13 Kasım 2008, Perşembe 08:07:30

Ryanair'in başı bu pozlarla dertte!

Ryanair'in hosteslerinin hayır için soyunması bazı spekülasyonlara neden oldu...
  • SEVGİLİ KODU BELLİ OLMAYAN KARDEŞİM YORUM YAPMAK ÇOK KOLAY AMA O İŞİ YAPMAK ÇOK ZORDUR SEN İNSANLARIN NASIL YAŞADIĞINI BİLİYORMUSUN O İNSANLAR EKMEK PARASI İÇİN BU İŞİ YAPIYORLAR SENİN GİBİ KEYFİ İÇİN DEĞİL EĞER MERAK EDİYORSAN SANA İSMİMİDE VERİRİM ERKEKLİĞİN YOK OLMUŞ SENİN SEN KENDİNİ KIZINI EŞİNİDE AYNI KEFEYE KOYABİLİRSEN İŞTE BEN SANA O ZAMAN ERKEK DERİM CEVABINI BEKLİYORUM BENDE HAVACIYIM HEMDE SENİN OLMADIĞIN KADAR
  • Yorumlarınıza dikkat edin,her meslekte ne yaptığı belli olmayan insanlar olbilir hostesler diye genellemeyin.Sadece işini yapan mesleğini seven eşi çocuğu olan insanlar var.Atıp tutmak bukadar kolay olmasın.
  • herkesi ayni kefeye koymak ne kadar dogru size gore acaba yazik yazik yazik...
  • Bir araştırma yapsın THY o malum arkadaş sitelerindeki burnu havada aklı başka yerlerde gezen sözde hosteslere.Bakınca daha iyi görürler,çok modern değiliz ama maşallah neler yaptıklarınıda çok yakından biliyoruz.Böyle pozlar vermek için bağış toplanmasıne gerek kalması olmadığını daha iyi görürler.Komik olmayın hakikaten,kimin ne olduğu ortada.
  • PARDON AMA BIZ COK MU MEDENI BIR ULKEDE YASIYORUZKI BOLE POZLAR VERILSINDE BAGIS TOPLANSIN BOLE SACMA BIR DUSUNCE BEYNINIZDE NASIL YER EDINMIS MERAK KONUUSU GERCEKTEN BOLE POZLARLA ELDE EDILEN PARALAR HAYIR ICIN TOPLANSA NE YAZAR BUNUN HAYRIMI KALMIS
  • beyfendi pardon ama biz medeni bir ulkedemi yasiyoruzki hosteslerde kendini gostersin de hayir icin bagis toplansin bole sacma bi dusunce nasil beyninize yerlesmis merak konusu gercekten
  • Ryanair para geçirecek ele ve hayır kurumuna verecek..? Yok canım, adamlar yolda yatan dilencinin üç kuruşunu bile yüzleri kızarmadan alır. Başka şirket olsa eyvallah, Ryanair denildiğinde oturup sakincebiraz düşünmek gerekir.
  • ne demek bizim hosteslerin ne yaptığı belli değil?adam gibi işlerini yapıyorlar,ne demek istiyorsunuz siz?!
  • bu takvimi nereden edinebilirim?
  • En azında bu kızların amacı kendini teşhir etmek değil,bir hayır için yapmışlar.Bizim hosteslerde maşallah ne iş yaptıkları belli değil.

İrlandalı ucuzcu havayolu şirketi Ryanair'in hostesleri geçtiğimiz günlerde gelirinin hayır kurumuna bağışlanması amacıyla bir takvime erotik pozlar verdi. Bunun üzerine açıklama yapan Ryanair yetkilisi, 'hayır kurumunun buna ihtiyacı var, takvimler peynir ekmek gibi satacak deyince, İspanya Kadın Enstitüsü ayağa kalktı.

Kadın haklarının çiğnendiğini iddia eden kadın örgütü, Ryanair'i dava edeceklerini açıkladı.

©AirportHaber

Ryanair'in başı bu pozlarla dertte!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

HAYHAY ~ 15 yıl önce
SEVGİLİ KODU BELLİ OLMAYAN KARDEŞİM YORUM YAPMAK ÇOK KOLAY AMA O İŞİ YAPMAK ÇOK ZORDUR SEN İNSANLARIN NASIL YAŞADIĞINI BİLİYORMUSUN O İNSANLAR EKMEK PARASI İÇİN BU İŞİ YAPIYORLAR SENİN GİBİ KEYFİ İÇİN DEĞİL EĞER MERAK EDİYORSAN SANA İSMİMİDE VERİRİM ERKEKLİĞİN YOK OLMUŞ SENİN SEN KENDİNİ KIZINI EŞİNİDE AYNI KEFEYE KOYABİLİRSEN İŞTE BEN SANA O ZAMAN ERKEK DERİM CEVABINI BEKLİYORUM BENDE HAVACIYIM HEMDE SENİN OLMADIĞIN KADAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumlarınıza dikkat edin,her meslekte ne yaptığı belli olmayan insanlar olbilir hostesler diye genellemeyin.Sadece işini yapan mesleğini seven eşi çocuğu olan insanlar var.Atıp tutmak bukadar kolay olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyingbird ~ 15 yıl önce
herkesi ayni kefeye koymak ne kadar dogru size gore acaba yazik yazik yazik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havadar ~ 15 yıl önce
Bir araştırma yapsın THY o malum arkadaş sitelerindeki burnu havada aklı başka yerlerde gezen sözde hosteslere.Bakınca daha iyi görürler,çok modern değiliz ama maşallah neler yaptıklarınıda çok yakından biliyoruz.Böyle pozlar vermek için bağış toplanmasıne gerek kalması olmadığını daha iyi görürler.Komik olmayın hakikaten,kimin ne olduğu ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLYINGBIRD ~ 15 yıl önce
PARDON AMA BIZ COK MU MEDENI BIR ULKEDE YASIYORUZKI BOLE POZLAR VERILSINDE BAGIS TOPLANSIN BOLE SACMA BIR DUSUNCE BEYNINIZDE NASIL YER EDINMIS MERAK KONUUSU GERCEKTEN BOLE POZLARLA ELDE EDILEN PARALAR HAYIR ICIN TOPLANSA NE YAZAR BUNUN HAYRIMI KALMIS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyingbird ~ 15 yıl önce
beyfendi pardon ama biz medeni bir ulkedemi yasiyoruzki hosteslerde kendini gostersin de hayir icin bagis toplansin bole sacma bi dusunce nasil beyninize yerlesmis merak konusu gercekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Ryanair para geçirecek ele ve hayır kurumuna verecek..? Yok canım, adamlar yolda yatan dilencinin üç kuruşunu bile yüzleri kızarmadan alır. Başka şirket olsa eyvallah, Ryanair denildiğinde oturup sakincebiraz düşünmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vkng ~ 15 yıl önce
ne demek bizim hosteslerin ne yaptığı belli değil?adam gibi işlerini yapıyorlar,ne demek istiyorsunuz siz?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overspeed ~ 15 yıl önce
bu takvimi nereden edinebilirim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blackbird ~ 15 yıl önce
En azında bu kızların amacı kendini teşhir etmek değil,bir hayır için yapmışlar.Bizim hosteslerde maşallah ne iş yaptıkları belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000