19 Eylül 2017, Salı 16:10:41

Ryanair'de iptal krizi sürüyor

Avrupa'nın düşük bilet ücretli en büyük havayolu şirketi Ryanair ekim ayı sonuna kadar planladığı uçuşlardan 2 bininin iptal edildiğini bildirdi.
  • Ryanair'le uçarken sakın osuruyum bile demeyin, hostesler ellerinde bir makbuzla kabin içi havayı kirletme parası tahsil etmek için başınızda bitiyorlar.
  • Dünyanın en adi hava yolu.
  • Geçenler de ryanair airBerlin ile ilgili ucu Lufthansa'ya dokunan açıklamalarda bulunmuştu.aradan iki hafta geçti bu olay patlak verdi.kesin Alman istihbaratı.:)))
  • Bişey olmaz 1€ uçayım yeter
  • ucuz etin yahnisi...
  • Yüzlerce pılot ıstıfa edıp başka sırkete gectı,,,,
  • Ryanair de uçan arkadaşımın dediğine göre olay pilotların ellerinden alınan hakları ve ekip planlamayı protesto nedeniyle olmuş. 22€ olan yatı parasını 75€ ya çıkarmayı teklif etmiş . Ayrıca uçmayı kabul edenlere farklı teklif de bulunmuş. Ama teklif alanlar , arkadaşlarımızı satmayız deyip uçuşu kabul etmemişler.
  • UIB ve Ekip planlama hemen müdahele etsin. Şöyle oluyor pilotlara e-posta atıyorsunuz, izinleriniz iptal diye, bir de üstüne EASA-FTL den Türkiye'ye özel SHGM FTL'e geçiyorsunuz. Bir bakıyorsunuz 1000 pilot, 5000 kabin ekibi fazlasınız var. Dünya liderlerinden öğrenin bu işleri.
  • Pilotların tatil izinlerinin ayarlanması 2000 uçuşa mı mal oluyor? Hey maşallah
  • Bu normal bir durum değil. Mesailer-izinler ayarlanamadı diye 2000 uçuş iptal olması garip. Başka bir kök neden olabilir, yakında ortaya çıkabilir.

Avrupa'nın düşük bilet ücretli en büyük havayolu şirketi Ryanair ekim ayı sonuna kadar planladığı uçuşlardan 2 bininin iptal edildiğini bildirdi.

Ryanair'in internet sitesinde yapılan açıklamada, ekim ayı sonuna kadar iptal edilen 2 bin uçuşun listesi yayımlandı.

Açıklamada, iptal edilen uçuşlar için alınan biletlerin geri ödenme ve değiştirilme koşulları da duyuruldu.

Ryanair Üst Yöneticisi Michael O'Leary, Dublin'de yaptığı basın toplantısında iptal edilen uçuşların şirketin uçuşlarının yüzde 2'sini teşkil ettiğini ve iptallerin şirkete maliyetinin yaklaşık 25 milyon avro olacağını bildirdi.

Şirketin Pazarlama Direktörü Kenny Jacobs da iptallerin pilotların tatillerinin ayarlanması nedeniyle yapıldığını ve normal çalışma düzenine dönmek için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Mart 2017 itibarıyla çoğu Avrupa içi seferlerde kullanılan 400'e yakın uçağı bulunan Ryanair'in son dönemde son anda yaptığı iptaller yolcularının tepkisine neden olmuştu.

Ryanair'de iptal krizi sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Sakın ~ 6 yıl önce
Ryanair'le uçarken sakın osuruyum bile demeyin, hostesler ellerinde bir makbuzla kabin içi havayı kirletme parası tahsil etmek için başınızda bitiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Dünyanın en adi hava yolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komplo teorisyeni ~ 6 yıl önce
Geçenler de ryanair airBerlin ile ilgili ucu Lufthansa'ya dokunan açıklamalarda bulunmuştu.aradan iki hafta geçti bu olay patlak verdi.kesin Alman istihbaratı.:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Bişey olmaz 1€ uçayım yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yahni ~ 6 yıl önce
ucuz etin yahnisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 6 yıl önce
Yüzlerce pılot ıstıfa edıp başka sırkete gectı,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 cpt ~ 6 yıl önce
Ryanair de uçan arkadaşımın dediğine göre olay pilotların ellerinden alınan hakları ve ekip planlamayı protesto nedeniyle olmuş. 22€ olan yatı parasını 75€ ya çıkarmayı teklif etmiş . Ayrıca uçmayı kabul edenlere farklı teklif de bulunmuş. Ama teklif alanlar , arkadaşlarımızı satmayız deyip uçuşu kabul etmemişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 6 yıl önce
Elin gavuru hakkını aramayı biliyor bizde boyle bir protesto olsa ekiplerin yarısı satar arkadaşlarını.... Asla ve asla bizden bi bok olmaz şimdi başlar asker sivil kavgası :( Her geçen gün haklarımız daha kötüye gidiyor Yorgunuz
Yardım edelim ~ 6 yıl önce
UIB ve Ekip planlama hemen müdahele etsin. Şöyle oluyor pilotlara e-posta atıyorsunuz, izinleriniz iptal diye, bir de üstüne EASA-FTL den Türkiye'ye özel SHGM FTL'e geçiyorsunuz. Bir bakıyorsunuz 1000 pilot, 5000 kabin ekibi fazlasınız var. Dünya liderlerinden öğrenin bu işleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
59 ~ 6 yıl önce
Çok çok haklısın arkadaşım. Bilmiyorlar işi... !!!! Biraz bizi örnek alsalar ya....
Devran ~ 6 yıl önce
Pilotların tatil izinlerinin ayarlanması 2000 uçuşa mı mal oluyor? Hey maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 7 yıl önce
Bu normal bir durum değil. Mesailer-izinler ayarlanamadı diye 2000 uçuş iptal olması garip. Başka bir kök neden olabilir, yakında ortaya çıkabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000