17 Mart 2015, Salı 16:03:13

RYANAIR'İN ÇILGIN PLANI!

Düşük fiyatlarıyla Avrupa'da başarılı bir performans sergileyen Dublin merkezli Ryanair, kıtalar arası uçan havayollarının canını sıkacak bir plana imza atıyor.
  • Arkadasim Rynair'de hersey ucretli ! Fiyat dogru ! Yapicaz dedilermi yaparlar ... 1. Ucaga giderken biletini evde kendin yazdiriyorsun , valiz alamiorsun ve ucaga binene kadar bir calisanla muhatap olamiyorsun ... He ben bilet kestircem , valiz alcam dersen extra para odersin ... 2.Ucaga kendin biniyorsun ... Ucagin merdivenleri var ve onlari kulanarak kendin cikiyorsun ve apronda herhangi bir arac olmior yani ucaga kadar yuruyorsun 3.Ucus ekibine saatlik maas odiyorlar ve her ucus ekibinin kotasi var, o kota kadar satis yapmak zorunda ve pilotlar extra yakit alamazlar , pilotlar yiceklerini kendileri getirmek zorunda arti pilotlar sadece uctugu zaman kadar saatlik maas alir 4.ucagin icindeki butun kulanilmayan ekipman sokulmustur 5.Koltuklar sabittir ve tepsi dedigimiz koltugun arkasindaki bolumler bulunmaz. Koltuk genisligi 16,5" tir. 6. Eski ve alternatif havalimanlarina ucarlar.Havalimani rynair e ozel fiyat uygulamasi yapmazsa rynair ucus duzenlemez .....
  • Roma-Barcelona 9€ idi. :))
  • Istanbul Atina arasında 15 dolar ucret uçuş masrafını karşılayamaz o sembolik fiyat sadece 5 10 koltukları satarlar o fiyata.
  • belirli bir kredi kart tipi olunca , bagajınız olmayınca ve çok önceden alınca 15 $ gibi rakamlar olur. yoksa kısa zamanda alınca diğer firmalardan en ufak farkı yok olamaz da.
  • Londra new york 6,5 saat. Yani B737-900ER rahatlıkla gider. TK 7:30'luk seferleri zaten Afrika'da yapıyor bu uçaklarla. Doğu yakasına uçtuğu sürece geniş gövdeye ihtiyacı yok.
  • Fiyata vergiler dahil değil. Bunun bagaj ücreti, ikramı vs. hepsi ekstra ücret. Yani 15 dolar olur sana 250 300 dolar.
  • Bati Avrupadan Amerikaya yeni nesil orta genislikteki govdeli ucaklar ucabiliyorlar.Yani adam Londra , Dublin , Brussels, Amsterdam, Paris .... New York a 737max ile ucucak.Buda fiyatin beden bu kadar ucuz oldugunu aciklar.
  • ONURAIR istanbuldan Cin e ucacak istanbuldan torontoya ucacak ...hodri meydan...
  • Ryanair birde Turkiyeden baglanti verirse super olur :-())
  • Gecenlerde ryanairden bilet aldim gidis dönus 19.99€ saka gibi :-)

Düşük fiyatlarıyla Avrupa'da başarılı bir performans sergileyen Dublin merkezli Ryanair, kıtalar arası uçan havayollarının canını sıkacak bir plana imza atıyor.

Düşük ücretlerle Avrupa içinde uçarak birçok firmayı zor durumda bırakan hatta bazı havayolu şirketlerinin batmasına neden olan Ryanair şimdi de gözünü Amerika'ya dikti.

CNN Türk'ten Sercan Tezcanoğlu'nun haberine göre Ryanair'in 5 yıllık genişleme stratejisi, İrlanda menşeyli firmanın 15 dolardan başlayan fiyatlarla Amerika Birleşik Devletleri'ne uçuş düzenlemelerini içeriyor.

Ryanair bunu için 14 Avrupa şehrini merkez olarak alacak ve ABD'de de 14 farklı noktaya uçacak.

ABD'de uçulacak noktalar arasında New York, Boston, Chicago, Miami gibi şehirler yer alıyor.

