08 Ekim 2012, Pazartesi 09:38:59

HOSTESİN ANONSU İTALYANLAR'I KIZDIRDI

İrlandalı low-cost şirketi Ryanair'in, Paris-Bari seferinde hostesin, ''Ryanair'in Paris-Bari: Aziz Nikola ve mafya şehrine olan seferine hoş geldiniz'' anonsu, İtalyanları kızdırdı.
  • Değerli okurlar, Bari Liman Kenti olarak bilinir. 4 adet uluslararası liman vardır. Mafia şehri Napoli'dir. "İş adamı" Mr.CAPOLLO'da yakın dostumdur. Anons yanlıştır. Ünlü Napoliler Sophia LOREN, MUSOLİNİ, AL CAPPON gibi kişilerdir. Dolayısı ile anons yanlıştır.
  • hostesi bari mafyası şikayet etmiş...
  • Geçmişte Onur Air de yunanlı kaptan istanbul a constantinapolis dememiş miydi :) linç edeceklerdi adamı :)
  • bizde olsa böyle birşey yolcular onu ahhh diyorum düşünemiyorum bile...
  • kız cok doğru söylemiş
  • Hostes kıza ceza yerine ödül vermeleri gerekir.Tamamı ile doğru sözler söylemiş , O şehrin tamamının yönetiminin mafyada olduğunu italyan politikacılar bile kendi ağızları ile söylüyor...
  • kızcağız elmaya elma demiş, sanki yalan söylemiş. kızacağınıza kendinizi düzeltin.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Paris'in Beauvais Havaalanı'ndan İtalya'nın Bari kentine gerçekleştirilen seferde, uçağın hareketinden az önce yapılan anons küçük çaplı bir krize neden oldu.

Hostesin İngilizce yaptığı anonsta ''Ryanair'in Paris-Bari: Aziz Nikola ve mafya şehrine olan seferine hoş geldiniz'' dediği, bir İtalyan yolcunun firmaya yazdığı şikayet mektubuyla ortaya çıktı.

Ryanair İletişim Direktörü Stephan McNamara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Şirket olarak böyle yorumları kabul edemeyiz. Bu konu kesinlikle incelenecektir. Özür dileriz'' dedi.

Bari Belediye Başkanı Michele Emiliano konunun aydınlatılmasını isteyerek, her organizasyonda, birinin mikrofonu eline alıp yanlış bir şeyler söyleyebileceğini, bunların yaşandığını kaydederek, ''Burada şu gayet açık ki şirket bunu yapan arkadaşı cezalandıramıyor'' diye tepkisini dile getirdi. 

HOSTESİN ANONSU İTALYANLAR'I KIZDIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yanlış ~ 12 yıl önce
Değerli okurlar, Bari Liman Kenti olarak bilinir. 4 adet uluslararası liman vardır. Mafia şehri Napoli'dir. "İş adamı" Mr.CAPOLLO'da yakın dostumdur. Anons yanlıştır. Ünlü Napoliler Sophia LOREN, MUSOLİNİ, AL CAPPON gibi kişilerdir. Dolayısı ile anons yanlıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emin ~ 12 yıl önce
hostesi bari mafyası şikayet etmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Geçmişte Onur Air de yunanlı kaptan istanbul a constantinapolis dememiş miydi :) linç edeceklerdi adamı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bizde olsa böyle birşey yolcular onu ahhh diyorum düşünemiyorum bile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
kız cok doğru söylemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru söze ne denir? ~ 12 yıl önce
Hostes kıza ceza yerine ödül vermeleri gerekir.Tamamı ile doğru sözler söylemiş , O şehrin tamamının yönetiminin mafyada olduğunu italyan politikacılar bile kendi ağızları ile söylüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan mı ~ 12 yıl önce
kızcağız elmaya elma demiş, sanki yalan söylemiş. kızacağınıza kendinizi düzeltin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000