14 Nisan 2010, Çarşamba 08:30:21

Ryanair, Boeing'i ikna etmek için çabalıyor!

Ryanair, daha fazla koltuk ve daha az tuvaletin yer aldığı uçak siparişlerine Boeing'in olumlu cevap vermediğini açıkladı.
  • Bratislava`dan Milanoya 25€, Milanodan Roma´ya 15€, Romadanda Bratislavaya 10€ ya uctum.Katiliyorum tuvaleti kullanmasamda olur.Tabi acil durumdada para vererek kullanilmasi kadar dogru bisi olamaz low cost ucuslar icin.Zaten cok uyguna ucuruyorlar.Bu tip sirketler nasil ayakta duruyor anlamis degilim?
  • liverpooldan rigaya hersey dahil 20 euroya uctum.. tuvaletimide yapmasam olur yani
  • RyanAir'den öğrenmemiz gereken çok şey var ve özellikle de bilet fiyatlarında indirime giderse AnadoluJet'in iç hatlarında uygulanabilir düşüncesindeyim. Önemli olan RyanAir'in budget airline olduğunu unutmamak ve premium bilet ücretiyle uçan yolculara budget airline servis kalitesini sunmamak.

Ryanair CEO'su Michael O'Leary, iki tuvaletin kaldırılması ve altı koltuğun eklenmesinin acil çıkışları yavaşlatmayacağı konusunda Boeing'i ikna etmeyi umduklarını söyledi.

Low cost taşımacılık yapan Ryanair, Avrupa'daki kısa uçuşlarda tuvaleti kullanmak isteyen yolcularından ekstra ücret istemesiyle de tanınıyor.
 

Ryanair, Boeing'i ikna etmek için çabalıyor!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bratislava`dan Milanoya 25€, Milanodan Roma´ya 15€, Romadanda Bratislavaya 10€ ya uctum.Katiliyorum tuvaleti kullanmasamda olur.Tabi acil durumdada para vererek kullanilmasi kadar dogru bisi olamaz low cost ucuslar icin.Zaten cok uyguna ucuruyorlar.Bu tip sirketler nasil ayakta duruyor anlamis degilim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
liverpooldan rigaya hersey dahil 20 euroya uctum.. tuvaletimide yapmasam olur yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
RyanAir'den öğrenmemiz gereken çok şey var ve özellikle de bilet fiyatlarında indirime giderse AnadoluJet'in iç hatlarında uygulanabilir düşüncesindeyim. Önemli olan RyanAir'in budget airline olduğunu unutmamak ve premium bilet ücretiyle uçan yolculara budget airline servis kalitesini sunmamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000