12 Ocak 2012, Perşembe 18:07:28

QATAR'A 'EN İYİ' ÖDÜLÜ

Qatar Airways 2011 yılını ABD'nin "Business Traveller" Dergisi tarafından verilen büyük ödül ile tamamladı...
  • Arap mı ? Bizi bağlamaz. Reklam kokan haberler bunlar.
  • ıste havayolu bu.havayolu boyle yonetilir ve basarili olunur.thy yoneticilerine ders,en ufak memuruna kadar nefis ingilizce konusuyorlar,hizmet harika,rotar yok,yer hizmetleri mukemmel.birde bizimkilere bakin en ustu dahil,birak yabanci dil,turkceyi konusamiyorlar,vah thy vah,neydi ne oldu,
  • Qatar airwayste nasıl çalısabiliriz... teknisyen olarak okuldan yenı mezun olacak bırı gıdıpte calısabılırmı orada yada alacagmz jaa lısansı gecerlımı orda qatar aırwayste calısmak ruya mı?
  • qatar airways bu yilki performaniyla bu odulu haketti.. su anda emirates in tahtini yikicak dunyadaki tek sirket
ABD’nin prestijli bir dergisi olan “Business Traveller” tarafından verilen büyük ödülü almaya kazanan Qatar Airways’e ödülü Los Angeles’da yapılan bir törenle verildi.
 
Dergi okuyucuları tarafından art arda üçüncü defa “Uluslararası Seyahat için En İyi Havayolu” seçilen Qatar Airways ödülünü bu yıl 23.kez düzenlenen “Best in Business” ödül töreninde aldı.
 
Havayolu şirketi bunun yanı sıra “Orta Doğu Uçuşlarında En İyi Business Class” ödülünü de kazandı.
 
Ödüller 54 kategoride 35 farklı seyahat hizmet sağlayıcıya verildi.
 
Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, Qatar Airways’in galibiyet serisinin yüksek kalite ve hizmet standardından kaynaklandığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:
 
“Kişiye özel hizmet ve müşteri hizmetlerinden uçuş esnasında Duty Free ve çeşitli ülke mutfaklarının sunulmasına kadar yaptığımız ve sunduğumuz her şey, Beş Yıldız kalitesine sahip ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla büyük dikkatle hazırlanıyor.”
 
“Business Class ürünlerimizin yanı sıra uzun mesafeli uluslararası hizmetlerimizin ve diğer firmaların girmeye cesaret edemediği farklı ve az hizmet verilen piyasaları hedeflemedeki istekliliğimizin ABD’li yolcular tarafından takdir edilmesinden dolayı çok gururluyum.”
 
“Qatar Airways 2011 yılında tüm dünyada çok sayıda ödül ile onurlandırıldı. Bunların arasında geçen Haziran ayında Skytrax tarafından verilen prestijli bir ödül olan “2011 Yılının Havayolu” ödülü de bulunuyor.”
 
“Bu ödüller bugünkü durumumuza gelmemizi ve göklerin en iyisi olmamızı sağlayan uzun yıllar süren yoğun çalışmamızın takdir edildiğini gösteriyor.”
 
Qatar Airways’in aldığı ödüller arasında Business Traveller’in kardeş yayınları tarafından verilen iki ödül daha bulunuyor. Bunlar: Business Traveller Middle East tarafından verilen “En İyi Business Class Havayolu” ve Business Traveller Asia Pacific tarafından verilen “Orta Doğu ve Afrika’nın En İyi Havayolu” ödülleri.
 
Şu anda 103 uçaktan oluşan modern filosu ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Pasifik Asya, Kuzey ve Güney Amerika’da iş ve seyahat amaçlı 110 farklı noktaya uçuşlar gerçekleştiren Qatar Airways 2013 yılına kadar 120 uçaklık bir filo oluşturmayı ve bütün dünyada 120 civarında noktaya uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor.
 
QATAR'A 'EN İYİ' ÖDÜLÜ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Arap mı ? Bizi bağlamaz. Reklam kokan haberler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ıste havayolu bu.havayolu boyle yonetilir ve basarili olunur.thy yoneticilerine ders,en ufak memuruna kadar nefis ingilizce konusuyorlar,hizmet harika,rotar yok,yer hizmetleri mukemmel.birde bizimkilere bakin en ustu dahil,birak yabanci dil,turkceyi konusamiyorlar,vah thy vah,neydi ne oldu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Qatar airwayste nasıl çalısabiliriz... teknisyen olarak okuldan yenı mezun olacak bırı gıdıpte calısabılırmı orada yada alacagmz jaa lısansı gecerlımı orda qatar aırwayste calısmak ruya mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
qatar airways bu yilki performaniyla bu odulu haketti.. su anda emirates in tahtini yikicak dunyadaki tek sirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000