05 Kasım 2011, Cumartesi 08:05:15

"BİZDE HERTÜRLÜ PARA BİRİMİ GEÇERLİDİR"

Havada çılgın uygulamalarla gündeme gelen Ryanair CEO’sundan şimdi de Yunanistan’la ilgili yorum geldi
  • avrupada tv programlarinda yaptigi skandallarla gündemden düsmeyen..5.inci sinif havayolu...!! balik istifi yolcu tasima,saatlerine uymama,sis olmadigi halde sis var deyip kalkmamak yolculari trenle göndermek,,aslinda bu hava yolu tam yunanistana göre..
Kriz döneminde öne çıkmak adına Yunan adalarına seferlerini başlatma planları yapan Ryanair CEO’su Michael O’leary, projeden umutlu.

Bahar aylarında Leeds Bradford’dan Kos, Korfu, Girit adasına uçacağını açıklayan O’leary, Yunanistan’ın drahmiye dönmesinin beklendiğinin hatırlatılması üzerine; "Eğer yolcular drahmiyle ödemeye kalkarlarsa onu da kabul ederiz. Memnuniyet duyarız. Her türlü para birimi bizim geçerli hatta dağ keçisi bile" dedi.

Yeni rota hakkında konuşan O’leary, "Bir para değişimi olursa, Yunanistan daha ucuz kalacağı için bir turist patlaması yaşamayı bekliyoruz. Ayrıca devalüasyon olacağı için Yunanistan için turizim en önemli iş alanı olacak" diye konuştu.
"BİZDE HERTÜRLÜ PARA BİRİMİ GEÇERLİDİR"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
avrupada tv programlarinda yaptigi skandallarla gündemden düsmeyen..5.inci sinif havayolu...!! balik istifi yolcu tasima,saatlerine uymama,sis olmadigi halde sis var deyip kalkmamak yolculari trenle göndermek,,aslinda bu hava yolu tam yunanistana göre..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000