18 Mayıs 2012, Cuma 15:22:17

"3. HAVALİMANI İÇİN ŞARTLAR UYGUN OLURSA..."

Makedonya'nın kalbinde karma bir projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını belirten Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, havacılık alanında da bazı açıklamalarda bulundu...
  • sürekli havalimanları yapılıyor yollar hanlar hamamlar vs...birileride cıkıpta bu havalimandaki işçilerin haklarını savunmuyor veya yazmıyor,varsa yoksa havalimanı yapalım yani zengini daha fazla zengin edelim ve 3 kuruşa işçi calıştıralım.
  • aslında sabiha gökçen önemli havalimanı ona diyecek yok.peki izmitteki cengiz topel havaalanı varken yada bursadaki havaalanı vaarken niçin bu şehirleri katıyorsunuz.ben onu anlamadım.
  • İstanbul'un %60'ı Anadolu yakasında oturuyor demiş sayın Özdemir. Ben de bu yakada oturuyorum ama böyle yanlış bir bilgiyi ifade ettiği için kendisini ayıplıyorum. Nüfus kayıtlarına bakarsa aksine nüfusun %35'inin Anadolu'da olduğunu görecektir.
  • Syn Nihat Bey...avrupa yakasında kaç insanın yaşadığını biliyor musunuz siz? siz herhalde pek butaraFa gelmiyorsunuz:)) g.o.p nın nüFusu bile asya taraFından daha Fazla...bilmiyorsanız öğrenin...dünyanın en kalabalık şehiri istanbul...avrupa ve asya kıtasının ortası ve merkezide FATIH bölgesidir...dolayısı ile metrekaresi en pahalı yerlerde bu bölgede olması gerekir...çünkü 24 saat hayat bu bölgede...karşı taraF çok matah olsaydı bizanslar surları oraya yapardı:)) ama yapmamışlar:))) gerçek istanbullular eski yarımada yani surların içindedir unutmayın:))

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ntvmnsbc'ye konuştu.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Mütekabiliyet Yasası'nı değerlendirdi. Yabancıların 10 yıl içinde Türkiye'de sahip olacağı konut sayısının %5-6 oranını aşmayacağını ifade eden Özdemir, Limak'ın projeleri ve gelecek hedeflerini de açıkladı.

Finans Merkezi ile birlikte Anadolu Yakası'nda yoğunluk daha da artacak. Sabiha Gökçen Havaalanı daha da önem kazanacak.

Özdemir "yoğunluk çok arttı. İlave pist yapılıyor. Esasında geç bile kalındı. Ama devlet yetişti, proje hazırlandı, ihalesi kısa sürede yapılacak. Ek taksi yolları ve uçak park alanları da yapılıyor. Yeşilköy Havalimanı kapasitesinin üzerine çıktı. Sabiha Gökçen'i ise ikinci havaalanı olarak düşünmüyoruz. Anadolu Yakası'nın havaalanı olarak düşünüyoruz.  İstanbul'un yüzde 60'ı Anadolu Yakası'nda oturuyor. Ekonomik açıdan hızla yükseliyor. Yakında Finans Merkezi hayata geçecek. İş hayatının ağırlığı da artıyor. Gebze, İzmit, Bursa'ya çok yakın bir konumda. Hepsinin merkezinde. Kocaeli ve Bursa'yı da katarsak, bu üç şehrin uluslararası havaalanı" dedi.

3. havaalanı projesi var gündemde. İlgilenecek misiniz?

"3. havaalanı için şartlar çıktığında tabii ki ilgilenmek istiyoruz. O günkü şartlara göre karar vereceğiz. İnşallah olur" şeklinde konuştu.

"3. HAVALİMANI İÇİN ŞARTLAR UYGUN OLURSA..."

Yorumlar

uçuyoruz... ~ 12 yıl önce
sürekli havalimanları yapılıyor yollar hanlar hamamlar vs...birileride cıkıpta bu havalimandaki işçilerin haklarını savunmuyor veya yazmıyor,varsa yoksa havalimanı yapalım yani zengini daha fazla zengin edelim ve 3 kuruşa işçi calıştıralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 12 yıl önce
aslında sabiha gökçen önemli havalimanı ona diyecek yok.peki izmitteki cengiz topel havaalanı varken yada bursadaki havaalanı vaarken niçin bu şehirleri katıyorsunuz.ben onu anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 12 yıl önce
İstanbul'un %60'ı Anadolu yakasında oturuyor demiş sayın Özdemir. Ben de bu yakada oturuyorum ama böyle yanlış bir bilgiyi ifade ettiği için kendisini ayıplıyorum. Nüfus kayıtlarına bakarsa aksine nüfusun %35'inin Anadolu'da olduğunu görecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) sempatik şey seni:)) ~ 12 yıl önce
Syn Nihat Bey...avrupa yakasında kaç insanın yaşadığını biliyor musunuz siz? siz herhalde pek butaraFa gelmiyorsunuz:)) g.o.p nın nüFusu bile asya taraFından daha Fazla...bilmiyorsanız öğrenin...dünyanın en kalabalık şehiri istanbul...avrupa ve asya kıtasının ortası ve merkezide FATIH bölgesidir...dolayısı ile metrekaresi en pahalı yerlerde bu bölgede olması gerekir...çünkü 24 saat hayat bu bölgede...karşı taraF çok matah olsaydı bizanslar surları oraya yapardı:)) ama yapmamışlar:))) gerçek istanbullular eski yarımada yani surların içindedir unutmayın:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000