15 Aralık 2012, Cumartesi 10:07:05

RÜYA UÇAK HEATHROW'DA

Qatar Airways'e ait Boeing 787 Dreamliner uçağı, Londra'daki Heathrow Havalimanı'na ilk uzun menzilli ticari uçuşunu yaptı.
  • Allah kazasiz belasiz uçuş nasip etsin, araplarin mal varliğini arttirsin, thy'na da mantikli uçak almalar nasip etsin. bu masada oturup ayrani yok içmeye faytonla gider .... anlayişindaki adamlar gibi herşeyi eleştirirdim ama gerek yok. entellektüel geçinen adamlar gibi masa başinda ben ondan bundan daha üstünüm benim daha çok bilgim var desem bile birileri bu işleri yürütüyor ve hak ederek kazaniyorlar zaten. yoksa araplar pismiş yaşamayi bilmezlermiş kimin umrunda. sen umumiye 50 kr veriyosan adamlar özel yapim uçaklara hacet gideriyolar vesselam. thy de şu çocuklarin dediğini yapsin artik yorum sitelerine yazmaktan işe gitmiyorlar memleketin istihdam orani düşüyor. al bi 380 kurtul yaa beyin bedava
  • Korfeze gelin araplar hep AMG mercedese biniyor 5000 bin motor. Almanlar ayakta kaliyor bu sayede. Bu da isin ucak versiyonu. Bol gaza gelir bol harcar araplar. Thy nin yolu tum kitalarda gecerli ortalamanin uzerinde bir yoldur. Onun icin ust uste 2 kez avruvanin en iyi havayolu secildi. Bazi hasetler bugun thy bu ucaklardan alsa, parayi nerden huldunuz diye sorar bu seferde. Tavsiyem, siz fazla kada yormayin, yorylmayin. Size soran olmayacak bundan sonra.
  • globally foss diyen elemana nedir sence milyarca dolar ödeyip sıfırdan fabrika çıkışlı uçak siparişi verdi thy ayrıca yine direct fabrikadan satın alıyor uçakları binme sakın olur mu aman sakın git çemiş kezek havayolları ile uç olur mu siz ve sizin gibiler viski verse thy yaranamaz sonra başka şeyler verse de yaranamaz sizler sıkıntılısınızdır her zaman o kadar.. size rağmen thy avrupa da dünyada hızla ilerliyor durduramassınız at arabası ile uçun yolda giderken de şeker kamışı yersiniz menu da o var sonra içecek olarak boğma için iyi gelir..
  • bizim first class malzemeleri daha güzeldi.ama tabi onlar işçiliği daha güzel yapmışlar.kabin zemini mermer cam karışımı bir maddeden.yürürken kendini görüyorsun.galley bölgesine bak 20 tane trolley alır orası.camlar zaten konuşmaya bile gerek yok herşey ortada.slide bölgesinde yeşil renk güzel olmuş.ve personeli özellikle kapıda duranlar sol taraftaki görevli inanılmaz güleryüzlü.buradan bile görünce huzur doldu içime.
  • Ucagin jet lag etkisini azaltmasi tam bir hurafe. Boing atmis Airbis'i taklit ederek, bunlar karsilikli hileli soylemler ve reklamlar yapiyor. Jet lag oldukca kompleks bir etki. 787'nin en buyuk avantaji cabin icinde hava basincinin yuksek olmasi, ne kadar oldugunu bilmiyorum ama, bu gunku ucaklarda 725-750mb' a kadar dusuyor, oksijen az, inerken basinc artip kulak problemleri yapiyor. Bir'de 787'de nem de yuksek olacak, yine ne seviyede oldugumu bilmiyorum, ama bugun ki ucaklarda relative humidity %5'e dusuyor. Pencerelerde buyuk 787'de, bu da guzel.
  • haklısın bizde bu devlet olduktan sonra millet 787 alırken biz daha 737lerle filoyu doldurup hava atarız
  • sen daha çokkkkk beklersin...globally fosss elindeki uçakları adam gibi uçursun yeter...
  • darısı türk hava yollarının başına

Qatar Airways'in "rüya uçağı" Boeing 787 Dreamliner, Londra'daki Heathrow Havalimanı'na ilk uzun menzilli ticari uçuşunu gerçekleştirdi.

Doha'dan havaalanan uçak Londra'daki Heathrow Havalimanı'na inişinde büyük heyecanla karşılandı. 

JEG LAG ETKİSİNİ BÜYÜK ÖLÇÜDE AZALTIYOR

Uçakta zaman dilimleri geçilirken insan vücudunun değişime adapte olamama durumunu önleyen teknoloji bulunduğu belirtildi.

