12 Ekim 2009, Pazartesi 07:36:24

Qatar Airways'e bir ödül daha...

Qatar Airways, İngiltere'deki en prestijli TTG ödülü olan "2009 Yılının Havayolu Şirketi" ödülüyle seyahat endüstrisindeki yerini biraz daha güçlendirdi.
  • Araplar biraz daha İngiliz müdür transfer etsinler diye mi verdiler bu ödülü acaba ?

İngiltere seyahat endüstrisindeki en iyiyi ve en kaliteliyi kutlayan, smokinli ve son derece göz alıcı olan bu yıllık etkinlik, Park Lane'deki Londron's Grosvenor House'da gerçekleştirildi.

Qatar Airways, İngiltere'de haftalık olarak yayınlanan seyahat dergisi TTG'nin okuyucuları tarafından dünya genelinde oldukça ciddi bir rekabet içinde yarışan birçok önemli havayolu şirketleri arasından seçildi.
 
Qatar Airways CEO'su Akbar Al Baker Doha merkezli havayolu şirketinin bu ödül ile onurlandırıldığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:

"Bir kere daha rakiplerimizi gölgede bırakabileceğimizi ve müşterilerin hangi havayolu şirketi ile uçacakları konusunda seçim yapmalarına yardımcı olacak şekilde, diğerlerinden ne kadar farklı olduğumuzu gösterdik"

"Küresel olarak varlığımızı sağlamak için 10 yıl önce kuruluşumuzdan bu yana çok çalıştık. Bu kadar genç bir havayolu için bu ödül çok büyük bir başarı."

TTG Editörü Lucy Huxley ise konu ile ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: "Bu ödüller seyahat endüstrisindeki kalitenin evrensel bir ölçütü olarak kabul edilir. Qatar Airways ekonomik açıdan sıkıntılı döneme rağmen genişleyen ve gelişen yenilikçi ve katı bir iş modeline sahip olduğunu gösterdi.

"Bu sene rekor sayıda katılım oldu, bu durum kazanmada kaydedilmiş büyük bir başarı. Ödülün en iyiye verilmesini sağlamak için seyahat acentelerinin oyları ile endüstri uzmanlarının oturumlarından faydalanıldı."

Uzmanlar Yılın Havayolu Şirketine karar vermede zorluk yaşadılar ama son 12 aydır oluşturduğu ticari ilişkiler, mükemmel ürün yelpazesi ve sürekli gelişen küresel şebekesi nedeniyle Qatar Airways galip geldi."

Jüri üyeleri taşıyıcının sağlam finansal altyapısının da havayolu sektörünün bu zorlu zamanında müşteriler için rahatlatıcı bir faktör olduğunu ve Qatar Airways'in müşteri hizmetlerindeki mükemmeliyetinin ödüllendirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Qatar Airways şu anda 69 uçaklı filosu ile Avrupa, Orta Doğu, Güney Asya, Uzak Doğu ve Kuzey Amerika'da 82 anahtar noktaya uçuş yapıyor. Şirketin toplam 40 milyon US$'dan fazla tutan 220 uçaklık bir siparişi var.

Qatar Airways'e bir ödül daha...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Araplar biraz daha İngiliz müdür transfer etsinler diye mi verdiler bu ödülü acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000