Avrupa ile ABD arasındaki uçuşun merkezindeki Avrupa şehirleri ise Londra, Dublin, Berlin gibi şehirler olacak.

Uçuşların 4 ila 5 yıl içerisinde başlaması planlanıyor. Ryanair plan için okyanus ötesine seyahat edebilecek uçak alımı için hazırlanıyor.

Daha önce Oslo menşeyli Norwegiar Air Shuttle, Londra ile New York arasında ucuz sayılabilecek bir fiyatla 389 sterline uçuş başlatmıştı. Ryanair'in tek yön 15 dolardan başlayan fiyatlarla iki kıta arasında yapacağı uçuşların maliyetini nasıl karşılayacağı merak konusu.

RYANAIR'İN ÇILGIN PLANI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadasim Rynair'de hersey ucretli ! Fiyat dogru ! Yapicaz dedilermi yaparlar ... 1. Ucaga giderken biletini evde kendin yazdiriyorsun , valiz alamiorsun ve ucaga binene kadar bir calisanla muhatap olamiyorsun ... He ben bilet kestircem , valiz alcam dersen extra para odersin ... 2.Ucaga kendin biniyorsun ... Ucagin merdivenleri var ve onlari kulanarak kendin cikiyorsun ve apronda herhangi bir arac olmior yani ucaga kadar yuruyorsun 3.Ucus ekibine saatlik maas odiyorlar ve her ucus ekibinin kotasi var, o kota kadar satis yapmak zorunda ve pilotlar extra yakit alamazlar , pilotlar yiceklerini kendileri getirmek zorunda arti pilotlar sadece uctugu zaman kadar saatlik maas alir 4.ucagin icindeki butun kulanilmayan ekipman sokulmustur 5.Koltuklar sabittir ve tepsi dedigimiz koltugun arkasindaki bolumler bulunmaz. Koltuk genisligi 16,5" tir. 6. Eski ve alternatif havalimanlarina ucarlar.Havalimani rynair e ozel fiyat uygulamasi yapmazsa rynair ucus duzenlemez .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Roma-Barcelona 9€ idi. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Istanbul Atina arasında 15 dolar ucret uçuş masrafını karşılayamaz o sembolik fiyat sadece 5 10 koltukları satarlar o fiyata.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayır.. ~ 9 yıl önce
satıyorlar ama şartları dahilinde , ilkönce kredi kartınız (vis. - mast...) hariç elect.. kart olacak , el bagajınız haricinde bagaj olmayacak ve bayağı önceden bilet alırsanız oluyor.
Hep Cheap değil. ~ 9 yıl önce
belirli bir kredi kart tipi olunca , bagajınız olmayınca ve çok önceden alınca 15 $ gibi rakamlar olur. yoksa kısa zamanda alınca diğer firmalardan en ufak farkı yok olamaz da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Londra new york 6,5 saat. Yani B737-900ER rahatlıkla gider. TK 7:30'luk seferleri zaten Afrika'da yapıyor bu uçaklarla. Doğu yakasına uçtuğu sürece geniş gövdeye ihtiyacı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal ~ 9 yıl önce
cok biliyorsun. ryanair'e haber vereyimde ucus planlamayi sen yap. Firmanin Etops unuda ayarlarsin artik imzana bakar.
~ 9 yıl önce
Fiyata vergiler dahil değil. Bunun bagaj ücreti, ikramı vs. hepsi ekstra ücret. Yani 15 dolar olur sana 250 300 dolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bati Avrupadan Amerikaya yeni nesil orta genislikteki govdeli ucaklar ucabiliyorlar.Yani adam Londra , Dublin , Brussels, Amsterdam, Paris .... New York a 737max ile ucucak.Buda fiyatin beden bu kadar ucuz oldugunu aciklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ONURAIR istanbuldan Cin e ucacak istanbuldan torontoya ucacak ...hodri meydan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 9 yıl önce
Ryanair birde Turkiyeden baglanti verirse super olur :-())

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gecenlerde ryanairden bilet aldim gidis dönus 19.99€ saka gibi :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000