07 Şubat 2011, Pazartesi 08:45:34

UÇAKTA KAVGA ÇIKINCA...

RyanAir'in Kanarya Adaları - Belçika uçuşunda bulunan 168 kişiden 104'üne uçuş izni verilmedi ama neden?
  • kamyon kasalarında gidileceğine ryanair le gidilsin. birisi demişya 1 saatlik yolda padişah gibi gitmeme gerek yok. ama o kişi insanlığın ne olduğunu unutmuş, normal yaşam şartını bıle kendine cok görmüş
  • zaten bu gidişlede türkiye pazarına giremeyecek ryanair : )
  • Bos tartismalar. Ryanair Turkiyedeki herhangi bir meydandan sadce Irlandaya ucabilir. Baska bir ulkeye ucmasi mumkun degil. Turk Sivil havaciligi buna izin vermez, verirse de kiyamet kopar. Ryanairin örnegin Turkiye-Almanya ucus iznini alabilmesi Pegasusun da Almanya - Tunus ucus izni almasiyla ayni kosul. Sizce Almanya Pegasusa böyle bir ucus izni verir mi? Turk tasiyicalarin EUdan canlarinin istedikleri yere ucabildikleri gun Ryanair bu izni alir
  • ben sizin cevap yazidğiniz kişi dğeilim ancak. ryanair antalya yada sabiha gokcene ucmaz.cunku pahali geliyor. ayni zamanda sabiha gokcen için daha once gorusme yaptilar ve 20 dakikalik turn around suresini yapamayacagini dusunduklerini için sabiha gokceni istemediler. corluyu istiyorlar..ancak onu da su an askiya aldilar cunku adamlar pazar arastirmasi yapmiş.direk ingiltere corludan basarili olamaz diye , almanya ucuslari için olablir ama o da su an için uygun dğeil diye askidalar turkiyeye gelmeleri kolay dğeil.sabiha gokcen uygun dğeil. antaylyada sadece yazin çalişir ve ryanair prensiplerine gore pahali ve yogun bir meydan 20-25 dakikalik turn aroundlar imkansiz..
  • nereden biliyorsun ryanair'in çorlu,gazipaşa cengiz topel havaalanına sefer yapacağını sen ryanair ceo'sumusun yoksa genel müdür yardımcısımısın ?belkide antalya havalimanına yada sabiha gökçen havalimanına sefer başlatır bunu zaman içinde bekleyip göreceğiz hep beraber. . .
  • ryanair ile thy nin hizmet farkini herkes biliyor. herkesinde beklentisi ayri havayolundan.ben havayolunu sadece bir ulaşim olarak goruyorum,bir lüks,bir caka satma,ayagim uzun geldi kolum kisa geldi,su niye yok,yemek neden parali gibi yakinmalarim yok,15 saatlik yolu 1 saatte gidiyormuyum ? benim için onemli olan bu.ve ryanair bunu yapiyor. adamlar ortalama bilet fiyati 39 eurodan bilet satmiş.ben biletimi internetten alir cjeckinimi oradan yaparim,fazla bagajim olacaksa onu da in internetten oder havaalaninda kaptirmam parami.1 saatlik yoldada padişah muamalesi bekelemmem. boylece 39 euroya ucarim.isteyen gitsin 390 euroya ucsun.
  • başlıca hedefleri:gazipaşa(antalya),çorlu,cengiz topel (kocaeli).thy ve ryan air kıyaslamak cumhurbaşkanı ile belediye başkanını kıyaslamaktır ve çok yanlıştır..ama biletler avrupa içi kadar ucuz olmayacak zira vergiler diğer avrupa ülkelerine göre yüksek,bunlarda biletlere kuruş kuruşuna yansıyacak.
  • hani derler ya "gevezeyi cehenneme atmışlar odunlar çok kısa" diye siz ve sizin gibi uçağı otobüs sanan kabine balık sokan turşu sokan çuvalla x-raydan geçip baş üstü dolaplarına çuval koyan otobüsçü bir zihniyete sahip olduğunuzu farkediniz.baş üstü dolapları otobüste var mı bilmiyorum ama bakın ki otobüsler hakkında da ileri geri konuşmuyorum. thy için de yine ayrı bir söz söylemek yerinde olacak kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş. siz de çalışın sizin de olsun. otobüs beynine sahip birisininde uçağa alınması güvenlik kurallarına bile aykırı mazaalah müsait yerde inmek ister sonra. gülünç olmayın lütfen. gerçekçi olun.
  • Sen sanırım otobüs şirketinde çalışıyorsun. Havacılık sektöründe çalışmış olsan böyle sacma bir yorumda bulunmazdın. En azından ryanair ile THY nın hizmet farkını bilirdin. Bide senin gibi adamlar kalkar THY boş ucuyor rakamları fazla gösterıyor der. Yolsuzluk yapan insan calmak ıcın daga az gösterir. Bunuda anlamak güç. Siz en iyisi bildiğiniz işi yanı otobüsçülüğe devam edin.
  • THY'YE GÖNDERME YAPACAĞINIZA 39 EUROLUK BİLETİN BAZEN 100 EUROYA VARDIĞINIDA BİLMENİZ LAZIM, ÖDEDİĞNİZ BİR ÇOK EK ÜCRET İLE. MESELA HAVALİMANINDA BOARDİNG KART BASMAK İSTERSENZİ ÜCRETİ 40 (KIRK) EURO. BABAMDA BÖYLE THY'DEN DAHA ÇOK KAR EDER.

