03 Temmuz 2014, Perşembe 08:01:09

YENİ BİR DÖNEM BAŞLATIYORLAR

Havayolu şirketleri arasındaki fiyat savaşı kızışıyor. Şimdiye kadar birçok kişinin tanımadığı ucuzcu havayolu şirketi Norwegian Air Shuttle Londra ve Amerika Birleşik Devletleri arasında transatlantik bağını duyurmak için açılış yaptı.
  • simdi biletlere baktim 750 euro dan basliyor. 186 ya kendi personeline beriyor herhalde
  • Ne güzel!! Pegasus SAW-JFK veya SAW-LAX uçuşu yapsa güzel olur
  • Norwegian Air uygulamasi çok karışık.. "Norveçliyiz" deyip uçaklarını İrlanda da tescil ettiren, iş kanunlarından sıyrılmak için Singapurdan pilot ve Taylandan hostes alan, AB ve ABD havacılık makamlarına izin konusunda baskı yapan rekabete karşı olmayan ABD tarafında bile rekabet kanunlarındaki açıklardan yararlanarak haksızlık yapan bu havayoluna müsaade verilmemesi için ALPA nın 30,000 imza topladığı karışık bir durum.. Haksız rekabet kokuları var deniyor....(bakınız DENYNAI.ORG) İbrahim Büyükyüksel Yeditepe Üniversitesi
  • Bizim havayolu sirketleride boyle bi ucuzluk yapsalar fena olmaz aslinda
  • Thynin alamadigi dreamliner ile adamlar low cost transatlantik ucuyor :)

Havayolu şirketleri arasındaki fiyat savaşı kızışıyor. Şimdiye kadar birçok kişinin tanımadığı ucuz havayolu şirketi Norwegian Air Shuttle Londra ve Amerika Birleşik Devletleri arasında transatlantik bağını duyurmak için açılış yaptı.

Açılış uçuşu Londra ve Los Angelos arasında yapılırken, bugün de Londra ve Florida’da Fort Lauderdale’da gerçekleşmesi bekleniyor. Tek yönlü bilet ücreti ise 186 Euro.

Transatlantik bağ açısından Norwegian Air Shuttle, Ryanair ve EasyJet’i geride bırakmış durumda.

Norveçli havayolu şirketi, Atlantik Okyanusu’nu aşarak Avrupa ve Amerika arasında sefer yapan, ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olacak.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLATIYORLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
simdi biletlere baktim 750 euro dan basliyor. 186 ya kendi personeline beriyor herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne güzel!! Pegasus SAW-JFK veya SAW-LAX uçuşu yapsa güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buyukyuksel 7tepe ~ 10 yıl önce
Norwegian Air uygulamasi çok karışık.. "Norveçliyiz" deyip uçaklarını İrlanda da tescil ettiren, iş kanunlarından sıyrılmak için Singapurdan pilot ve Taylandan hostes alan, AB ve ABD havacılık makamlarına izin konusunda baskı yapan rekabete karşı olmayan ABD tarafında bile rekabet kanunlarındaki açıklardan yararlanarak haksızlık yapan bu havayoluna müsaade verilmemesi için ALPA nın 30,000 imza topladığı karışık bir durum.. Haksız rekabet kokuları var deniyor....(bakınız DENYNAI.ORG) İbrahim Büyükyüksel Yeditepe Üniversitesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kübra Yaradılmış ~ 10 yıl önce
Çok Değerli Hocam, Havacılığı sizin sayenizde sevdim. Mezuniyetimin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen, düzenli olarak Airporthaber'i takip ediyorum. Bana katkılarınızdan dolayı teşekkürü borç bilirim.
Keşif ~ 10 yıl önce
Amerikayı yeniden keşfetmeyelim... Bu uygulamayı bir cok Avrupalı şirket yapmakta... başta Opensky uygulamalarından yararlanmak... Daha sonrası vergi vs... TIpkı denizcilikteki Panama Bandralı mevzusu gibi
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizim havayolu sirketleride boyle bi ucuzluk yapsalar fena olmaz aslinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thynin alamadigi dreamliner ile adamlar low cost transatlantik ucuyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Çalışan ~ 10 yıl önce
THY'nin "alamadığı" değil, "almadığı" demek istediniz herhalde değil mi? Düzeltmek gerekiyor zannederim. THY'nin istediği zaman alamayacağı uçak tipi yoktur. İddia ediyoru.
ztk ~ 10 yıl önce
alamadigi !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000