08 Temmuz 2018, Pazar 11:04:35

Ryanair Türk pilotlarla görüşmek için Türkiye'ye geliyor

Dünyanın en önemli low cost havayolu şirketlerinden olan Ryanair, Türkiye'ye pilot aramak için geliyor.
  • Amma çok pilot düşmanı varmış be :))) uçağıda uçurursunuz siz bu gazla. Yürüyün bee kim tutar,, (shgm tuttu) 14 sınav akademik eğitim tip eğitim ing eğitim her 6 ayda bir check eğitim... bu arada her uçuş bir eğitim :) kahvem sade olsun pls.
  • https://ryanair.workable.com/j/7516D0B6A5
  • Do you offer Visa sponsorship? Yes, we offer visa sponsorship for Boeing 737 Captains and Non-Type Rated Captains, unfortunately First officers must have the unrestricted right to live and work in the EU. Kaptanlara oturum aliyorlar. Kendi sitesinden alinti. Bilmeden konusmayalim.
  • Bunların cogu ingilizce bilmiyor ki napcaklar orda rezillik bence
  • Yurt dısı yatılar da ing. Konusamadıgı icin rezil olmasın diye odadan cıkmayan kpt tanıyorum
  • Ryanair'ın non-eu pilot için Guney Afrika'da ve Brezilya'da roadshow yaptiginizdan haberiniz yok tabi .. Calisma musadesi alinacak arkadaslar..
  • Bana amsterdam base verirlerse kabul ederim.
  • Turk pilotlar elden gidiyeahh
  • sorun türk lisansı değil ingilizce hiç değil. avrupa birliği ülkelerinde çalışmak için çalışma izni lazım ve çıkartmak oldukça zor. AB kendi vatandaşlarını koruyor. Ryanair çalışma izni çıkartma işine girer mi bilmem.
  • Ryan Air'in Turk pilot calistirabilmesi icin Turkiye'de base acmasi lazim.Turkiye'de base acmayacaksa dedesi gelse Avrupa'da calisma ve ikamet izni olmayan eleman calistiramaz. Litvanya'li Avion Express Turkiye base acti, Turk pilot calistirmak icin

Dünyanın en önemli low cost havayolu şirketlerinden olan Ryanair, Türkiye'ye pilot aramak için geliyor.

İrlandalı havayolu şirketi Ryanair, İstanbul ve Antalya'da yapmayı planladığı pilot görüşmelerini 23-24 Temmuz tarihlerinde Radisson Blu Conference & Airport Hotel'de sabah saat 11.30 ile öğleden sonra 15.00'de gerçekleştirecek.

Antalya'da gerçekleştirilecek görüşmeler ise 25 Temmuz tarihinde saat 09.00'dan 16.00'a kadar sürecek ve Best Weston Plus Khan Hotel'de yapılacak.

Ryanair Türk pilotlarla görüşmek için Türkiye'ye geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (105)

Vay arkadaş ~ 6 yıl önce
Amma çok pilot düşmanı varmış be :))) uçağıda uçurursunuz siz bu gazla. Yürüyün bee kim tutar,, (shgm tuttu) 14 sınav akademik eğitim tip eğitim ing eğitim her 6 ayda bir check eğitim... bu arada her uçuş bir eğitim :) kahvem sade olsun pls.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Link isteyenlere gelsin ~ 6 yıl önce
https://ryanair.workable.com/j/7516D0B6A5

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tolga ~ 6 yıl önce
Hani Tr’deki yabancilar icin geliniyordu? Eu sarti yok. Garsonlar bir kere daha yalan soylerken yakalandi.
Oturum izni ~ 6 yıl önce
Do you offer Visa sponsorship? Yes, we offer visa sponsorship for Boeing 737 Captains and Non-Type Rated Captains, unfortunately First officers must have the unrestricted right to live and work in the EU. Kaptanlara oturum aliyorlar. Kendi sitesinden alinti. Bilmeden konusmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İng. ~ 6 yıl önce
Bunların cogu ingilizce bilmiyor ki napcaklar orda rezillik bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Dedi dyned’den kalmis bir ucan garson.
O ucan garsonlara ~ 6 yıl önce
Bir sorun bakalim kaci yabanci dil mezunu ve kaci 2 yabanci dil biliyor bilgilenmis olursunuz
Kmmmmmm ~ 6 yıl önce
Allah askina gerçekten şurada birbirinize sallamaktan başka işiniz yok mu ? Bu şekilde is barisini nasil saglayacaksiniz uçakta birbirinizin yüzüne nasil bakacaksiniz? Sirketlerin kişilere sagladigi haklar ücretler belli buna kimsenin laf söylemeye hakki yok beğenmeyen de calismaz olur biter. Memnuniyetsizliginizi birbirinizin üzerinden laf cambazligi yaparak gideremezsiniz. Ben size cay getiririm limonda koyarim cayiniza hic te gocunmam çünkü eve gelen misafirlerime uçaktaki yolcularimi da ayni servisi yapiyorum bu beni ezik biri yapmiyor eğitimim belli ve ben kendimi biliyorum. Allaha şükür ki emegimin karsiligini da aliyorum.Sadece sunu diliyorum Allah herkese emeğinin kars iliğini fazlasıyla versin ve kimseyi darda birakip baska birine muhtaç etmesin şirketimiz var olsun hep çok kazansin calisanlari da inşaallah hep mutlu huzurlu olsun.Unutmayin iyi düşünürseniz daha iyileri de sizlere nasip olur öylede olsun zaten .
Haha ~ 6 yıl önce
Yurt dısı yatılar da ing. Konusamadıgı icin rezil olmasın diye odadan cıkmayan kpt tanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
Yalanini... hadi konusma cay getir. Limon olsun
CPT ~ 6 yıl önce
Ryanair'ın non-eu pilot için Guney Afrika'da ve Brezilya'da roadshow yaptiginizdan haberiniz yok tabi .. Calisma musadesi alinacak arkadaslar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 F/O ~ 6 yıl önce
Bana amsterdam base verirlerse kabul ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 6 yıl önce
Turk pilotlar elden gidiyeahh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easa ~ 6 yıl önce
sorun türk lisansı değil ingilizce hiç değil. avrupa birliği ülkelerinde çalışmak için çalışma izni lazım ve çıkartmak oldukça zor. AB kendi vatandaşlarını koruyor. Ryanair çalışma izni çıkartma işine girer mi bilmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 6 yıl önce
Ryan Air'in Turk pilot calistirabilmesi icin Turkiye'de base acmasi lazim.Turkiye'de base acmayacaksa dedesi gelse Avrupa'da calisma ve ikamet izni olmayan eleman calistiramaz. Litvanya'li Avion Express Turkiye base acti, Turk pilot calistirmak icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000