28 Haziran 2009, Pazar 08:15:35

Ryanair'dan dev sipariş...

Alman haftalık dergisi Der Spiegel haberine göre; Ryanair Boeing ve Airbus firmalarına 300 yeni uçak siparişi verdiğini belirtti.
  • rekabet sart! aslina bakarsak, sadece havacilikta degil, her sektörde rekabet iyidir. ryanair tr´ye gelsin ve bizimkilerde artik potansiyeli olan kücük havalimanlarinada ucsunlar. ama malesef öyle görüyorki bunu bizikilerden önce ryanair yapacak. göreceksiniz: ryanair kücük illerimizden 40 veya 50 avroya londraya, milanoya, parise seferler yapsin, havacilik nasil karisacak tr´de... ama bunlar neyseki daha kesin seyler degil. ryanair yapmadan bizden sirketler yapsin lütfen.
  • sana cok teskkür ediyorum ve insallah Türkiyede iç hat uçarlarda bizim Türk Bayraklı şirketlerimize rakip olurlar. 2 Milyon nüfuslu Bursa dan yurt dışına ucus yok.Yurt içi seferler de yetersiz ve planlamaları yalnış
  • A.B. ile havacilik konusunda imzalamadigimiz anlasmanin imzalanmasi halinde ertesi gun Ryanair'i Turk ic hatlarinda sefer yaptigini gorecegiz. Buna gore hazirlanmali ve yerimizi saglama baglamaliyiz.

Ryanair,filosunda şu anda 190 adet  Boeing 737 uçak bulunduğunu ve 1 yılda 58,5 milyon yolcu uçurduklarını  ve bu sayının filolarına kataçak yeni uçaklar ile 2017 yılına kadar Tüm AB ülkelerine yapacakları düşük maliyetli uçuşlarla , AB ülkelerinde tercih edilen bir havayolu olacaklarını 2017 yılına kadar ortalama 150 milyon yolcu sayısı hedeflediklerini belirtti.

Ryanair'dan dev sipariş...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
rekabet sart! aslina bakarsak, sadece havacilikta degil, her sektörde rekabet iyidir. ryanair tr´ye gelsin ve bizimkilerde artik potansiyeli olan kücük havalimanlarinada ucsunlar. ama malesef öyle görüyorki bunu bizikilerden önce ryanair yapacak. göreceksiniz: ryanair kücük illerimizden 40 veya 50 avroya londraya, milanoya, parise seferler yapsin, havacilik nasil karisacak tr´de... ama bunlar neyseki daha kesin seyler degil. ryanair yapmadan bizden sirketler yapsin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sana cok teskkür ediyorum ve insallah Türkiyede iç hat uçarlarda bizim Türk Bayraklı şirketlerimize rakip olurlar. 2 Milyon nüfuslu Bursa dan yurt dışına ucus yok.Yurt içi seferler de yetersiz ve planlamaları yalnış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
A.B. ile havacilik konusunda imzalamadigimiz anlasmanin imzalanmasi halinde ertesi gun Ryanair'i Turk ic hatlarinda sefer yaptigini gorecegiz. Buna gore hazirlanmali ve yerimizi saglama baglamaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000