19 Şubat 2009, Perşembe 14:27:34

Qatar Airways'ten bir yenilik daha

Qatar Airways; İngiltere'ye ve İngiltere'den yapılan tüm uçuşlarda Economy Sınıfı uçuş hizmetine bir yenilik getirdi.

Qatar Airways; İngiltere'ye ve İngiltere'den yapılan tüm uçuşlarda Economy Sınıfı uçuş hizmetine bir yenilik getirdi. Geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak yapılan yemek sunumlarını kapsayan bu yeni konsept; yolcuların uçuş memnuniyetlerini artırmayı amaçlıyor.

Yemeğin sunuluş tarzının sadece alınan keyfi değil aynı zamanda yemekten alınan lezzeti de etkilediği kanıtlanmış bir gerçek. Yeni görünümlü renkli yemek tepsileri Economy sınıfı yolcularına yepyeni bir yemek deneyimi sunuyor.

Şeffaf tepsiler, parlak yemek kartonları ve çatal bıçak takımı paketlerinin yanı sıra birçok farklı renk seçeneği bulunan kişisel masa altlıklarından oluşan yeni ve cazip yemek sunumu stiliyle Qatar Airways; yolcuların yemek saatlerini keyifli geçirmesini amaçlıyor.

Bugün seyahat sektöründe önem verilen bir konu olan çevre duyarlılığını ciddiye alan Beş Yıldızlı Şirketin hafif tepsileriyle tek kullanımlık bardak ve kutuları %99 oranında geri dönüşümlüdür, yani yemek sunumunda diğer şirketlerden çok daha çevre dostu bir yol izler.

Öğle ve akşam yemeklerinde, Beş Yıldızlı Arap konukseverliğinin bir simgesi olarak her tepside, Arap ekmeğiyle birlikte servis edilen taze bir başlangıç salatasına eşlik etmek üzere humus gibi yöresel bir Arap sosu sunulur.

Yolculara, sağlığını daha çok önemseyenler için hafif bir opsiyon da dahil olmak üzere üç ana yemek seçeneği sunulur.

Ağız sulandıran ana yemekler arasında körili Malezya tavuğu, balıklı ve rezeneli börek ve Hint usülü kadi pakora bulunuyor.

Kahvaltı saatinde yolculuk yapan Economy sınıfı yolcuları, taze meyve, sağlık deposu yoğurt ve reçelli kruvasanların yanı sıra akçaağaç pekmezi ve böğürtlen çeşnili Elma ve Tarçınlı krep yada Kiraz domateslerle Zucchini ve Majoran Fritatta gibi iki sıcak yemek seçeneğine de sahipler.

Qatar Airways Yönetim Kurulu Başkanı Akbak Al Baker şöyle konuşuyor: 'Yıllardır yapılan araştırmalar; yemeğin sunumunun, yemekten alınan keyif ve lezzeti etkilediğini gösteriyor. Biz de bunu düşünerek Economy Sınıfı kabinindeki yolcuların damak tatlarını memnun edecek yeni görünümlü yemek tepsileri geliştirdik.

'Qatar Airways, yolcularının hangi kabin sınıfında uçtuklarına bakmaksızın sunduğu üstün hizmetlerle gurur duyar. Bu yeni tepsi konsepti, değerli Economy Sınıfı yolcularımızın yüksek kaliteye sahip yiyecek ve içeceklerden aldıkları lezzeti sürdürmekle kalmayacak, aynı zamanda yemeklerin sunumu ve görüntüsünden de keyif almalarını sağlayacak.'

Doha ve Londra Heathrow, Londra Gatwick ve Manchester arasındaki uçuşlarda kullanılmaya başlanan bu yeni tepsi hizmetinin ardından Qatar Airways; bu konsepti önümüzdeki aylarda tüm uçuşlarında da sunmayı planlıyor.

Qatar Airways'ten bir yenilik daha

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000