13 Eylül 2008, Cumartesi 11:43:51

FREE BIRD YARDIMA KOŞTU

İngiltere’nin en büyük tur operatörlerinden olan XL’in iflasını açıklamasıyla mağdur durumda kalan yolculara Free Bird Havayolları’ndan yardım eli uzandı. Şirketin Dalaman’dan İngiltere’ye dönecek olan yolcularını bir ay boyunca Free Bird taşıyacak.
  • YAPTIĞIN YORUMDA KULLANDIĞIN ŞİRKETLERDEN ÖZÜR DİLE...
  • şirket adı kullanarak saçmalayan vatandaşın düşünceleri onu bağlasa da sonuçta telli babaya gidip dilek bağlamıyor !! Buraya yorum yazanın da yorumlara katlanması gerek..Kendine ohh ohh başkasına tuka kaka olmazz !!!Alakalı yada alakasız herkes hakaret olmadığı sürece GERÇEKLERİ yazabilir..gazetelerde yayınlanmışsa savcılık iddianamesinde aynen yer almışsa ve de suçlu namzeti şahıs halen içerdeyse bunu yoruma katmak belden aşağı vurmak değildir.
  • FREEBIRD SANKİ HİLAL-I AHMER CEMİYETİ ?? BEDAVAYA SIRF İYİLİK OLSUN DİYE Mİ TAŞIDIKLARINI SANIYORSUNUZ..BUNUN ADI OLSA OLSA OLUŞMUŞ PAZARI DEĞERLENDİRMEK OLABİLİR..PARALARI ÇATIR ÇATIR ALACAKLAR..UCUZ REKLAMA GEREK YOK YANİİİİ...
  • Şirket adı kullanarak kim olduğu belli olamayan kişilerin düşünceleri sadece kendilerini bağlar. Bunlara cevap vermek için de belden aşağı vuran konuyla alakasız saçmalayarak hakarete vardıran insanların yazılarını da airport haber'in sorumlu yayıncılık anlayışı gereği yayınlamaması gerekir.
  • FREEBIRD rumuzlu kendini bilmez..Sen önce git kumda oyna büyü sonra gel iki kelam et..Sen istedin yada istemedin diye insanlar burada yorum yazıp yazmamaya karar veremez..Uçağı bilip blmemeyle ilgisi yok çünkü burası bilimsel ve teknik bir paltform değil..REklama ihtiyacınız var yok şeklinde bir mevzuu da burada açılmış değil ..Olsa olsa hüsnü kuruntunuzdan ibaret ama şirketinizle ilgili reklam patronunuzun oğlunun esrar ve içki içmesi sonucu( gazete haberine göre ) yaptığı kazada 3 genci ölümü sonucu zaten bence yeterince yapıldı.!Kulaklar çınlamış olmalı..Florya ana binada şömine karşısındaki içki partilerinin gençliğe yansımış resmi.. Yani haklısın herkes haddini bilsin..
  • son zamanlarda şirketimizle ilgili yazılar çıkmaya başladı biz bizi uçağın ne olduğunu bilmeyen kimsenin övmesini nede yargılamasını istemiyoruz biz işimizi kurallar içinde emniyeti en başta tutarak yapıyoruz reklama vs vs ihtiyacımız yok her kes haddini bilsin ona göre yorum yapsın
  • Altı yıl uçmuş bir steward olarak,Freebird havayollarını hep gıptayla izledim ve bir gün steward kadrosu açarlarda iş başvurusu yaparım diye ümit ettim.Türk sivil havacılık sektöründe gerçekten kalitesini hiç bozmadan çıtayı devamlı yükseğe taşıyan başarılı bir şirket.Personeline verdiği değer,gösterdiği özen,uçaklarının bakımına gösterdiği ehemmiyet ve en önemlisi eğitime verdiği önemle emin adımlarla sektördeki yerini her geçen gün dahada sağlamlaştırıyor.Ali Sabancı'ya satılmadan önce eski kaliteli Pegasus'u çok severdim ama şuan başarılarından dolayı Freebird Havayolalrına sempati duymamak mümkün değil.
  • ya ne hazımsız insanlar var!!! yorumlarda bile adı sanı geçmeyen başka havayollarının adını anarak kendinizce onları aşağılayıp kendi şirketinizimi yücelttiğinizi sanıyosunuz.bende sempati duyduğum freebird de böyle seviyesiz insanlar olmasına üzüldüm.hiç yakışık almamıyor. millet olarak hep bu yüzden kaybediyoruz.iş ve profesyonel yaşamda takım tutar gibi fanatik yaklaşımlar.ağır bir duruş,saygı,seviye sıfır.üzücü bu sektörde yıllardır çalışanlar adına yasal hiçbir gelişme olmamasına şaşmamalı. hadi gelin şu iş kanununa dahil olalım birlik olalım dense,yorumlarda mangalda kül bırakmaya mangal! yürekliler suya sabuna dokunmaz aman bana mı kaldı der...
  • Ne varsa Thy'de var yine. Canımın içi THY
  • kim 1 ay oyunca bedava yolcu tasımıs acaba??deprem zamanı bile parayla yapılıyor bu iş.hiç bir patron babasının oglu olsa bu işi yapmaz.ayrıca freebird ticareti de boyle bir işi kabul edip patronlarına ne hesap verıcek hiç düşünmediniz mi ??

