28 Ağustos 2014, Perşembe 08:47:48

RYANAIR'IN HEDEFİNDE İŞ ADAMLARI VAR

Low Cost Carrier modeli taşımacılık yapan şirketlerinin hedefinde artık ‘Business Class’ yolcuları var.
  • Rotar konusundaki gorusleri uyusuyor tamam da ya gerisi ne olacak? Siz en iyisi turkiye pazarina bir girin kampanyaya da gerek yok 20 eurodan sattiginiz surece butun hatlar yok satar.
  • Markasi yok degmez bence

İrlandalı havayolu şirketi Ryanair iş adamlarına yönelik 69,99 Euro fiyatında yeni düşük maliyetli uçak bileti uygulamasını tanıttı.

Ryanair pazarlama müdürü Kenny Jacobs açıklamasında yolcularının yüzde 25’inin iş adamlarından oluştuğunu bu nedenle onlara yönelik “Ryanair Business Plus” adı altında yeni hizmet sunacaklarını açıkladı. Şirketin açıklamasına göre 69 Euro’dan başlayacak bu hizmetle Business Class yolcuları kolaylıkla uçuş tarihlerini değiştirebilecek, güvenlikten rahatlıkla geçip uçakta daha konforlu koltuklarda oturabilecek.

Ryanair’in İngiliz rakibi EasyJet ise iş adamlarına yönelik düşük uçak biletlerini çok daha önceden hizmete sokmuş, şirket bu sayede Air France ve British Airways’ın piyasadaki pazar payını kapmıştı.

RYANAIR'IN HEDEFİNDE İŞ ADAMLARI VAR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rotar konusundaki gorusleri uyusuyor tamam da ya gerisi ne olacak? Siz en iyisi turkiye pazarina bir girin kampanyaya da gerek yok 20 eurodan sattiginiz surece butun hatlar yok satar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Markasi yok degmez bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000