08 Nisan 2012, Pazar 08:24:21

RYANAIR BAF SEFERLERİNE BAŞLADI

Rum Havayolları Şirketi’nin batma tehlikesi ve Güney Kıbrıs’ı etkileyen ekonomik kriz dolayısıyla bir süredir kullanılmayan Baf Hava Limanı’na dün itibariyle uluslararası uçuşların tekrar başladığı bildirildi.
  • Ryanair Türkiyeye sefer başlatırsa avrupanın her yerinden uçabilir çünkü avrupa ülkeleri ile türkiye arasında sözleşme imzalandı.. buna göre türk şirketleri avrupanın her yerinden istediği yere seferler yapabilecek yabancı şirketler ise türkiyenin her hangi bir havalimanındanda avrupanın .çeşitli kentlerine sefer yapabilecek.. yani bu durum şunu gösteriyor yakında EasyJet Yada Ryanair faktörünü görebiliriz..
  • ARKADAŞLAR RYANAİR BENCE COK SUPER BIR HAVA YOLU ONCEDEN BILET ALDIM BEN ROMA VENEDIK ARASI GIDIS DONUS 30 AVROYA BILET ALDIM 10 AVROYA BILET SATIYORLAR INDIRIM HE ZAMAN AMA TURKIYEDE HIC BIR HAVA YOLU BU SEKILDE SATIS YAPMIYOR
  • eger gelse sadece irlanda turkiye arasi ucabilir onda da potansiyel yok.
  • THY ile ryan air kiyaslanirmi el insaf ryan air basli basina problem sirket bir acenta olarak diyorum
  • Bir thy yolcusuna, once arastir konus yada bilmiyorsan hic yorum yapma. Ryanair Fas'a ucuyor, bildigim kadariyla Fas, AB'ye uye degildi? Hemde 6 noktaya ucuyorlar Fas'da. Ryaniar 2 yil once Almanya hatlarindan ucus baslatmayi dusunuyordu ama hala bir sonuc yok. Ama baslarsa cok buyuk darbe yer Turk havayollari
  • Ryanair rezil bir havayolu gelmesin Turkiyeye. Zaten avrupa birligi disindaki ulkelere ucmaz Ryanair vize problemi olacagindan.
  • Türkiyeye gelirse diğerlerinin vay haline, inşallah gelmez..
  • türkiyeye bekliyoruz
Haravgi “Ryanair Baf’a İndi” başlığıyla yansıttığı haberinde, Ryanair isimli İrlanda Havayolları Şirketi’nin Baf Hava Limanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdiği ve bu ilk uçuşta yaklaşık 200 turist taşındığını yazdı.

Haberde, Ryanair’ın ilk uçuşu ile Baf’a giden yolcuların, Belediye Başkanı Savvas Vergas, Baf Bölgesel Turizm Tanıtma ve Kalkındırma Şirketi Müdürü Yorgos Leptos tarafından törenle karşılandığı da yer aldı.

Habere göre törende konuşan Ryanair Pazarlama Müdürü Maria Madesev, uygulamaya koydukları bu yeni işbirliğinin gerek Güney Kıbrıs, gerek Ryanair şirketi için önemli olduğunu vurguladı. Ryanair’ın Baf Hava Limanı’nı üs olarak kullanacağına işaret eden Madesev, 250 uçağı olan ve günde 160 noktaya bin 400 uçuş gerçekleştiren şirketin, yılda yaklaşık haftada 40 uçuş gerçekleştireceği Baf Hava Limanı’nın, 9 kentteki 15 hava limanıyla bağlantısını sağlayacağını ve kente, yılda yaklaşık 230 bin yolcu taşıyacağını söyledi.
RYANAIR BAF SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ryanair Türkiyeye sefer başlatırsa avrupanın her yerinden uçabilir çünkü avrupa ülkeleri ile türkiye arasında sözleşme imzalandı.. buna göre türk şirketleri avrupanın her yerinden istediği yere seferler yapabilecek yabancı şirketler ise türkiyenin her hangi bir havalimanındanda avrupanın .çeşitli kentlerine sefer yapabilecek.. yani bu durum şunu gösteriyor yakında EasyJet Yada Ryanair faktörünü görebiliriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ARKADAŞLAR RYANAİR BENCE COK SUPER BIR HAVA YOLU ONCEDEN BILET ALDIM BEN ROMA VENEDIK ARASI GIDIS DONUS 30 AVROYA BILET ALDIM 10 AVROYA BILET SATIYORLAR INDIRIM HE ZAMAN AMA TURKIYEDE HIC BIR HAVA YOLU BU SEKILDE SATIS YAPMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eger gelse sadece irlanda turkiye arasi ucabilir onda da potansiyel yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY ile ryan air kiyaslanirmi el insaf ryan air basli basina problem sirket bir acenta olarak diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir thy yolcusuna, once arastir konus yada bilmiyorsan hic yorum yapma. Ryanair Fas'a ucuyor, bildigim kadariyla Fas, AB'ye uye degildi? Hemde 6 noktaya ucuyorlar Fas'da. Ryaniar 2 yil once Almanya hatlarindan ucus baslatmayi dusunuyordu ama hala bir sonuc yok. Ama baslarsa cok buyuk darbe yer Turk havayollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ryanair rezil bir havayolu gelmesin Turkiyeye. Zaten avrupa birligi disindaki ulkelere ucmaz Ryanair vize problemi olacagindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiyeye gelirse diğerlerinin vay haline, inşallah gelmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türkiyeye bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000