gerektiği uyarısını yaparak kürsüye çıkmadı. Erdoğan’ın uyarısı ile protokol hatası düzeltilerek konuk bakanın konuşması sağlandı.

“Sabiha Gökçen” diyemedi

Yorumlar

neredeyiz ~ 16 yıl önce
Bunu dahi bilmeyenler,böyle islerde görevlendiriliyorsa bunun hesabini sormak Basbakana Düser.Amma sorarmi?Sorun burada,hep adamim.adamimin adami,isleri bu hale getiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000