28 Şubat 2016, Pazar 14:31:21

Ryanair uçağında çıplak yolcu krizi

İrlanda merkezli havayolu şirketi Ryanair uçuşunda taşkınlık yaparak uçağın Almanya'da divert etmesine neden olan 6 yolcuya 25'er bin Euro para cezası verilecek.
  • Alkol olayını siyasi ve dini yönden sıyrılıp, güvenlik, emniyet, huzur, saygı ve mantık çerçevesinde çok yönlü değerlendirmek lazım. Nitekim birçok Avrupa ülkesinde bu yasak havayolu şirketleri tarafından uygulanıyor. Kimisi tamamen yasaklamış iken, kimi limit getirmiş durumda, bir diğeri sadece soft diye tabir edilen alkollü içecek servis ediyor. THY'de yolcu memnuniyeti ve ikram politikası sebebiyle su anda uygulanmıyor. Ancak, benzer olaylar yaşanmıyor değil. Bu sebeple THY'nin ikram menüsündeki "alkollü içecek" politikasını tekrar değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Syg.
  • eglenceli olmadi ama....
  • ben uçağa alkolle binilmesine de uçakta alkol satılmasına da karşıyım
  • nolcak ya gençler eğlenmiş biraz? abartmasanız, her şeyi sıkıcı havacılık kurallarına bağlamasanız ne güzel olacak!!
  • işte bu beeeee 25'er bin öyro para cezası alabilirlermiş miş :) bizde kural dışılara ne gibi ceza uygulanıyor???
  • caps pls

Dünyanın önde gelen low cost havyolu şirketlerinden İrlanda merkezli Ryanair'in Londra-Bratislav seferi Almanya'nın Berlin Schönefeld Havalimanı'na divert etti.

Edinilen bilgilere göre; bekarlığa veda partisi için Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya gidecek bir grup, uçakta alkolü fazla alarak taşkınlık yapmaya başladı. 

İçlerinden birinin soyunması üzerine Bratislava'ya giden uçak Almanya'ya iniş yaptı. Uçağa gelen polisler tarafından gözlatına alınan aralarında damadın da olduğu 6 yolcunun 25'er bin Euro para cezası alabileceği belirtildi. 

Ryanair şirketi ise yaptığı açıklamada uçuş güvenliği ve yolcularının konforu için taşkınlık yapan yolculara tolerans göstermeyeceklerini belirtti. 

Ryanair uçağında çıplak yolcu krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Dikkat! ~ 8 yıl önce
Alkol olayını siyasi ve dini yönden sıyrılıp, güvenlik, emniyet, huzur, saygı ve mantık çerçevesinde çok yönlü değerlendirmek lazım. Nitekim birçok Avrupa ülkesinde bu yasak havayolu şirketleri tarafından uygulanıyor. Kimisi tamamen yasaklamış iken, kimi limit getirmiş durumda, bir diğeri sadece soft diye tabir edilen alkollü içecek servis ediyor. THY'de yolcu memnuniyeti ve ikram politikası sebebiyle su anda uygulanmıyor. Ancak, benzer olaylar yaşanmıyor değil. Bu sebeple THY'nin ikram menüsündeki "alkollü içecek" politikasını tekrar değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Syg.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir şey olmaz ~ 8 yıl önce
ne var 2 duble atıp geldiyse ya da uçakta atmak istiyorsa? başkalarının hayat tarzına karşımayı ilke edinmişsiniz!!
G ~ 8 yıl önce
eglenceli olmadi ama....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talebe ~ 8 yıl önce
ben uçağa alkolle binilmesine de uçakta alkol satılmasına da karşıyım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nolcak ~ 8 yıl önce
nolcak ya gençler eğlenmiş biraz? abartmasanız, her şeyi sıkıcı havacılık kurallarına bağlamasanız ne güzel olacak!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
işte bu beeeee 25'er bin öyro para cezası alabilirlermiş miş :) bizde kural dışılara ne gibi ceza uygulanıyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
necati ~ 8 yıl önce
caps pls

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000