08 Nisan 2015, Çarşamba 15:58:57

FRANSA'DA GREV KRİZİ

Fransa'daki havaalanlarında hava trafik kontrolörleri iki günlük greve gitti. Yüzlerce uçuş ertelendi.
  • Adamları tebrik ediyorum habom danThy tekniğe geçiş sürecinde 200 kişi yarıya inindirilmek istenen maaş ve silinen özlük haklarını kabul etmedikleri için kapının önüne kondu hepsi tecrübeli teknisyen veya en az 10 yıllık çalışanlar kimseden GıK yok adamlar hakları için mücadele ediyorlar . Birde yakında tecrubesiz kişilerin yaptığı bakım işlerinden dolayı vurdum duymaz yabanci teknisyenlerin insallah bir seyler olmaz.. Bir Kokpit camı ya dış darbeden yada yanlış montajdan vs hasar alabilir. ..
  • bu grev ARFF nin zaferidir ! yaşasın hakli mucadelemiz !
  • İrlanda havayolu şirketi Ryanair, “Binlerce Avrupalı yolcunun seyahat planlarının bir kez daha az sayıdaki birkaç BENCİL Fransız yüzünden aksaması hiç de adil değil” açıklaması yaptı.
  • Hava trafik kontrolorlerinin yasadigi yerlerin kosullari dhmi dahil oldukca kotu grevi haketmisler bu grev yapilmadan daha once yetkililere durum bildirilmistir hala bu yetkilier bu kafa ile cok grev yerler bizler bir pilot doktor gibi ciddi ve kritik bir is yapiyoruz hakettigimiz fazlasini istemiyoruz

Fransa sivil havacılık yetkilileri, grev nedeniyle uçuşların yüzde 40 kadarının ertelenebileceğini belirterek ülke genelinde karmaşa yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Fransız havayolu şirketi Air France da uçuşlarda büyük aksamalar yaşanacağını açıkladı. Ancak uzun mesafe uçuşlarının neredeyse tamamının yapılacağını kaydeden havayolu şirketi, orta ve kısa mesafe uçuşlarının grevden olumsuz etkileneceğini belirtti.

Air France ayrıca, son dakika iptal ve gecikmeler olabileceğini de vurguladı.

Ryanair ise 250'den fazla uçuşunu iptal etmek zorunda kaldı. İrlanda havayolu şirketi Ryanair, “Binlerce Avrupalı yolcunun seyahat planlarının bir kez daha az sayıdaki birkaç bencil Fransız yüzünden aksaması hiç de adil değil” açıklaması yaptı.

Grev hava trafiği sendikası SNCTA tarafından üyelerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebiyle başlatıldı.

16-18 Nisan ve 29 Nisan-2 Mayıs arasında da havayolu trafiğinde grevler bekleniyor. (Dw)

FRANSA'DA GREV KRİZİ

Yorumlar

habom ~ 9 yıl önce
Adamları tebrik ediyorum habom danThy tekniğe geçiş sürecinde 200 kişi yarıya inindirilmek istenen maaş ve silinen özlük haklarını kabul etmedikleri için kapının önüne kondu hepsi tecrübeli teknisyen veya en az 10 yıllık çalışanlar kimseden GıK yok adamlar hakları için mücadele ediyorlar . Birde yakında tecrubesiz kişilerin yaptığı bakım işlerinden dolayı vurdum duymaz yabanci teknisyenlerin insallah bir seyler olmaz.. Bir Kokpit camı ya dış darbeden yada yanlış montajdan vs hasar alabilir. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
bu grev ARFF nin zaferidir ! yaşasın hakli mucadelemiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok sert olmuş ~ 9 yıl önce
İrlanda havayolu şirketi Ryanair, “Binlerce Avrupalı yolcunun seyahat planlarının bir kez daha az sayıdaki birkaç BENCİL Fransız yüzünden aksaması hiç de adil değil” açıklaması yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hava trafik kontrolorlerinin yasadigi yerlerin kosullari dhmi dahil oldukca kotu grevi haketmisler bu grev yapilmadan daha once yetkililere durum bildirilmistir hala bu yetkilier bu kafa ile cok grev yerler bizler bir pilot doktor gibi ciddi ve kritik bir is yapiyoruz hakettigimiz fazlasini istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000