28 Şubat 2014, Cuma 08:45:42

10 EURO'YA ABD'YE UÇACAK!

Ryanair CEO’su Michael O'Leary, kıtalararası uçuşu gerçekleştirebilecek bir uçak bulmaları durumunda, 10 Euro’ya Avrupa’dan ABD’ye uçacaklarını söyledi
  • adamdaki mantalite 10 euroya kuzey amerikaya uçuş çok güzel, uçuş esnasında, insan 1 öğün yemek yiyecek, kesin içecek içecek,battaniye kullanacak, yastık isteyecek, bunların hepsini iki veya üçle çarpın sonuç ortada. bunlara para ödeyecek bunun dışında birçeok şeye daha para ödenir işde pazarlama. ben ucuza uçtum ama uçakta harcadığın para..
  • Buna: Oturma koltuğu, bagaj, yemek, su, checkin vs gibi ek ödentiler de eklenince kaça gelir acaba? Herif yüzsüz bakarsın tuvalet ve hava parası da almaya kalkar. Ucuz etin yahnisi olmaz.
  • exclusive vergiler tax bagaj kilo haki bulur yine 200 euroyu, kanmayan pls avrupada hic birsey ucuz degil!!
  • Londra Gatwick (Easyjet) ve Dublin (RyanAir) ile Avrupa tarafına, NewYork ve Boston'dan JetBlue ve diğer havayollarıyla ABD tarafına bağlantı verecek bir şirket Atlantik geçişinde piyasayı hoplatabilir diyorum...
  • Adam doğru demiş her zaman haklı değildir::):) bazen de coğu zaman

Her zaman çılgın açıklamalarıyla bilinen İngiliz havayolu şirketi Ryanair’in CEO’su Michael O'Leary, İrlanda’da düzenlenen bir konferansta Avrupa’dan ABD’ye indirimli uçuşlar sunmayı planladıklarını açıkladı. O'Leary, transatlantik bu uçuşu gerçekleştirecek uçak almaları durumunda, Avrupa’dan ABD’ye ABD’ye Avrupa 10 Euro gibi düşük fiyat uçuş açacaklarını ifade etti. Bu düşük fiyat sadece uçuş için geçerli olacak. Yolcular yemekler, bagajlar için ek para ödeyecek. Bu fiyata vergi de dahil değil.

HEPSİ BU KADAR UCUZ OLMAYACAK

Uçuşlarda sadece belirli sayıda koltuk indirimli fiyatla satılacak. O’Leary, “Elbette tüm koltukları 10 Euro’ya satmayacağız. Uçaklarda oldukça yüksek paralara satılacak Business Class ve First Class koltuklar da olacak” dedi.

EN SEVİLEN HAVAYOLU

Her zaman sivri açıklamalarıyla tanınan Michael O'Leary, geçtiğimiz günlerde Ryanair’i Avrupa’nın en sevilen havayolu olarak tanımlamıştı.

YOLCULARINA SALAK DEMİŞTİ

Michael O'Leary sivri dilli olduğu kadar konuşmalarında kimseden çekinmeyen bir CEO. O’Leary, daha önce uçuş kartlarını unuttukları için ekstra para ödedikleri için şikayet eden yolcularını “salaklar” olarak nitelendirmişti. Konuyla ilgili açıklamasında, “Tamam müşterilerin her zaman haklı olduğunu söylerler ama bazen değillerdir. Bazen onların hatalı davrandıkları söylenmelidir” demişti.

10 EURO'YA ABD'YE UÇACAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

camaroth ~ 10 yıl önce
adamdaki mantalite 10 euroya kuzey amerikaya uçuş çok güzel, uçuş esnasında, insan 1 öğün yemek yiyecek, kesin içecek içecek,battaniye kullanacak, yastık isteyecek, bunların hepsini iki veya üçle çarpın sonuç ortada. bunlara para ödeyecek bunun dışında birçeok şeye daha para ödenir işde pazarlama. ben ucuza uçtum ama uçakta harcadığın para..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 10 yıl önce
Buna: Oturma koltuğu, bagaj, yemek, su, checkin vs gibi ek ödentiler de eklenince kaça gelir acaba? Herif yüzsüz bakarsın tuvalet ve hava parası da almaya kalkar. Ucuz etin yahnisi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@ ~ 10 yıl önce
THY gibi, Istanbul-Antalya 340 TL istiyecek hali yok ya :)
dutchlady ~ 10 yıl önce
exclusive vergiler tax bagaj kilo haki bulur yine 200 euroyu, kanmayan pls avrupada hic birsey ucuz degil!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 10 yıl önce
Londra Gatwick (Easyjet) ve Dublin (RyanAir) ile Avrupa tarafına, NewYork ve Boston'dan JetBlue ve diğer havayollarıyla ABD tarafına bağlantı verecek bir şirket Atlantik geçişinde piyasayı hoplatabilir diyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adam doğru demiş her zaman haklı değildir::):) bazen de coğu zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000