12 Temmuz 2013, Cuma 14:30:46

19 YAŞINDA RYANAIR KOKPİTİNE OTURACAK

İrlandalı uçak şirketi Ryanair, önümüzdeki Eylül ayından itibaren yolcularını 19 yaşındaki Ryan Irwin adlı bir pilota emanet edeceğini açıkladı.
  • Bazi sirkette de 20-25 arasinda ispanyol portekizlerimiz cok allah yardimcilari olsun
  • acaba üniversitenin astronot bölümünü ne ara bitirdi 19 yasinda...! demek ki bazi kafalarin oturup bir düsünmesi lazim...
  • 10 euroluk bilet satışından için ne beklenirdiki :)
  • İsmi lazım değil bir havayolu şirketimizde bunlardan bir tane değil çooook var. İpucu vereyim. Yarısı Alman yarısı Türk olan şirket.
  • ben şu hayatta şunu da gördüm adam 35 yaşında ama beyni 15, adam var 20 yaşında ama beyni 40, eğer bu 19 lukda hal ve hareketleri olgun , karakteri oturmuşsa olabilir. ama sırf başka sebebler varsa onu bilemem tabii..
  • bence 19 yaş yaşlı, iyice genç olmalı 15 yaşında oturmalı kokpite hem daha iyi tam ergen, hep havada gezer yani..)))
  • murat kpt anlasılan airbuscısın ve boeingi karala fazla fiziksel kuvvetmis ben kendim kokpitine girip bizzat denedim hatta sizin gibilerden duymustum cok agırlık vermen gerek diye lövyeye bi agırlık verdim full saga yattı halbuki biraz yüklenmeylede dönüyor aralarında hiç fark yok nerdeyse ha sidestick ha lövye uydurmayın direksiyondan farkı yok yani(bide kas yapman lazım diyorlarla ona çok gülüyorum iste) + siz oyle avutuyorsunuz kendinizi flapları guvenır siz hic kafanizi yormayin
  • Hayret bu habere daha cok ve daha abartili yorumlar bekliyordum ama beklentilerimin gerisinde kaldi. Ben kesin diyordum biri yazar diye ulen bu üniversiteyi nezaman okudu yada hazirliga gitmemis mi gibi dengesiz yorumlar!! Hani bizim memlekette universiteye gitmeden pilot olunamiyormusya onunla alakali olarak!!! Bence hic sasirilacak bisey degil arkadasi tebrik ediyorum!!!
  • Asker pilot değil !!!! :)))
  • da yeni 200 saatlik pilotlarla bence Allaha emanet; Tunciz!!!

Havacılık uzmanları ve yolcular 19 yaşında olan İrwin’in daha çok genç ve tecrübesiz olduğunu ve acil durumlarda pilotun tecrübesiyle müdahele etmesi gerektiğini savunuyor.

Irwin, 17 yaşında genel pilotluk eğitimine başladı ve bir buçuk yıl sonra Oxford Aviation Akademisi’nden mezun oldu.

Daily Mail’e konuşan Irwin, mezun olduktan hemen sonra Ryanair’ın kendisine iş teklif ettiğini belirtiyor. Teklifin kendisini şaşırttığını belirten 19 yaşındaki Irwin, şu an Boeing 737 ile uçabilmek için tip eğitimi aldığını söyledi.

Irwin, Eylül ayından itibaren şirkette first officer olarak görev alacak.

Brussel Airlines da 3 yıl önce 19 yaşında bir pilotla uçuş gerçekleştirmişti. Şirket yetkilileri, o uçuştan sonra ‘en zor testleri aşabilen biri, kendisine şans verilmesini hak ediyor’ şeklinde açıklamalar yapmıştı.

19 YAŞINDA RYANAIR KOKPİTİNE OTURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

ispanyol'a gel! ~ 11 yıl önce
Bazi sirkette de 20-25 arasinda ispanyol portekizlerimiz cok allah yardimcilari olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insider ~ 11 yıl önce
acaba üniversitenin astronot bölümünü ne ara bitirdi 19 yasinda...! demek ki bazi kafalarin oturup bir düsünmesi lazim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
10 euroluk bilet satışından için ne beklenirdiki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu da haber mi? ~ 11 yıl önce
İsmi lazım değil bir havayolu şirketimizde bunlardan bir tane değil çooook var. İpucu vereyim. Yarısı Alman yarısı Türk olan şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUN EXPRESS Mİ? ~ 11 yıl önce
HOLLANDALI MI?
bence ~ 11 yıl önce
ben şu hayatta şunu da gördüm adam 35 yaşında ama beyni 15, adam var 20 yaşında ama beyni 40, eğer bu 19 lukda hal ve hareketleri olgun , karakteri oturmuşsa olabilir. ama sırf başka sebebler varsa onu bilemem tabii..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaşlı ~ 11 yıl önce
bence 19 yaş yaşlı, iyice genç olmalı 15 yaşında oturmalı kokpite hem daha iyi tam ergen, hep havada gezer yani..)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
murat kpt anlasılan airbuscısın ve boeingi karala fazla fiziksel kuvvetmis ben kendim kokpitine girip bizzat denedim hatta sizin gibilerden duymustum cok agırlık vermen gerek diye lövyeye bi agırlık verdim full saga yattı halbuki biraz yüklenmeylede dönüyor aralarında hiç fark yok nerdeyse ha sidestick ha lövye uydurmayın direksiyondan farkı yok yani(bide kas yapman lazım diyorlarla ona çok gülüyorum iste) + siz oyle avutuyorsunuz kendinizi flapları guvenır siz hic kafanizi yormayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupali Pilot ~ 11 yıl önce
Hayret bu habere daha cok ve daha abartili yorumlar bekliyordum ama beklentilerimin gerisinde kaldi. Ben kesin diyordum biri yazar diye ulen bu üniversiteyi nezaman okudu yada hazirliga gitmemis mi gibi dengesiz yorumlar!! Hani bizim memlekette universiteye gitmeden pilot olunamiyormusya onunla alakali olarak!!! Bence hic sasirilacak bisey degil arkadasi tebrik ediyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olamaz ! ~ 11 yıl önce
Asker pilot değil !!!! :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi ya ~ 11 yıl önce
hala orada mısın be kardeşim yeni bir şey bul...
Tk ~ 11 yıl önce
da yeni 200 saatlik pilotlarla bence Allaha emanet; Tunciz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000