01 Ağustos 2012, Çarşamba 11:47:07

RYANAIR İKİ KİŞİLİK!

Ryanair yeni bir karar alarak uçak kapılarını iki kişinin yanyana uçağa binmesi için genişletiyor...
  • Uçağı dinlendirmek gibi bir düşünceleri yok mu acaba hiç ? Metal yorgunlugu vs. gibi bir durum da söz konusu sonuç olarak..
  • Kapıda sorun yokki. Koridor dar. İnsanların kapıdan içeri yavaş ilerlemesi koltuklara yeleşmeye ve çanta ve eşyalarını üst bagaja koymaya çalışanlar nedeni ile...Amcam reklam yapmak için bir tarafından fikirler üretiyor :) haha
  • Kapıyı genişlet koltukları daralt, ee demek insanlar sıkışıklıktan şikayetçi değil , aman cebimden 10 € az çıksında dizlerim yara olsun ben razıyım diyorlar demek, hayırlısı olsun insanlar hakettikleri gibi yaşarlar..
  • ben olsam, kargo kapılarından taktırırdım bütün uçakların gövdelerine. böylelikle aynı anda değil 2 kişi, 10 kişi bile binebilirdi :D :D
  • hayatımda boyle sacmalaık gormedim.. koridoruda cift koridor yap madem oyle.. hızlı borading.. sonra 737 ye 120 yolcu alırsın.. :) reklam bunlar hep reklam..
  • çok sıcak ya klimayı takmaya da gelmediler
  • Sevgili Howard, sen daha işin başındasın. Gel Türkiyemize, bir Bursamızı ziyaret et bak senin uçağına daha neler neler yaparlar. Geniş kapı ile sınırlamayın kendinizi.

İrlanda'nın ucuz uçak biletleriyle ünlü havayolu şirketi Ryanair, bir radikallik daha yapıyor ve uçak kapılarını iki kişinin yanyana uçağa binmesi için genişletiyor.

Böylelikle uçağa biniş ve inişlerde daha az zaman harcanacak ve uçaklardaki iniş-kalkışlar daha da hızlanacak.

Rynair Genel Müdür Yardımcısı Howard Millar, "Büyük kapılar yolcuların daha hızlı uçağa geçmelerini sağlayacak. Böylelikle düşük fiyatlı bilet satan havayolu şirketleri için en önemli faktör olan "bir günde daha fazla uçuş gerçekleştirme" stratejimizi destekleyeceğiz." dedi.

Rynair, büyük kapılı yolcu uçağı üretimi için, Çin'in kısa adı COMAC olan "Commercıal Aircraft of China" şirketi ile anlaştı. C199 tipi bu uçakta 200 koltuk bulunacak. (Habertürk)

RYANAIR İKİ KİŞİLİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

nayn ~ 12 yıl önce
Uçağı dinlendirmek gibi bir düşünceleri yok mu acaba hiç ? Metal yorgunlugu vs. gibi bir durum da söz konusu sonuç olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
Kapıda sorun yokki. Koridor dar. İnsanların kapıdan içeri yavaş ilerlemesi koltuklara yeleşmeye ve çanta ve eşyalarını üst bagaja koymaya çalışanlar nedeni ile...Amcam reklam yapmak için bir tarafından fikirler üretiyor :) haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yara.. ~ 12 yıl önce
Kapıyı genişlet koltukları daralt, ee demek insanlar sıkışıklıktan şikayetçi değil , aman cebimden 10 € az çıksında dizlerim yara olsun ben razıyım diyorlar demek, hayırlısı olsun insanlar hakettikleri gibi yaşarlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ben olsam, kargo kapılarından taktırırdım bütün uçakların gövdelerine. böylelikle aynı anda değil 2 kişi, 10 kişi bile binebilirdi :D :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacma ~ 12 yıl önce
hayatımda boyle sacmalaık gormedim.. koridoruda cift koridor yap madem oyle.. hızlı borading.. sonra 737 ye 120 yolcu alırsın.. :) reklam bunlar hep reklam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
çok sıcak ya klimayı takmaya da gelmediler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 12 yıl önce
Sevgili Howard, sen daha işin başındasın. Gel Türkiyemize, bir Bursamızı ziyaret et bak senin uçağına daha neler neler yaparlar. Geniş kapı ile sınırlamayın kendinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000