07 Ağustos 2011, Pazar 11:57:40

RYANAIR YOLCUSUNUN BAŞINA GELENLER..

Ryanair'e ait İngiltere - İsveç seferini yapan uçakta bu kadarına da pes dedirtecek bir olay yaşandı.
  • Sen kesin obezsindir. PGS ye laf attığına göre ucuz biletle karnına bir şey girmiyor diye mırıldanıyorsun. Amacımız bizi güvenli taşısın yeter. 1 saat 2 saat yemeyiver begerirmisin. Bak kaç saat oruç tutuyoruz ölüyormuyuz ? Ha ben zıkkımlanıcam dersen git THY ye bin 2-3 kat pahalı paraya.. Sana illede PGS ye bin diğen yokki. Onun değerini bilen biliyor zaten. Fazlasına gerekmi var ?
  • Öyle bir durumda biz o parayı istemez, gerekirse cebimzden verirdik. Arkadaşlar bizim kültürümüzde bu var sonuçta. Para isteyecek olanın var olduğuna inanmıyorum ülkemizde.
  • Kıt beyinliler, yurtdışında gördüklerinizin aynısını bu ülkenin havayollarında yapıyorlar diye bir şey mi var. Siz ne biçim insanlarsınız ya. Kendi ülkenizdeki şirketleri kötülemekten zevk alan şuursuzlar. Utanın azıcık .
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi PGS:) Hiç de övülecek bir tarafı yok bu şirketin her şeyi ticaret, bilenler zaten biliyor....
  • Bilip bilmeden konuşmayalım. Acil bir durumda hiç kimseden ücret talep edilmez!!
  • ucuz etin yahnisi de bu kadar olur ya hem bedava uçacaksın hem de tüm hizmetleri alacaksın , ne komik değilmi , ama maalesef insanlarımız bunları daha çok tercih ediyor.
  • sen her duyduğuna inanma güzel kardeşim..bizlerdeki insani duygular bunu yapmaya müsait değil. Pegasus kabin ekibinin hasta bir yolcunun memeleketine gidecek parası olmadığı için aralarında para topladıklarına şahit oldum.
  • aynısı bizzat pgs ile uçarken oldu bayana bütün hostesler ve uçakta şansa bulunan başka bir pilot müdahale etti bayana her türlü su-soda tarzı şeyler getirildi ve iyi olması sağlandı para falanda istenmedi burda bişeyler uydurup sallamayın
  • Aynısının Pegasus yolcusuna yapıldığını duymuştum. Fenalaşınca verdikleri suyun parasını istemişler. Yalan veya doğru bilemem...
  • daha kötüsü oldu yaa hatırlarsanız SAGA B737 uçağında adam ingiltere yolunda öldü uça uça gittiler yaa bütün ekip taki inilecek meydana kadar :) sonrası malum anlıyacağınız kimseye bir şey olmuyor yada batmıyor
Low Cost havayolu şirketlerinden Ryanair Havayolları’nın İngiltere – İsveç seferini yapan yolcu uçağında Per Erik Jonnson isimli 63 yaşındaki yolcu fenalaşınca kabin memurları ilk müdahaleyi yaptı.

Kan basıncı düşük olan yolcuya sandviç ve içecek veren hostesler daha sonra yolcuyu tokatlayarak kendine getirmeye çalıştılar. Başarılı olamayan hostesler, yaptıkları anonsla uçakta yolcular arasında bulunan bir doktorun Jonnson’a müdahele etmesini istediler.

Fenalaşan yolcusuna rağmen seferine devam eden Ryanair uçağı inişe geçtiği sırada hasta halde bekletilen Jonnson, ikinci şoku hosteslerin getirdiği faturayla yaşadı. Kriz anında hosteslerin getirdiği sandviç ve sodanın 6 Euro tuttuğunu ve ödemeyi almak istediğini belirten kabin ekibine hastanın üvey oğlu Billie Appleton şaşkınlıkla ödemeyi yaptı.

Uçak, iniş yaptıktan sonra baygın bir şekilde havaalanına giden ve pasaport kontrolünden geçirilen yolcuyu havaalanı sağlık ekipleri hastaneye götürdü.

Bu tür durumlarda mevzuatlara göre uçakta fenalaşan yolcu için önce en yakın havaalanına acil iniş izni isteniyor. Daha sonra yolcunun uçaktan ambulansla alınması için havaalanı kulesiyle temasa geçiliyor.

Yaşanan bunca olayın ardından hastanede tedavi altına alınan 63 yaşındaki yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ve Ryanair şirketini dava etmeye hazırlandığı belirtildi.

©Airporthaber.com/Dış Haberler

RYANAIR YOLCUSUNUN BAŞINA GELENLER..

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sen kesin obezsindir. PGS ye laf attığına göre ucuz biletle karnına bir şey girmiyor diye mırıldanıyorsun. Amacımız bizi güvenli taşısın yeter. 1 saat 2 saat yemeyiver begerirmisin. Bak kaç saat oruç tutuyoruz ölüyormuyuz ? Ha ben zıkkımlanıcam dersen git THY ye bin 2-3 kat pahalı paraya.. Sana illede PGS ye bin diğen yokki. Onun değerini bilen biliyor zaten. Fazlasına gerekmi var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öyle bir durumda biz o parayı istemez, gerekirse cebimzden verirdik. Arkadaşlar bizim kültürümüzde bu var sonuçta. Para isteyecek olanın var olduğuna inanmıyorum ülkemizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıt beyinliler, yurtdışında gördüklerinizin aynısını bu ülkenin havayollarında yapıyorlar diye bir şey mi var. Siz ne biçim insanlarsınız ya. Kendi ülkenizdeki şirketleri kötülemekten zevk alan şuursuzlar. Utanın azıcık .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi PGS:) Hiç de övülecek bir tarafı yok bu şirketin her şeyi ticaret, bilenler zaten biliyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilip bilmeden konuşmayalım. Acil bir durumda hiç kimseden ücret talep edilmez!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucuz etin yahnisi de bu kadar olur ya hem bedava uçacaksın hem de tüm hizmetleri alacaksın , ne komik değilmi , ama maalesef insanlarımız bunları daha çok tercih ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen her duyduğuna inanma güzel kardeşim..bizlerdeki insani duygular bunu yapmaya müsait değil. Pegasus kabin ekibinin hasta bir yolcunun memeleketine gidecek parası olmadığı için aralarında para topladıklarına şahit oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynısı bizzat pgs ile uçarken oldu bayana bütün hostesler ve uçakta şansa bulunan başka bir pilot müdahale etti bayana her türlü su-soda tarzı şeyler getirildi ve iyi olması sağlandı para falanda istenmedi burda bişeyler uydurup sallamayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynısının Pegasus yolcusuna yapıldığını duymuştum. Fenalaşınca verdikleri suyun parasını istemişler. Yalan veya doğru bilemem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha kötüsü oldu yaa hatırlarsanız SAGA B737 uçağında adam ingiltere yolunda öldü uça uça gittiler yaa bütün ekip taki inilecek meydana kadar :) sonrası malum anlıyacağınız kimseye bir şey olmuyor yada batmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000