Düşük maliyetli havayolu şirketi RyanAir'in Kanarya Adaları - Belçika seferin öncesinde uçakta kavga çıktı. 

Bagaj ücreti istenen bir yolcu zaten bagajına ücret ödediğini ikinciye ücret ödemeyeceğini belirtti. Çıkan tartışma yumruklu kavgaya dönerken uçuş ekibi uçağa polis çağırmak zorunda kaldı. 168 kişiyi uçaktan indiren polis 104 kişilik öğrenci grubunu gözaltına aldı.

Uçaktan sadece 64 kişiye uçuş izni veren polis, öğrencileri bir süre daha misafir edeceklerini belirtirken, Belçika Dışişleri Bakanlığı yaşanan krizi çözmesi için RyanAir yetkilileriyle irtibata geçerek, öğrencilerin en kısa sürede Belçika'ya getirilmesini istedi.


©AirportHaber/ Dış Haberler

UÇAKTA KAVGA ÇIKINCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
kamyon kasalarında gidileceğine ryanair le gidilsin. birisi demişya 1 saatlik yolda padişah gibi gitmeme gerek yok. ama o kişi insanlığın ne olduğunu unutmuş, normal yaşam şartını bıle kendine cok görmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten bu gidişlede türkiye pazarına giremeyecek ryanair : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bos tartismalar. Ryanair Turkiyedeki herhangi bir meydandan sadce Irlandaya ucabilir. Baska bir ulkeye ucmasi mumkun degil. Turk Sivil havaciligi buna izin vermez, verirse de kiyamet kopar. Ryanairin örnegin Turkiye-Almanya ucus iznini alabilmesi Pegasusun da Almanya - Tunus ucus izni almasiyla ayni kosul. Sizce Almanya Pegasusa böyle bir ucus izni verir mi? Turk tasiyicalarin EUdan canlarinin istedikleri yere ucabildikleri gun Ryanair bu izni alir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben sizin cevap yazidğiniz kişi dğeilim ancak. ryanair antalya yada sabiha gokcene ucmaz.cunku pahali geliyor. ayni zamanda sabiha gokcen için daha once gorusme yaptilar ve 20 dakikalik turn around suresini yapamayacagini dusunduklerini için sabiha gokceni istemediler. corluyu istiyorlar..ancak onu da su an askiya aldilar cunku adamlar pazar arastirmasi yapmiş.direk ingiltere corludan basarili olamaz diye , almanya ucuslari için olablir ama o da su an için uygun dğeil diye askidalar turkiyeye gelmeleri kolay dğeil.sabiha gokcen uygun dğeil. antaylyada sadece yazin çalişir ve ryanair prensiplerine gore pahali ve yogun bir meydan 20-25 dakikalik turn aroundlar imkansiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nereden biliyorsun ryanair'in çorlu,gazipaşa cengiz topel havaalanına sefer yapacağını sen ryanair ceo'sumusun yoksa genel müdür yardımcısımısın ?belkide antalya havalimanına yada sabiha gökçen havalimanına sefer başlatır bunu zaman içinde bekleyip göreceğiz hep beraber. