22 Aralık 2014, Pazartesi 08:01:43

'4. HAVALİMANINI DÜŞÜNEN BİR TÜRKİYE VAR'

Ak Parti Arnavutköy 3. Olağan İlçe Kongresi’ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Şimdi Sabiha Gökçen zarar edecek, yok öyle bir şey. Şimdi Sabiha Gökçen’i bırakın, Atatürk zaten doldu, üçüncü havalimanını yapıyoruz. Şimdi dördüncüyü düşünen bir Türkiye var” dedi.
  • Burada yazılanları okudum da .Size göre Metrobüs yapamazdı yaptılar. Marmaray bir hayaldi Size göre o da olmazdı yaptılar. Hızlı tren olmazdı o da oldu . Bolu bitirilemezdi o da muamaydı o da oldu. Avrasya yapılamaz dediniz o da bakın 2015 sonuna kadar teslim olucak.Kanal istanbul artı üçüncü havalimanı Vs hepsi bunlar da yapılıp bitirilecek de siz ne çekip buraya gelip bu yorumları yazabiliyorsunuz hala anlamış değilim hiç birşey bilmiyorsanız bari etrafınıza bakıp biraz görmeye çalışın. Bir eski belediye başkanının dediği gibi istanbulu eski İstanbul yapıcam diyordu galiba siz bunu istiyorsunuz. ..
  • Ben de kate upton u düşünüyorum ama eve gidince Ayşe'ye fit oluyorum
  • 4. saçma olur o kesinde, atatürk sabiha rte havalimanları vızır vızır çalışacaktır eminim, Türkiye'nin bundan karını konuşmaya bile gerek yok az çok muhasebeden anlayan bi insan bile farkedebilir!!
  • Bu insanlar ne kullanıyor acaba? 3 havalimanının yapılma şansı sıfır iken 4, den bahsetmek neyin kafasıdır. İşin tuhafı bu insanlar idareciler. Vay vay vay. İnşallah yabancı birileri bunları okumuyordur. Zaten ülkenin imajı eksi seviyede iyice aşağılara düşecek.
  • Bana cevap yazana: proplem yokmus mu? Yeri yanlis, finanzmani arap saci. Siz hala problem yok diye israr ediyorsunuz. Sizinle tartismak istemiyorum. Bunu zamana birakalim. Hepimiz netice yi görecegiz. 3. üsü bitmis de; 4. sine baslayacaklarmis. Benim tavsiyem Istanbul'un her semtine bir tane yapilsin; sehir icinde is'e ucak ile gidersiniz ondan sonra. Birde....Berlin beni ilgilendirmez. Ben Türküm !!!
  • Ak parti'yi Çekemeyenler ! Anten dakmayı deneyin bi. Uhaahaa.
  • Daha 3. sünü gerceklestiremiyorsunuz, 4. süne mi kollarinizi sivadiniz? Yoksa ücüncü sünü baska yere yapip dördüncü deyip bizi kandirmaya mi calisiyorsunuz?
  • Aslında 4 bile az , 5 6 7 hatta 8 olmalı , her semtte bir havaalanı , evet sloganımız şu her şehre değil her semte bir havaalanı,
  • Yok 10 :) on milyon Çıkıcak dimi içinden on milyon :)
  • 4. havalimanını düşünen Türkiye yok. Rantı düşünen ve doğa düşmanı birileri var.

Ak Parti Arnavutköy 3. Olağan İlçe Kongresi’ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2001 yılında Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçak inip kalkmadığı için çok ciddi zarar ettiğini belirterek, “Şimdi Sabiha Gökçen zarar edecek, yok öyle bir şey. Şimdi Sabiha Gökçen’i bırakın, Atatürk zaten doldu, üçüncü havalimanını yapıyoruz. Şimdi dördüncüyü düşünen bir Türkiye var” dedi.

Güllüce “Parti olmadığını, koalisyon olduğunu ya da başka parti geldiğini gözünüzü yumun ben bir anlatayım. Havaalanı projesi kesin duracak. Niye? ’Biz karşıyız’ diyorlar zaten. İzmir otobanı duracak. Niye? ‘karşıyız’ diyorlar. Marmaray, ‘karşıyız’ diyorlar. En büyük projeleri onların ‘karşılık’ projesi” diye konuştu.  

