29 Ağustos 2008, Cuma 08:23:51

Çorba, acil iniş yaptırdı

Budapeşte-Dublin seferini yapmakta olan Ryanair'a ait yolcu uçağında, el bagajı bölmesinde bir kavanoz içerisinde duran mantar çorbası, uçağın acil iniş yapmasına neden oldu.

Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, çorbanın bölmeden aşağıya aktığı ve bölmenin hemen altındaki koltukta oturan yolcunun ensesine damladığı belirtildi.

İleri derecede mantar alerjisi bulunan yolcunun, çorbanın ensesine temas etmesinden kısa bir süre sonra nefes almakta güçlük çekmeye başladığı, bunun üzerine de uçuş ekibinin en yakın havaalanına acil iniş yapmaya karar verdiği kaydedildi.

Uçağın Frankfurt kentinde bulunan Hahn Havaalanı'na inişinin ardından hemen hastaneye kaldırılan yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz hafta da Ryanair Havayolları'nın Bristol-Barcelona seferini yapan yolcu uçağı, kabin basıncında düşüş yaşanması nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.

Basıncı azalmasının ardından yolcu bölümündeki oksijen maskelerinin açılmasıyla birlikte uçakta kısa süreli bir panik yaşanmıştı.

İnişin ardından 16 yolcu, kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Çorba, acil iniş yaptırdı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000