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ryanair ile thy nin hizmet farkini herkes biliyor. herkesinde beklentisi ayri havayolundan.ben havayolunu sadece bir ulaşim olarak goruyorum,bir lüks,bir caka satma,ayagim uzun geldi kolum kisa geldi,su niye yok,yemek neden parali gibi yakinmalarim yok,15 saatlik yolu 1 saatte gidiyormuyum ? benim için onemli olan bu.ve ryanair bunu yapiyor. adamlar ortalama bilet fiyati 39 eurodan bilet satmiş.ben biletimi internetten alir cjeckinimi oradan yaparim,fazla bagajim olacaksa onu da in internetten oder havaalaninda kaptirmam parami.1 saatlik yoldada padişah muamalesi bekelemmem. boylece 39 euroya ucarim.isteyen gitsin 390 euroya ucsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başlıca hedefleri:gazipaşa(antalya),çorlu,cengiz topel (kocaeli).thy ve ryan air kıyaslamak cumhurbaşkanı ile belediye başkanını kıyaslamaktır ve çok yanlıştır..ama biletler avrupa içi kadar ucuz olmayacak zira vergiler diğer avrupa ülkelerine göre yüksek,bunlarda biletlere kuruş kuruşuna yansıyacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hani derler ya "gevezeyi cehenneme atmışlar odunlar çok kısa" diye siz ve sizin gibi uçağı otobüs sanan kabine balık sokan turşu sokan çuvalla x-raydan geçip baş üstü dolaplarına çuval koyan otobüsçü bir zihniyete sahip olduğunuzu farkediniz.baş üstü dolapları otobüste var mı bilmiyorum ama bakın ki otobüsler hakkında da ileri geri konuşmuyorum. thy için de yine ayrı bir söz söylemek yerinde olacak kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş. siz de çalışın sizin de olsun. otobüs beynine sahip birisininde uçağa alınması güvenlik kurallarına bile aykırı mazaalah müsait yerde inmek ister sonra. gülünç olmayın lütfen. gerçekçi olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen sanırım otobüs şirketinde çalışıyorsun. Havacılık sektöründe çalışmış olsan böyle sacma bir yorumda bulunmazdın. En azından ryanair ile THY nın hizmet farkını bilirdin. Bide senin gibi adamlar kalkar THY boş ucuyor rakamları fazla gösterıyor der. Yolsuzluk yapan insan calmak ıcın daga az gösterir. Bunuda anlamak güç. Siz en iyisi bildiğiniz işi yanı otobüsçülüğe devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'YE GÖNDERME YAPACAĞINIZA 39 EUROLUK BİLETİN BAZEN 100 EUROYA VARDIĞINIDA BİLMENİZ LAZIM, ÖDEDİĞNİZ BİR ÇOK EK ÜCRET İLE. MESELA HAVALİMANINDA BOARDİNG KART BASMAK İSTERSENZİ ÜCRETİ 40 (KIRK) EURO. BABAMDA BÖYLE THY'DEN DAHA ÇOK KAR EDER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000