11 Kasım 2010, Perşembe 08:08:58

Ryanair yeni planlar peşinde...

Ryanair, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı bazı ülkelere yönelik planlarını geliştiriyor.
  • Türkiye de güzel işler yapmak istiyorlarsa Ali Sabancı bey ile irtibat kursunlar :) İkiside aynı zihniyet aynı mantık aynı ideoloji :))) Kanka olmaları büyük olasılık :)
  • Daha önce Çorlu dan seferlere başlatma planları vardı ama bence büyük bir sürpriz yaparak Başkentten sefer yapacaklar gibime geliyorlar.Bu gibi şirketler pazarı iyi araştırıyolar o yüzden Ankara Merkezli ve Antalya merkezli uçacakları düşüncesindeyim.Dalaman üstünden de sezonluk seferler yapabilir.
  • ryanair gelse zarari thy na olur. pegasusa vs bi zarari olmaz cunku pegasus anadoludan çok miktarda yolcu taşımakta. ryaniar gelse bile sadece istanbuldan yolcu taşir. o da çorludan ucacaklari için thy nin yocusundan cekmeye çalişabilir. ama başarili olaibleceklerini sanmam. rota low cost için çok uzun.rekabetçi fiyatlar sunmalri kolay olmaz..
  • Hiçbir iş etiği tanımayan, her fırsatı en bayağı şekilde reklam fırsatına çevirmeye çalışan, en büyük mahareti rakiplerine belden aşağı vurmak olan Ryanair Türkiye'ye gelmemeli. Dünyada 20€ daha ucuz uçak biletinden daha önemli şeylerde var!
  • thy kaziklanmaya ne kadar devam edicez low cost firmalar ayrica ryan air,easyjet, yada digerleri ucuz gibi safsatalari birakin en ufak kazalari bile yok varmi?
  • Yakinda Ryanair' de ani basinc bosalmasi durumunda oksijen maskelerinin dokulmesi icin 1 Euro atmaniz, olasi bir tahliye isleminde ise slayttan kaymadan once kredi kartinizla 25 Euro odeme yapmaniz istenilebilir!
  • Her ne kadar Ryanair in Turkiye ye ucmasini istesemde bunun Turk sirketlerine cok buyuk zarari olacagina inaniyorum. Ic hatlara giremez ama Avrupa ucuslarinda ozellikle THY icin uzun donemde buyuk tehlike yaratabilir. Cogu avrupali buyuk havayollarini cokertme noktasina getirdi. Ryanair o kadar kalitesiz ki Pegasus bile yaninda cok kaliteli kalir. Akla gelen herseyden para kirmaya calisan sirkettir bu. Avrupali yolcunun canini bezdirmis durumdadir. "airlinequality.com" sayfasindaki yorumlari da okuyabilirsiniz.
  • RYANAIR GO HOME
  • ryanair i turkiyeye sokmamak lazim. ryain air girdiği her piyasadaki diger aktorleri olduren bir havyoludur . turkiyeye sokarsan soerunlr yasariz ozellikle thy sorunlar yasar. bugun ryanair ispanyada iberia dan daha fazla yolcu taşıyor.
  • ben Ryanair'in geçte olsa Türkiye Pazarına gireceğini tahmin ediordum..bende Ryanair gibi ucuzcu bir şirket SAW ve Antalya'ya uçuş başlatması gerekir..özellikle Bruksel,Londra,Milano,Roma,Paris ve Stockholm havalimanlarından seferler olursa doluluk oranları bir o kadar olur..
Avrupa’nın hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Ryanair, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı bazı ülkelere yönelik planlarını geliştiriyor. Şirket yeni programlar hazırlığında.
 
Şirket 2011 porgramlarında Türkiye de dahil İspanya, Norveç, Yunanistan, Tunus gibi önemli güzergahlarda uçuş planlarını genişletecek.
 
Şirketin yöneticisi Ken O’Toole, WTM’de yaptığı açıklamalarda, 22 yeni uçağın daha faaliyete geçeceğini belirtirken genişleyen filo ile Türkiye de dahil İspanya, Norveç, Yunanistan, Tunus gibi önemli güzergahlarda yeni seferler planladıklarını vurguladı
Ryanair yeni planlar peşinde...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye de güzel işler yapmak istiyorlarsa Ali Sabancı bey ile irtibat kursunlar :) İkiside aynı zihniyet aynı mantık aynı ideoloji :))) Kanka olmaları büyük olasılık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Daha önce Çorlu dan seferlere başlatma planları vardı ama bence büyük bir sürpriz yaparak Başkentten sefer yapacaklar gibime geliyorlar.Bu gibi şirketler pazarı iyi araştırıyolar o yüzden Ankara Merkezli ve Antalya merkezli uçacakları düşüncesindeyim.Dalaman üstünden de sezonluk seferler yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ryanair gelse zarari thy na olur. pegasusa vs bi zarari olmaz cunku pegasus anadoludan çok miktarda yolcu taşımakta. ryaniar gelse bile sadece istanbuldan yolcu taşir. o da çorludan ucacaklari için thy nin yocusundan cekmeye çalişabilir. ama başarili olaibleceklerini sanmam. rota low cost için çok uzun.rekabetçi fiyatlar sunmalri kolay olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiçbir iş etiği tanımayan, her fırsatı en bayağı şekilde reklam fırsatına çevirmeye çalışan, en büyük mahareti rakiplerine belden aşağı vurmak olan Ryanair Türkiye'ye gelmemeli. Dünyada 20€ daha ucuz uçak biletinden daha önemli şeylerde var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy kaziklanmaya ne kadar devam edicez low cost firmalar ayrica ryan air,easyjet, yada digerleri ucuz gibi safsatalari birakin en ufak kazalari bile yok varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yakinda Ryanair' de ani basinc bosalmasi durumunda oksijen maskelerinin dokulmesi icin 1 Euro atmaniz, olasi bir tahliye isleminde ise slayttan kaymadan once kredi kartinizla 25 Euro odeme yapmaniz istenilebilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her ne kadar Ryanair in Turkiye ye ucmasini istesemde bunun Turk sirketlerine cok buyuk zarari olacagina inaniyorum. Ic hatlara giremez ama Avrupa ucuslarinda ozellikle THY icin uzun donemde buyuk tehlike yaratabilir. Cogu avrupali buyuk havayollarini cokertme noktasina getirdi. Ryanair o kadar kalitesiz ki Pegasus bile yaninda cok kaliteli kalir. Akla gelen herseyden para kirmaya calisan sirkettir bu. Avrupali yolcunun canini bezdirmis durumdadir. "airlinequality.com" sayfasindaki yorumlari da okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
RYANAIR GO HOME

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ryanair i turkiyeye sokmamak lazim. ryain air girdiği her piyasadaki diger aktorleri olduren bir havyoludur . turkiyeye sokarsan soerunlr yasariz ozellikle thy sorunlar yasar. bugun ryanair ispanyada iberia dan daha fazla yolcu taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben Ryanair'in geçte olsa Türkiye Pazarına gireceğini tahmin ediordum..bende Ryanair gibi ucuzcu bir şirket SAW ve Antalya'ya uçuş başlatması gerekir..özellikle Bruksel,Londra,Milano,Roma,Paris ve Stockholm havalimanlarından seferler olursa doluluk oranları bir o kadar olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000