31 Temmuz 2018, Salı 23:59:42

Ryanair uçağında taşınabilir batarya patladı

Ryanair'in Barselona-İbiza seferine hazırlanırken bir yolcunun telefon bataryası patladı. Yolcular uçaktan acil tahliye botu ile indirildi.
  • Tahliye nasıl yapılmamalı konusuna çok net bir örnek olmuş. Kabin ekibi kendine iş aramaya başlamıştır bile. Slide üzerinde aynı anda 5 kişi saydım lan.
  • Acaba tahliye botundan atlayanlardan para istedimi Ryanair
  • Tamamen ekibin kontrolsuzce slidelardan tahliye yapması. Ki sorulur aceba ekip çıkışlarda mıydı yönlendirme yaptı mı? çünkü kimse yok gibi. Ve tabi bi powerbank patlaması için bu şekilde tahliye gerekiyor mu? Ryanair ekibi bi internetten american airlines,emirates veya pegasusun gerçek olaylarda amatörce çekilmiş videolardan, nasıl soğuk kanlı ve profosyonelce tahliyeyi gerçekleştirdiğini izlesin. Geniş gövde bi uçak olsaydı o yolcular feci şekilde yaralanabilirdi. Piston aşağı gibi birşey olmuş bu sevgili Ryanair
  • Ryanair diyor bir de 8-10 euroya bilet alırken ryanair değildi çünkü. Kızım sana söylüyorum,gelinim sen anla...!

Ryanair'in Santander-Barselona seferini yapan Boeing B737-800 tipi yolcu uçağı, Barselona'dan İbiza'ya gitmek üzere hazırlıklarına başladı.

Yolcu alımının tamamlanmasının ardından kalkış için hazır hale gelen uçaktaki bir yolcunun taşınabilir bataryası patladı. 

Alev alan taşınabilir batarya nedeniyle yolcular büyük panik yaşadı. Acil tahliye botu patlatılarak yolcuların tahliyesi sağlandı. 

Bir yolcu tarafından panik anları an be an görüntülendi;

Ryanair uçağında taşınabilir batarya patladı

Yorumlar

Tebrikler ~ 6 yıl önce
Tahliye nasıl yapılmamalı konusuna çok net bir örnek olmuş. Kabin ekibi kendine iş aramaya başlamıştır bile. Slide üzerinde aynı anda 5 kişi saydım lan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Acaba tahliye botundan atlayanlardan para istedimi Ryanair

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 6 yıl önce
Tamamen ekibin kontrolsuzce slidelardan tahliye yapması. Ki sorulur aceba ekip çıkışlarda mıydı yönlendirme yaptı mı? çünkü kimse yok gibi. Ve tabi bi powerbank patlaması için bu şekilde tahliye gerekiyor mu? Ryanair ekibi bi internetten american airlines,emirates veya pegasusun gerçek olaylarda amatörce çekilmiş videolardan, nasıl soğuk kanlı ve profosyonelce tahliyeyi gerçekleştirdiğini izlesin. Geniş gövde bi uçak olsaydı o yolcular feci şekilde yaralanabilirdi. Piston aşağı gibi birşey olmuş bu sevgili Ryanair

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ryanair ~ 6 yıl önce
Ryanair diyor bir de 8-10 euroya bilet alırken ryanair değildi çünkü. Kızım sana söylüyorum,gelinim sen anla...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000