19 Ağustos 2010, Perşembe 09:04:38

Ryanair, Güney Kıbrıs'a uçacak!

İngiliz Havayolu şirketi BA (British Airways), Easy Jet, Air Monarch, Thomson Airways, Thomas Cook Airlines gibi uçak şirketlerinden sonra, ucuz bilet politikasıyla ünlenen Rynair, yakın bir gelecekte Güney Kıbrıs’a uçmaya başlayacak.
  • kandaşlarımız için "verelim kambur sırtımızdan gitsin" diyen tanıdık bir sima 1. dünya savaşında Türk kanı içmekle övünüp sonra da Bekaa Vadisi' nde Apo' yu misafir eden ve onun sürüsünü eğiten birileri için "van münütz esküz mi" diyordu. Buna da deyiversin ya...
  • İlgisi vardır tabi ki İngilterede yaşayan Kıbrıslılar ve kuzeydeki otellerin rezervasyonlu müşterileri hangi yolla daha ucuza Kıbrıs'a varacaklar bu tip düşük ücretli havayollarıyla. ayrıca KTHY'nin yaz sezonunda Kıbrıs- İngiltere- Kıbrıs hattında 40 seferi vardı. şimdi diğer havayolları 16 sefer yapar Kıbrısa diğer yolcular hangi yolla gelecekler? KTHY buharlaştırıldıktan sonra KTSAB üylerinin neler çektiler bilen var mı? Orhan Tolun bu gün kanal simde anlattı. keçke herkes seyretseydi.
  • Tahminim Kıbrıs'ta okumuş bir üniversteliydin veya sadece bir kıbrıslı gibi yazmaya çalışdın çünkü Ryanair'in adaya gelmesini KTHY'nin batışıyla bağdaştıran bir insanda ne havacılık bilgisi vardır nede bu adayla ilgili herhangi bir bilgi.. Senin dediğin türkiyedeki TAI'nin battığı için burada Boeing'in fabrika açmasına benzer...
  • UÇACAK TABİ KTHY'NİN BUHARLAŞTIRILAN YERİNİ GÜNEYDEN DE KUZEYDEN DE FİRMALAR DOLDURMAYA ÇALIŞIR. KIBRIS CUMHURİYETİ İSMİNİ ONLAR SAHİPLENDİ KEŞKE BİZİM SİYASİLERDE BİZ KIBRIS CUMHURİYETİYİZ DESELERDİ.
  • Bu site kim için çalışıyor? Güney Kıbrıs ve Kıbrıs Cumhuriyeti adlarının kullanılması bu sitenin dış güçlere hizmet ettiği hissini uyandırıyor.

Haftalar süren yoğun görüşmelerden sonra Ryanair şirketinin Larnaka’ya da uçması için anlaşmaya varıldı. Karar geçtiğimiz Pazartesi akşamı alındı ve havaalanlarının yönetimini sürdüren Hermes Havayolları’na  bilgi verildi.

Konuyu değerlendirmesi istenen Hermes Havayolları Sözcüsü Adamos Aspris, kararı doğruladı ve bunu “çok önemli bir gelişme” olarak niteledi.

Aspris, Ryanair’in Kıbrıs’a sefer düzenlemesinin, Kıbrıs’ın Avrupa ile hava bağlantılarını daha da zenginleştireceğini ve adaya gelen turistlerin sayısı artırma çabalarında katalizör rol oynayacağını kaydetti.

Ryanair, yolcu sayısı bakımından Avrupa’da üçüncü, dünyanın da en büyük uluslararası yolcu sayısına sahip en büyük havayolu şirketi.

Hermes Havayolları Şirketi, Kıbrıs Cumhuriyeti’yle imzaladığı imtiyaz anlaşması uyarınca 25 yıl için yap-işlet-devret sistemiyle 12 Mayıs 2006’dan bu yana Larnaka Uluslararası Havaalanı ve Baf Uluslararası Havaalanı’nın yönetim ve denetimini üstlendi.
 

Ryanair, Güney Kıbrıs'a uçacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
kandaşlarımız için "verelim kambur sırtımızdan gitsin" diyen tanıdık bir sima 1. dünya savaşında Türk kanı içmekle övünüp sonra da Bekaa Vadisi' nde Apo' yu misafir eden ve onun sürüsünü eğiten birileri için "van münütz esküz mi" diyordu. Buna da deyiversin ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İlgisi vardır tabi ki İngilterede yaşayan Kıbrıslılar ve kuzeydeki otellerin rezervasyonlu müşterileri hangi yolla daha ucuza Kıbrıs'a varacaklar bu tip düşük ücretli havayollarıyla. ayrıca KTHY'nin yaz sezonunda Kıbrıs- İngiltere- Kıbrıs hattında 40 seferi vardı. şimdi diğer havayolları 16 sefer yapar Kıbrısa diğer yolcular hangi yolla gelecekler? KTHY buharlaştırıldıktan sonra KTSAB üylerinin neler çektiler bilen var mı? Orhan Tolun bu gün kanal simde anlattı. keçke herkes seyretseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tahminim Kıbrıs'ta okumuş bir üniversteliydin veya sadece bir kıbrıslı gibi yazmaya çalışdın çünkü Ryanair'in adaya gelmesini KTHY'nin batışıyla bağdaştıran bir insanda ne havacılık bilgisi vardır nede bu adayla ilgili herhangi bir bilgi.. Senin dediğin türkiyedeki TAI'nin battığı için burada Boeing'in fabrika açmasına benzer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UÇACAK TABİ KTHY'NİN BUHARLAŞTIRILAN YERİNİ GÜNEYDEN DE KUZEYDEN DE FİRMALAR DOLDURMAYA ÇALIŞIR. KIBRIS CUMHURİYETİ İSMİNİ ONLAR SAHİPLENDİ KEŞKE BİZİM SİYASİLERDE BİZ KIBRIS CUMHURİYETİYİZ DESELERDİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu site kim için çalışıyor? Güney Kıbrıs ve Kıbrıs Cumhuriyeti adlarının kullanılması bu sitenin dış güçlere hizmet ettiği hissini uyandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000