19 Kasım 2008, Çarşamba 09:53:05

Qatar Airways'in prestiji tescillendi

Geçen yıl, seyahat endüstrisinin ‘Oskar’ları olarak da bilinen Dünya Ticaret Ödülleri’ndeki başarısının ardından Qatar Airways bu yıl 2 prestijli ödüle daha layık görüldü.

Dünya Ticaret Ödülleri tarafından yapılan bir araştırmaya göre; seyahat ve turizm endüstrisinin profesyonelleri; Qatar Airways’i ikinci kez Orta Doğu’nun En İyi Business Class Havayolu seçti.

En İyi Havayolu Lounge’ı ödülü Qatar Airways’ın Premium Terminali’ne verildi – bu tesis; 2 yıldan daha kısa bir süre içinde açılmış olan, Doha Uluslararası Havalimanı’nda Birinci Sınıf ve Business Class yolcularına özel tahsis edilmiş bir özel tesistir.

Londra’da yapılan, ve dünyanın en büyük seyahat fuarlarından biri olan World Travel Market süresince yapılan bir sunum seremonisiyle havayoluna ödülleri takdim edildi. Qatar Airways; ünlü ödülleri kazanabilmek için bölgesel rakipleriyle zorlu bir mücadele sürdürdü.

Qatar Airways Başkanı Akbar Al Baker; seyahat sektöründeki meslektaşları tarafından havayollarının karada ve havadaki kaliteli servisinin bir kez daha farkedilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akbar Al Baker, “Bu ödüller; Qatar Airways’ın, seyahat sektörü tarafından bir kez daha, sık yolculuk eden kurumsal yolcular için, Orta Doğu’nun tercih edilen havayolu olduğunu gösteriyor. İkinci kez Orta Doğu’nun Lider Business Class Havayolu seçilmiş olmamız; havayolumuzun; yarışmadan başka, üstün Business Class ürün ve hizmet kalitesindeki tutarlılığını gösteriyor. Qatar Airways’ın sadece Birinci ve Business Sınıf yolcularına tahsis edilmiş Premium Terminal, kişiye özel check-in hizmetleri, gümrüksüz alışveriş, konferans alanı, jakuzi,  ve lüks restoranları ile yolcularına dünyada ilk kez sunulan özel hizmetler sunuyor. " dedi.

Al Baker şöyle ekledi: “Bölgenin en iyi havayolu lounge’ı ödülüne layık görülmüş olmamız, terminalin sadece Orta Doğu’da değil, tüm dünyada bir benchmark olarak görüldüğü gerçeğini kuvvetlendiriyor. Bu iki ödül Qatar Airways’in son derece zorlu havacılık endüstrisi içinde, değerli müşterilerimize en yenilikçi hizmetleri sunarak, liderliğini sürdürdüğünü gösteriyor.’’


Qatar Airways

Qatar Airways'in prestiji tescillendi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000