06 Eylül 2012, Perşembe 20:41:05

HAVAYOLU ŞİRKETİNİN CEO'SU ŞOKE ETTİ

Avrupa’nın dördüncü büyük havayolu şirketinin patronu Michael O’Leary yumdu gözünü, açtı bayramlık ağzını…
  • Low-Cost mantığında yanlızca şuna yer bulamıyorum. Tamam minimum fiyat ve maliyetle uçuşu sana sunuyor, hizmet talep edildikçe bu doğrultuda fiyata yansıyor. Ama yansımanın da bir oranı olmalı diye düşünüyorum. Sırf ek hizmet alıyor diye yolcuyu kaz gibi yolmanın da bir manası yok diye düşünüyorum. Gerçi açık yüreklilikle söylemiş bizde kurallar böyle beğenmiyorsan uçma diye ama, kaliteyi arttırmak için bu ekstralara ayar verilebilir.
  • İŞ MEDYATİK OLMAKTAN ÇIKIŞTI, ELEMAN YAVAŞTAN CONTALARI YAKIYOR.
  • Bunların hiçbiri Türkçe de ki kadar ağır karşılanmıyor. Televizyonlarda duyabilirsiniz bu küfürleri. Ayrıca adam haklı Rynair in adını kötüye çıkarır bu acentalar.
  • Bileti bile yolcuya print ettiren şirket işte bunlar bu şekilde low costuz diyor ve 10-15 £ için insanlarda bu muameleyi sindiriyor. Aferin ceo'ya devam et daha sana 200 £ ödeyecek yolcu çook.Bizde yokmu bu tarz uygulamayı sindiren ? Çook.

Ağır küfür ve hakaretlerle dolu demecini okuyanlar kulağına inanamadı. Medyatik patron, sahibi olduğu Ryanair havayolu şirketinin biletlerini tatilcilere satan online seyahat acentalarına savaş açtı.

Uçak şirketi olarak hiçbir online seyahat acentasına biletlerini satmaya yetki vermediklerini belirten O’Leary, bu Acentaları ‘piçler’ (bastards) olarak tanımladı.

“Bu piçleri geberteceğiz (We’ll bury the bastards)” diyen O’Leary, şimdiye kadar 30’den fazla online seyahat acentasını mahkemeye verdi.

O’Leary: “Müşterilerimizden gelen şikayetlerin nerdeyse tamamı online acentalar tarafından satılan bilet sahiplerinden geliyor. Bu acentalara hem biletlerimizi yüzde 10-15 pahalıya satıyor, hem de müşterileri kurallarımız hakkında uyarmıyor. Örneğin neyin fiyata dahil olup olmadığı konusunda…. Ama artık yeter, bu piçleri geberteceğiz.”

“Kendi aptallığından bize 200 pound fazla ödedi. Teşekkürler”
Biletini yazıcıda bastırmadığı için havalimanındaki Ryanair ofisinde sadece 5 bileti yazıcıdan bastırma hizmeti karşılığında 200 pound ekstra ücret ödemesi gereken İngiliz kadın Suzy McLeod vakası İngiliz basınında günlerce manşetten düşmemişti.

Bu konu açıldığında sinirlenen O’Leary şöyle dedi: “Bizim şart ve kurallarımızı kabul etmiyorsanız, bizimle uçmasınız. O yolcuya biletleri kendisi bastırması gerektiğini açıkça söyledik. Yapmadı. Teşekkürler Bayan McLeod. Ama bu işi siz berbat ettiniz. Kendi aptallığınızdan dolayı 200 pound ödediniz (Thanks, Mrs McLeod, but it was your fuck up. You paid £200 for being an idiot)”

HAVAYOLU ŞİRKETİNİN CEO'SU ŞOKE ETTİ

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Low-Cost mantığında yanlızca şuna yer bulamıyorum. Tamam minimum fiyat ve maliyetle uçuşu sana sunuyor, hizmet talep edildikçe bu doğrultuda fiyata yansıyor. Ama yansımanın da bir oranı olmalı diye düşünüyorum. Sırf ek hizmet alıyor diye yolcuyu kaz gibi yolmanın da bir manası yok diye düşünüyorum. Gerçi açık yüreklilikle söylemiş bizde kurallar böyle beğenmiyorsan uçma diye ama, kaliteyi arttırmak için bu ekstralara ayar verilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 12 yıl önce
İŞ MEDYATİK OLMAKTAN ÇIKIŞTI, ELEMAN YAVAŞTAN CONTALARI YAKIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunda bir şey yok.. ~ 12 yıl önce
Bunların hiçbiri Türkçe de ki kadar ağır karşılanmıyor. Televizyonlarda duyabilirsiniz bu küfürleri. Ayrıca adam haklı Rynair in adını kötüye çıkarır bu acentalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç kimde ? ~ 12 yıl önce
Bileti bile yolcuya print ettiren şirket işte bunlar bu şekilde low costuz diyor ve 10-15 £ için insanlarda bu muameleyi sindiriyor. Aferin ceo'ya devam et daha sana 200 £ ödeyecek yolcu çook.Bizde yokmu bu tarz uygulamayı sindiren ? Çook.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000