Doğa dostu uçakta azaltılmış emisyon, daha az kabin sesi ve daha temiz kabin havası sunulduğu kaydedildi.

Tavanı diğer uçaklardan daha yüksek olan B787 Dreamliner'ın pencereleri de daha geniş...

İŞTE AMATÖR BİR HAVACILIK TUTKUNU TARAFINDAN KAYDEDİLEN, RÜYA UÇAĞIN HEATHROW'A İNDİĞİ O AN:

RÜYA UÇAK HEATHROW'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

787 ~ 11 yıl önce
Allah kazasiz belasiz uçuş nasip etsin, araplarin mal varliğini arttirsin, thy'na da mantikli uçak almalar nasip etsin. bu masada oturup ayrani yok içmeye faytonla gider .... anlayişindaki adamlar gibi herşeyi eleştirirdim ama gerek yok. entellektüel geçinen adamlar gibi masa başinda ben ondan bundan daha üstünüm benim daha çok bilgim var desem bile birileri bu işleri yürütüyor ve hak ederek kazaniyorlar zaten. yoksa araplar pismiş yaşamayi bilmezlermiş kimin umrunda. sen umumiye 50 kr veriyosan adamlar özel yapim uçaklara hacet gideriyolar vesselam. thy de şu çocuklarin dediğini yapsin artik yorum sitelerine yazmaktan işe gitmiyorlar memleketin istihdam orani düşüyor. al bi 380 kurtul yaa beyin bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiskananlara ~ 11 yıl önce
Korfeze gelin araplar hep AMG mercedese biniyor 5000 bin motor. Almanlar ayakta kaliyor bu sayede. Bu da isin ucak versiyonu. Bol gaza gelir bol harcar araplar. Thy nin yolu tum kitalarda gecerli ortalamanin uzerinde bir yoldur. Onun icin ust uste 2 kez avruvanin en iyi havayolu secildi. Bazi hasetler bugun thy bu ucaklardan alsa, parayi nerden huldunuz diye sorar bu seferde. Tavsiyem, siz fazla kada yormayin, yorylmayin. Size soran olmayacak bundan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
globally foss diyen elemana nedir sence milyarca dolar ödeyip sıfırdan fabrika çıkışlı uçak siparişi verdi thy ayrıca yine direct fabrikadan satın alıyor uçakları binme sakın olur mu aman sakın git çemiş kezek havayolları ile uç olur mu siz ve sizin gibiler viski verse thy yaranamaz sonra başka şeyler verse de yaranamaz sizler sıkıntılısınızdır her zaman o kadar.. size rağmen thy avrupa da dünyada hızla ilerliyor durduramassınız at arabası ile uçun yolda giderken de şeker kamışı yersiniz menu da o var sonra içecek olarak boğma için iyi gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bizim first class malzemeleri daha güzeldi.ama tabi onlar işçiliği daha güzel yapmışlar.kabin zemini mermer cam karışımı bir maddeden.yürürken kendini görüyorsun.galley bölgesine bak 20 tane trolley alır orası.camlar zaten konuşmaya bile gerek yok herşey ortada.slide bölgesinde yeşil renk güzel olmuş.ve personeli özellikle kapıda duranlar sol taraftaki görevli inanılmaz güleryüzlü.buradan bile görünce huzur doldu içime.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet lag ve kabin basinci ~ 11 yıl önce
Ucagin jet lag etkisini azaltmasi tam bir hurafe. Boing atmis Airbis'i taklit ederek, bunlar karsilikli hileli soylemler ve reklamlar yapiyor. Jet lag oldukca kompleks bir etki. 787'nin en buyuk avantaji cabin icinde hava basincinin yuksek olmasi, ne kadar oldugunu bilmiyorum ama, bu gunku ucaklarda 725-750mb' a kadar dusuyor, oksijen az, inerken basinc artip kulak problemleri yapiyor. Bir'de 787'de nem de yuksek olacak, yine ne seviyede oldugumu bilmiyorum, ama bugun ki ucaklarda relative humidity %5'e dusuyor. Pencerelerde buyuk 787'de, bu da guzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat ~ 11 yıl önce
haklısın bizde bu devlet olduktan sonra millet 787 alırken biz daha 737lerle filoyu doldurup hava atarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat a cevap ~ 11 yıl önce
sen daha çokkkkk beklersin...globally fosss elindeki uçakları adam gibi uçursun yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat ~ 11 yıl önce
darısı türk hava yollarının başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000