Türkiye’nin defalarca uzamaya kalktığında budandığını söyleyen Güllüce, “Ama biz şimdi tek vücut olacağız, 77 milyonu kucaklayacağız ve bütün dünyaya ‘Biz bu ülkeyi budattırmayacağız’ diye bağıracağız. Biz bu ülkeyi budattırmayacağız. 2015 seçimlerinde o sandığın başına her vatandaşı götürtüp Ak Parti ambleminin böğrüne bastırtacağız” dedi. (Milliyet)

'4. HAVALİMANINI DÜŞÜNEN BİR TÜRKİYE VAR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Burada yazılanları okudum da .Size göre Metrobüs yapamazdı yaptılar. Marmaray bir hayaldi Size göre o da olmazdı yaptılar. Hızlı tren olmazdı o da oldu . Bolu bitirilemezdi o da muamaydı o da oldu. Avrasya yapılamaz dediniz o da bakın 2015 sonuna kadar teslim olucak.Kanal istanbul artı üçüncü havalimanı Vs hepsi bunlar da yapılıp bitirilecek de siz ne çekip buraya gelip bu yorumları yazabiliyorsunuz hala anlamış değilim hiç birşey bilmiyorsanız bari etrafınıza bakıp biraz görmeye çalışın. Bir eski belediye başkanının dediği gibi istanbulu eski İstanbul yapıcam diyordu galiba siz bunu istiyorsunuz. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben de kate upton u düşünüyorum ama eve gidince Ayşe'ye fit oluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
djbars ~ 9 yıl önce
4. saçma olur o kesinde, atatürk sabiha rte havalimanları vızır vızır çalışacaktır eminim, Türkiye'nin bundan karını konuşmaya bile gerek yok az çok muhasebeden anlayan bi insan bile farkedebilir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu insanlar ne kullanıyor acaba? 3 havalimanının yapılma şansı sıfır iken 4, den bahsetmek neyin kafasıdır. İşin tuhafı bu insanlar idareciler. Vay vay vay. İnşallah yabancı birileri bunları okumuyordur. Zaten ülkenin imajı eksi seviyede iyice aşağılara düşecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Bana cevap yazana: proplem yokmus mu? Yeri yanlis, finanzmani arap saci. Siz hala problem yok diye israr ediyorsunuz. Sizinle tartismak istemiyorum. Bunu zamana birakalim. Hepimiz netice yi görecegiz. 3. üsü bitmis de; 4. sine baslayacaklarmis. Benim tavsiyem Istanbul'un her semtine bir tane yapilsin; sehir icinde is'e ucak ile gidersiniz ondan sonra. Birde....Berlin beni ilgilendirmez. Ben Türküm !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ak parti'yi Çekemeyenler ! Anten dakmayı deneyin bi. Uhaahaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmla ~ 9 yıl önce
İsterseniz önce Türkçe kursuna yazılın sonra yorum yazın. Kimlerin oy verdiği belli oluyor. Çok üzücü çok...
Okuyucu ~ 9 yıl önce
Max. 13 yaşında bir ilkokullu. Hadi git kumda oyna abicim.
recep sen ~ 9 yıl önce
size taktilar galiba
2 milyon ~ 9 yıl önce
2 milyon suriyeliyide al sen bak ulaaa anteni sen coktan takmıssın belli... biz istemiyoruz arkadasım millete sordunuz mu da sınırları acıyorsun sen kımsın kı %49 adına karar veriyorsun her konuda ? sadece %2 lik bi değişme sizi bitirir cok büyük düşünüyorsunuz ama yüksekten düşenin hali yaman ..!!!
Garip ~ 9 yıl önce
Nasıl bir yazı bu. Sizler hiç mi eğitim almıyorsunuz ? Yazı yazmayı bilmeden buradan partiyi savunuyorsunuz. Kimlerin oy verdiği açık ara ortada. Vay Türkiyem vay.
Cologne ~ 9 yıl önce
Daha 3. sünü gerceklestiremiyorsunuz, 4. süne mi kollarinizi sivadiniz? Yoksa ücüncü sünü baska yere yapip dördüncü deyip bizi kandirmaya mi calisiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cologne'ye ~ 9 yıl önce
Arkadaşım,3. havalimanında sanki problem varmış gibi bir yoruma girmişsiniz.Herşey planlandığı gibi gidiyor ve bu havalimanı gününde herşeyi ile hazır olacaktır.Siz herhalde Berlin'deki bitmesi yılan hikayesine dönen havalimanı ile karıştırdınız burayı...
siz önce ~ 9 yıl önce
İLK 2 HAVALİMANINI TAM KAPASITEYLE VE TAM VERİMLE CALISTIRIYORSUNUZDA 3 VE 4 YAPIYORSUNUZ BURADA MAKSAT HIZMET DEĞİL ESE DOSTA YANDASLARINIZA PARA KAZANDIRMAK. EN BASITINDEN BAKINIZ METROBUS YOLU YILDA KAC KEZ TAMIR GORUYOR. SİZ DAHA METROBUSE YOL YAPAMIYORSUNUZ HAVA LIMANI MI YAPACAKSINZ PEHHHH.
Klm ~ 9 yıl önce
Aslında 4 bile az , 5 6 7 hatta 8 olmalı , her semtte bir havaalanı , evet sloganımız şu her şehre değil her semte bir havaalanı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yok 10 :) on milyon Çıkıcak dimi içinden on milyon :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 9 yıl önce
4. havalimanını düşünen Türkiye yok. Rantı düşünen ve doğa düşmanı birileri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000