19 Mayıs 2018, Cumartesi 11:15:39

Qatar Sabiha Gökçen seferlerini artırıyor

Qatar Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanı seferlerini artırma kararı aldı.
  • Yolcu için arttırmıyor, Kargo için .yolcudan kazanamıyor ama uçakların kargo bölümü dolu dolu gidiyor.
  • thy personeli değilseniz kuru milliyetçilik yapmaktan vazgeçin artık. qatar hem thy'den hizmet olarak iyi, hem de thy'nin yarı fiyatına uzakdoğuya uçuruyor. tercihimiz elbette katar m/
  • Thy nin avrupaya her sehrine yaptigini simdi qatar bize yapiyor. Eger sen ic musteriye dis musteriden %30 pahali satarsan, disaridan gelip senin ic musterine, gel kardes aktarmali git %30 ucuza git yaparlar...
  • Sadece bizim için de geçerli değil. Mykonos seferlerine falan başladı. Tatile gitmek isteyen herkesi istedigi destinasyona tasiyor. Korkarim yakinda taylandda phuket ve krabiden sonra phi phi seferi baslatacaklar deniz ucaklariyla :)
  • Qatar bu kadar yolcuyu nereden buluyor ve izmire ne zaman seferlerini başlatacak? Kafamızdaki en önemli sorular. Bütün asya yolcularını thyden çalıyor an itibariyle.
  • cabin crew sampiyonlar ligi gibi valla oneririm.
  • sabıhadan yazın 3 sefer boş gıdersın bu artık showa doktu işi
  • Pagasus u aldilarmi dahada. Artar artik
  • Son olumsuzluklardan sonra birçok seferi iptal etti uçaklar boşa çıktı BAW'a bile uçak veriyor artık kiralık olarak.Adana,Hatay başladı,Antalya,Bodrum,Trabzon başlayacak.TAmamen ellerindeki fazla uçaklardan dolayı açılmış hatlar artan frekanslar.
  • İst yeni havalimanının açılışında çelişkiler olduğu için kapasiteyi artırdı. Hem IST hem de SAW a seferi var qr’ ın. Şimdi uçağı büyütüp SAW dan yapıp yeni havalimanı riskine girmemiş. Tip büyültmesi SAW da yolcu artışından değil.

Qatar Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanı seferlerini artırma kararı aldı. Buna göre; haftalık sefer sayısı 17'den 21'e yükseliyor.

15 Haziran'dan itibaren seferlerini artıracak olan Qatar, Boeing 787-8 tipi uçaklarla seferlerine devam edecek. Yaz dönemi için böyle bir karar alan şirketin sezonun sona ermesiyle yeniden düzenlemeye gidebileceği öğrenildi.

Qatar Sabiha Gökçen seferlerini artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Dadaş ~ 6 yıl önce
Yolcu için arttırmıyor, Kargo için .yolcudan kazanamıyor ama uçakların kargo bölümü dolu dolu gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qatar kalitesi ~ 6 yıl önce
thy personeli değilseniz kuru milliyetçilik yapmaktan vazgeçin artık. qatar hem thy'den hizmet olarak iyi, hem de thy'nin yarı fiyatına uzakdoğuya uçuruyor. tercihimiz elbette katar m/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekabet ~ 6 yıl önce
Thy nin avrupaya her sehrine yaptigini simdi qatar bize yapiyor. Eger sen ic musteriye dis musteriden %30 pahali satarsan, disaridan gelip senin ic musterine, gel kardes aktarmali git %30 ucuza git yaparlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşıyakalı ~ 6 yıl önce
Sadece bizim için de geçerli değil. Mykonos seferlerine falan başladı. Tatile gitmek isteyen herkesi istedigi destinasyona tasiyor. Korkarim yakinda taylandda phuket ve krabiden sonra phi phi seferi baslatacaklar deniz ucaklariyla :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşıyakalı ~ 6 yıl önce
Qatar bu kadar yolcuyu nereden buluyor ve izmire ne zaman seferlerini başlatacak? Kafamızdaki en önemli sorular. Bütün asya yolcularını thyden çalıyor an itibariyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmud ~ 6 yıl önce
cabin crew sampiyonlar ligi gibi valla oneririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos gıder ~ 6 yıl önce
sabıhadan yazın 3 sefer boş gıdersın bu artık showa doktu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer ~ 6 yıl önce
Pagasus u aldilarmi dahada. Artar artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QTR ~ 6 yıl önce
Son olumsuzluklardan sonra birçok seferi iptal etti uçaklar boşa çıktı BAW'a bile uçak veriyor artık kiralık olarak.Adana,Hatay başladı,Antalya,Bodrum,Trabzon başlayacak.TAmamen ellerindeki fazla uçaklardan dolayı açılmış hatlar artan frekanslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw A 787 ile ~ 6 yıl önce
İst yeni havalimanının açılışında çelişkiler olduğu için kapasiteyi artırdı. Hem IST hem de SAW a seferi var qr’ ın. Şimdi uçağı büyütüp SAW dan yapıp yeni havalimanı riskine girmemiş. Tip büyültmesi SAW da yolcu artışından değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000