14 Şubat 2015, Cumartesi 09:26:30

HAVADA SARHOŞ YOLCU KRİZİ!

Ryanair'in Riga-Dublin seferini yapan yolcu uçağında ilginç anlar yaşandı.
  • Karaliste uygulaması şart, kural dışı yolcu formunu doldurmak olumlu sonuç vermiyor, ceza caydırıcı olsun ki etkinliği olsun... F.B
  • Bizde de yaşanıyor. Uçağa polis çağırdık. Polis hiçbirşey yapmıyor. Yaptırım yok. Cezası olmayan suclar artarak devam ediyor. Unrully passenger form etkisi sıfır. Kimse dikkate almıyor.
  • Tum hava sirketleri alkolu ickiler yasak edecek. Havada 2. 3. 4. 10. Saat Yolculukta icki icmese canimi cikar. Baskasininhuzurunu kacirmaya kimsenin. Hakki yoktur Taskinlikyapani alip. Kundaklama koltuga baglamali. Zaten. Yolcu yol boyunca. Sitres altinda birde boyle bir. Densiz cimasin ortaya. Burda. Karli. Yol dinlemeden. Gelirim ona gore. Her kese. Bostondan. Selam ve segilar.
  • türkiye de bağlasalar anında başlarlardı, insan hakları hayvan mokları diye...
  • Yalnız arkadaşın hareketler çok iyi. Ritmik, sert ve melodik. Sıkışan yolculara acıdım. Daha doğrusu altına sıkışanlar demek istedim. Zira bu pegasosisle aynı zihniyetteki hava yolu ucaklarında herkes tost gibi sıkışmış halde oturuyor gözüküyor. Bu yatay sıkışıklık. Benim kastettiğim dikey sıkışıklık. Aşağı doğru dayanılmaz basınç hissi yani. Herkes ara ara yaşamıştır fazla anlatmama gerek de yok aslında. Görünen o ki korkudan helaya gidememişlerdir muhtemelen. Belki de altlarına bile kaçırmışlardır.
  • TAM BIR LOW COST YOLCUSU.....
  • Alkol tüm kötülüklerin anasıdır
  • yumru
  • uçağı yumruladı ne demek ??????
  • Videoyu izlerken farkediyorum ki rynair'in b737 lerin koltukları çok dar ve yolcular icece geçmiş gözüküyor.120 koltuğu sanırım 190 yaptılar.

Ryanair'in Riga-Dublin seferini yapan yolcu uçağında ilginç anlar yaşandı. Alkolün dozunu kaçıran sarhoş bir yolcu, yarı çıplak soyunup uçakta huzursuzluk çıkarınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Riga'dan kalkışını gerçekleştirdikten sonra uçağın İrlandalı olduğu öğrenilen yolcularından biri alkolün etkisiyle ayağa kalkarak huzursuzluk çıkarmaya başladı. Üzerini çıkaran şahıs ilginç hareketlerle uçağın duvarlarını yumrukladı.

Bunun üzerine Danimarka'nın Aarhus kentine acil iniş yapan uçağa gelen yetkililer yolcuyu etkisiz hale getirerek bir koltuğa bağladı.

İrlanda'ya kadar koltuğa bağlı şekilde giden sarhoş yolcunun o anları böyle görüntülendi:

HAVADA SARHOŞ YOLCU KRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Karaliste uygulaması şart, kural dışı yolcu formunu doldurmak olumlu sonuç vermiyor, ceza caydırıcı olsun ki etkinliği olsun... F.B

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizde de yaşanıyor. Uçağa polis çağırdık. Polis hiçbirşey yapmıyor. Yaptırım yok. Cezası olmayan suclar artarak devam ediyor. Unrully passenger form etkisi sıfır. Kimse dikkate almıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tum hava sirketleri alkolu ickiler yasak edecek. Havada 2. 3. 4. 10. Saat Yolculukta icki icmese canimi cikar. Baskasininhuzurunu kacirmaya kimsenin. Hakki yoktur Taskinlikyapani alip. Kundaklama koltuga baglamali. Zaten. Yolcu yol boyunca. Sitres altinda birde boyle bir. Densiz cimasin ortaya. Burda. Karli. Yol dinlemeden. Gelirim ona gore. Her kese. Bostondan. Selam ve segilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xfc ~ 9 yıl önce
türkiye de bağlasalar anında başlarlardı, insan hakları hayvan mokları diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Yolcusu ~ 9 yıl önce
Yalnız arkadaşın hareketler çok iyi. Ritmik, sert ve melodik. Sıkışan yolculara acıdım. Daha doğrusu altına sıkışanlar demek istedim. Zira bu pegasosisle aynı zihniyetteki hava yolu ucaklarında herkes tost gibi sıkışmış halde oturuyor gözüküyor. Bu yatay sıkışıklık. Benim kastettiğim dikey sıkışıklık. Aşağı doğru dayanılmaz basınç hissi yani. Herkes ara ara yaşamıştır fazla anlatmama gerek de yok aslında. Görünen o ki korkudan helaya gidememişlerdir muhtemelen. Belki de altlarına bile kaçırmışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LOW COST ~ 9 yıl önce
TAM BIR LOW COST YOLCUSU.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alkol tüm kötülüklerin anasıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
yumru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
uçağı yumruladı ne demek ??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Videoyu izlerken farkediyorum ki rynair'in b737 lerin koltukları çok dar ve yolcular icece geçmiş gözüküyor.120 koltuğu sanırım 190 yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000