İngiliz tur operatörü XL’nin iflasını açıklaması binlerce İngiliz tatilcinin keyfini kaçırdı. Tatilciler, şirketin iflasını duyurmasıyla tatil için gittikleri ülkelerde mahsur kaldı. Easyjet, BMİ, Flybe ve Ryanair gibi şirketler yolcuların mağdur olmaması için XL şirketine yardım etme talebinde bulunurken şirkete bir destek de Türkiye’den geldi.

Türk sivil havacılığının başarılı aktörlerinden Free Bird Havayolları, Dalaman’a gelen yolcuların dönüşlerinin sağlanması konusunda XL’ye yardım eli uzattı.
Free Bird, Dalaman’da mahsur kalan İngiliz yolcuları taşıyabileceğini açıkladı. Free Bird Havayolları’nın bu talebine olumlu karşılık gelince Dalaman’daki turistler rahat bir nefes aldı. Dalaman’daki İngiliz turistler bir ay boyunca Free Bird uçaklarıyla ülkelerine taşınacak.

FREE BIRD YARDIMA KOŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 16 yıl önce
YAPTIĞIN YORUMDA KULLANDIĞIN ŞİRKETLERDEN ÖZÜR DİLE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Braveheart ~ 16 yıl önce
şirket adı kullanarak saçmalayan vatandaşın düşünceleri onu bağlasa da sonuçta telli babaya gidip dilek bağlamıyor !! Buraya yorum yazanın da yorumlara katlanması gerek..Kendine ohh ohh başkasına tuka kaka olmazz !!!Alakalı yada alakasız herkes hakaret olmadığı sürece GERÇEKLERİ yazabilir..gazetelerde yayınlanmışsa savcılık iddianamesinde aynen yer almışsa ve de suçlu namzeti şahıs halen içerdeyse bunu yoruma katmak belden aşağı vurmak değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Blue ~ 16 yıl önce
FREEBIRD SANKİ HİLAL-I AHMER CEMİYETİ ?? BEDAVAYA SIRF İYİLİK OLSUN DİYE Mİ TAŞIDIKLARINI SANIYORSUNUZ..BUNUN ADI OLSA OLSA OLUŞMUŞ PAZARI DEĞERLENDİRMEK OLABİLİR..PARALARI ÇATIR ÇATIR ALACAKLAR..UCUZ REKLAMA GEREK YOK YANİİİİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Approach ~ 16 yıl önce
Şirket adı kullanarak kim olduğu belli olamayan kişilerin düşünceleri sadece kendilerini bağlar. Bunlara cevap vermek için de belden aşağı vuran konuyla alakasız saçmalayarak hakarete vardıran insanların yazılarını da airport haber'in sorumlu yayıncılık anlayışı gereği yayınlamaması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wing ~ 16 yıl önce
