12 Kasım 2008, Çarşamba 08:13:52

Ryanair uçuruyor!

İrlanda’ya ait Ryanair Hava Yolları’nın kabin görevlileri yardım için soyundu.
  • Neden bu tür haberlerde hemen Thy ile kıyaslama yapılır. sizin de kardeşiniz yakınınız sevdiğiniz çalışsa hoşunuza gidermi.. rynairde 2 gönüllü çıkmış soyunmuş..Thy zor durumda olanlara yardım etmiomu sanıosunuz..
  • AKP ise basladiginda THY yeni stewardlar almislardi, bol torpilli, hanzo tipler. Neyseki gecen zamanda cogu elendi, gittiler...
  • Bir beyin jimnastigi yapalim, THY acaba boyle birsey yapsa, hostesler denizden esintiler olarak fener tutsa, yonetim ekibi de tesbih cekse... (moderator hemen silme, beyin jimnastigi bu:)

İrlanda’ya ait Ryanair Hava Yolları’nın kabin görevlileri yardım için soyundu. Geliri Dublin’deki evsizlere aktarılacak takvime destek veren hostesler, İspanya’da eylül ayında yapılan çekimlerde havanın serin olmasına aldırmadan bikinileriyle poz verdi. 2009 takviminin satışından 10 bin euro gelir bekleniyor. Takvimin eylül sayısı için poz veren Stanka ve Charlotte daha önce de benzer etkinlikler için kamera karşısına geçmiş.

Ryanair uçuruyor!

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
Neden bu tür haberlerde hemen Thy ile kıyaslama yapılır. sizin de kardeşiniz yakınınız sevdiğiniz çalışsa hoşunuza gidermi.. rynairde 2 gönüllü çıkmış soyunmuş..Thy zor durumda olanlara yardım etmiomu sanıosunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birara ~ 15 yıl önce
AKP ise basladiginda THY yeni stewardlar almislardi, bol torpilli, hanzo tipler. Neyseki gecen zamanda cogu elendi, gittiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'den de ~ 15 yıl önce
Bir beyin jimnastigi yapalim, THY acaba boyle birsey yapsa, hostesler denizden esintiler olarak fener tutsa, yonetim ekibi de tesbih cekse... (moderator hemen silme, beyin jimnastigi bu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000