19 Haziran 2010, Cumartesi 08:46:02

RYANAIR UÇAĞINDA İLGİNÇ OLAY!

İlginç vakalarla anılan İrlanda merkezli ucuzcu havayolu şirketi Ryanair, bunlara bir yenisini ekledi.
  • Yerinde bir uygulama olmuş Ryanair'e tebrikler. Önce toplumun sağlığı.
  • bacak ve kollarından tutularak üç kere sallanmış ve boşluga bırakılmış mı acaba ? e bu kollardan tutan kişiyede bulaşmışmıdır hastalık ve eger bulaştıysa bu kişi uçmuşmudur ve yolcuların hayatını tehlikeye atmışmıdır ??????????????
  • politika ve kurum kültürü budur işte. Öncelikle yolcu güvenliği. Şirketin sizce imajı düştü mü yükseldi mi?
  • ryain air gerekeni yapmiş.. nesi ilginçki bu olayin.. elinde doktor raporu olması lazim.. turkiyede hiç bir birimiz farkında dğeiliz insanlarimiz bilinçsiz kızamık su çiçeği verem olan bile rahat rahat biniyor ucaga.raporsuz bulaşıcı hastalık taşiyanlarin ucmasina izin verilemez. bu gibi olaylar her gun turkiye 2-3 defa oluyor. bunun nesi ilginç?gecen gun daha kayseride bi çocuk su çiçeği oldugu için ucaktan indrildi. sonrasinda doktor raporuyla hastalıgın bulaşıcılık safhasında olmadıgı belenmiş o şekilde ucusa kabul edilmiştir.

Madrid’ten İtalya’nın Sicilya adasına gitmek üzere uçağa binen 59 yaşındaki kadın yolcunun, kolundaki kızarıklığın tehlikeli ve bulaşıcı bir hastalıkla ilgisi olmadığını kanıtlayamaması üzerine uçak personeli tarafından uçaktan atıldığı bildirildi.

Almanya’da yayımlanan Stern dergisi ve İspanya’da yayımlanan El Pais gazetesindeki haberlere göre uçakta yolcu olarak bulunan bir doktorun da yolcunun kolundaki kızarıklığın bulaşıcı bir hastalıkla ilgisi olmadığını söylemesi yolcunun uçaktan atılmasını önlemeye yetmedi. Uçağı terk etmek istemeyen kadın yolcu güvenlik görevlileri çağrılarak uçaktan atıldı.

Stern ve El Pais’e olayı doğrulayan Ryanair yetkilileri, uçaklara bulaşıcı hastalığı olan ya da bulaşıcı hastalık riski taşıyan yolcuların alınmamasına olanak tanıyan yönetmelikleri ileri sürerek kendilerini savundular.

Ryanair uçağından zor kullanılarak indirilen 59 yaşındaki kadın yolcu ise daha önce defalarca uçak seyahati yaptığını, ancak başına ilk kez böyle bir şey geldiğini söyledi. Uçaktan atılan yolcu, bundan sonraki uçuşlarında uzun kollu bluz giyeceğini belirtti.

RYANAIR UÇAĞINDA İLGİNÇ OLAY!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yerinde bir uygulama olmuş Ryanair'e tebrikler. Önce toplumun sağlığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bacak ve kollarından tutularak üç kere sallanmış ve boşluga bırakılmış mı acaba ? e bu kollardan tutan kişiyede bulaşmışmıdır hastalık ve eger bulaştıysa bu kişi uçmuşmudur ve yolcuların hayatını tehlikeye atmışmıdır ??????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
politika ve kurum kültürü budur işte. Öncelikle yolcu güvenliği. Şirketin sizce imajı düştü mü yükseldi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ryain air gerekeni yapmiş.. nesi ilginçki bu olayin.. elinde doktor raporu olması lazim.. turkiyede hiç bir birimiz farkında dğeiliz insanlarimiz bilinçsiz kızamık su çiçeği verem olan bile rahat rahat biniyor ucaga.raporsuz bulaşıcı hastalık taşiyanlarin ucmasina izin verilemez. bu gibi olaylar her gun turkiye 2-3 defa oluyor. bunun nesi ilginç?gecen gun daha kayseride bi çocuk su çiçeği oldugu için ucaktan indrildi. sonrasinda doktor raporuyla hastalıgın bulaşıcılık safhasında olmadıgı belenmiş o şekilde ucusa kabul edilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000