FREEBIRD rumuzlu kendini bilmez..Sen önce git kumda oyna büyü sonra gel iki kelam et..Sen istedin yada istemedin diye insanlar burada yorum yazıp yazmamaya karar veremez..Uçağı bilip blmemeyle ilgisi yok çünkü burası bilimsel ve teknik bir paltform değil..REklama ihtiyacınız var yok şeklinde bir mevzuu da burada açılmış değil ..Olsa olsa hüsnü kuruntunuzdan ibaret ama şirketinizle ilgili reklam patronunuzun oğlunun esrar ve içki içmesi sonucu( gazete haberine göre ) yaptığı kazada 3 genci ölümü sonucu zaten bence yeterince yapıldı.!Kulaklar çınlamış olmalı..Florya ana binada şömine karşısındaki içki partilerinin gençliğe yansımış resmi.. Yani haklısın herkes haddini bilsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FREEBIRD ~ 16 yıl önce
son zamanlarda şirketimizle ilgili yazılar çıkmaya başladı biz bizi uçağın ne olduğunu bilmeyen kimsenin övmesini nede yargılamasını istemiyoruz biz işimizi kurallar içinde emniyeti en başta tutarak yapıyoruz reklama vs vs ihtiyacımız yok her kes haddini bilsin ona göre yorum yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin Attendant ~ 16 yıl önce
Altı yıl uçmuş bir steward olarak,Freebird havayollarını hep gıptayla izledim ve bir gün steward kadrosu açarlarda iş başvurusu yaparım diye ümit ettim.Türk sivil havacılık sektöründe gerçekten kalitesini hiç bozmadan çıtayı devamlı yükseğe taşıyan başarılı bir şirket.Personeline verdiği değer,gösterdiği özen,uçaklarının bakımına gösterdiği ehemmiyet ve en önemlisi eğitime verdiği önemle emin adımlarla sektördeki yerini her geçen gün dahada sağlamlaştırıyor.Ali Sabancı'ya satılmadan önce eski kaliteli Pegasus'u çok severdim ama şuan başarılarından dolayı Freebird Havayolalrına sempati duymamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
punzi ~ 16 yıl önce
ya ne hazımsız insanlar var!!! yorumlarda bile adı sanı geçmeyen başka havayollarının adını anarak kendinizce onları aşağılayıp kendi şirketinizimi yücelttiğinizi sanıyosunuz.bende sempati duyduğum freebird de böyle seviyesiz insanlar olmasına üzüldüm.hiç yakışık almamıyor. millet olarak hep bu yüzden kaybediyoruz.iş ve profesyonel yaşamda takım tutar gibi fanatik yaklaşımlar.ağır bir duruş,saygı,seviye sıfır.üzücü bu sektörde yıllardır çalışanlar adına yasal hiçbir gelişme olmamasına şaşmamalı. hadi gelin şu iş kanununa dahil olalım birlik olalım dense,yorumlarda mangalda kül bırakmaya mangal! yürekliler suya sabuna dokunmaz aman bana mı kaldı der...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 16 yıl önce
Ne varsa Thy'de var yine. Canımın içi THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ghost ~ 16 yıl önce
kim 1 ay oyunca bedava yolcu tasımıs acaba??deprem zamanı bile parayla yapılıyor bu iş.hiç bir patron babasının oglu olsa bu işi yapmaz.ayrıca freebird ticareti de boyle bir işi kabul edip patronlarına ne hesap verıcek hiç düşünmediniz mi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000