31 Temmuz 2012, Salı 08:02:40

RYANAIR KIBRIS'I DA DURDURACAK

Güney Kıbrıs’a seferler yapmakta olan Ryanair havayolu şirketinin, yaklaşık iki yıldır Larnaka Havalimanı’na gerçekleştirdiği dört seferini, ekim ayından itibaren sonlandıracak gibi göründüğü bildirildi.
  • avrupanın en çok kar eden şirketi ryanair. gelirinin büyük kısmını da 'ancillary sales' dan yapar.
  • Yok pahasına ucuz biletle buraya kadar. Sıktı biraz kendilerini demek ki...

Fileleftheros gazetesi “Ryanair Ekim’de Uçuşlarını Sonlandırıyor” başlıklı haberinde, Ryanair’in Baf havalimanından gerçekleştirmekte olduğu uçuşlarla ilgili olarak da soru işaretleri gündeme gelmekte olduğunu kaydetti.

Gazete, Ryanair’in, akaryakıt fiyatlarında meydana gelen artışın sebep olduğu zorluklara atıfta bulunarak, Rum Turizm Örgütü KOT ile yaptığı ilgili anlaşmanın yeniden müzakere edilmesini istediğini, Ryanair’in esas olarak, almakta olduğu ekonomik yardımın iki katına çıkarılmasını istediğini belirtti.

Bunun Rum tarafınca gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığını yazan gazete, Ryanair’in Baf’tan gerçekleştirmekte olduğu uçuşlarla ilgili olarak da sıfır vergi talep ettiğini yazdı.

Haberde, Ryanair’in Ekim ayından itibaren sonlandıracağı uçuşların Milano, Barselona, Duesseldorf ve Brüksel uçuşları olduğu belirtildi.

RYANAIR KIBRIS'I DA DURDURACAK

Yorumlar

olmadı yar ~ 12 yıl önce
avrupanın en çok kar eden şirketi ryanair. gelirinin büyük kısmını da 'ancillary sales' dan yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 12 yıl önce
Yok pahasına ucuz biletle buraya kadar. Sıktı biraz kendilerini demek ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000