14 Kasım 2012, Çarşamba 17:08:28

QATAR 'HAYAL'İNE KAVUŞTU

Qatar Airways, ABD’li uçak üreticisi Boeing’in Seattle’daki merkezinde yapılan özel bir törenle ilk Boeing 787 Dreamliner’ı teslim aldı...
  • PARA VAR CARE VAR
  • hayırlı ugurlu olsun ancak en az 5-6 yıl bu ucagın havada ucması lazım denenmesi her yonden thy alıp almaması acısından. airbus 380 goruyoruz bazı sorunlar cıkıyor su ya da bu sekilde 787 uçagında da bekleyecegiz gorecegiz ama yeni ucak yeni teknoloji herseyiyle insanlık acısından onemlidir..

Uçağın Qatar Airways’e teslim edilmesi için Boeing hangarı seçildi. Yapılan tören, havayolu şirketinin çok sayıda yöneticisi, Boeing yöneticileri ve hem yerel hem de uluslararası medya tarafından izlendi. Törenin onur konuğu Birleşik Devletler Qatar Büyükelçisi Sayın Mohamed Bin Abdulla Al-Rumaihi’ydi.

Akşam yapılan törenin ardından Boeing ve Qatar Airways çalışanlarının 787 projesinde bir arada çalışmada gösterdikleri başarıya teşekkür etmek amacıyla, her iki firma çalışanlarının da katıldığı bir kutlama yemeği düzenlendi. Havayolu şirketinin ilk  Dreamliner’ının bugün ilerleyen saatlerde Doha’ya gitmek üzere Seattle’dan kalkması ve yarın Qatar’a varması planlanıyor. (Akşam)

QATAR 'HAYAL'İNE KAVUŞTU

Yorumlar

PARA VAR CARE VAR ~ 11 yıl önce
PARA VAR CARE VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
hayırlı ugurlu olsun ancak en az 5-6 yıl bu ucagın havada ucması lazım denenmesi her yonden thy alıp almaması acısından. airbus 380 goruyoruz bazı sorunlar cıkıyor su ya da bu sekilde 787 uçagında da bekleyecegiz gorecegiz ama yeni ucak yeni teknoloji herseyiyle insanlık acısından onemlidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000