05 Aralık 2016, Pazartesi 09:10:25

Qatar Airways'den 8 yeni uçuş noktası açıkladı

Qatar Airways, daha önce duyurduğu yedi yeni destinasyona ilave olarak 2017 - 2018 döneminde sekiz yeni uçuş noktasına daha seferler başlatacağını duyurdu.
  • Böyle durumlar her şirketin başına gelebilir. Qatar her anlamda çok iyi bir şirket tavsiye ederim.
  • THY'den Qatar'a geçsenize THY yakında kapıya koyacak hepinizi.
  • Katar havayollarından myıd zed alan thy personeli var mı?
  • Qatarda hataya yer yok. qatar purserna fal bakmakla karneyi A+ getirtemezsiniz bastan soyleyeyim bi qatar calisani olarak ona gore gelin. Etihad daha iyidir ama o da bir gercek. belgeli 2-3 dil falan bilin emiratese gidin dicem ama o da ımkansıza yakın. o yuzden tk da takılmak en ıyısı derim.
  • Teknisyen alımı ne oldu qatar havayollarıın
  • ELITE PLUS miles&smiles üyeyim ancak çok üzülerek 350.-USD - 500.-USD aralığında qatarairways kampanyalı uzakdoğu biletlerimle 1000.- -1550.-TL aralığındaydı ödediğim rakamlar defalarca uçuş yaptımı belirtmek isterim, etihad la kıyasladığımda mükemmele yakın olduğunu söyleyebilirim, ben Qatarairways le belki arada singapurairlines ve emirates le yoluma devam edeceğim, TurkishAirlines artık bana çok pahalı gelmekte, 5 yıldız alabileceğine de artık ümidim kalmadı yurdumun mükemmel yemeklerini sunan yurdum havayollarının naçizane, herkese saygılar, editör bu yorumu da onaylamazsan sana da saygılarımı sunuyorum.
  • Yolcuyu yalanınız bile qatar da yaranamazsınız. Çalışılmaz. Sakın ha. Zaten giremezsiniz de.....
  • kötü yönetim, rötarlı kalkışlar, modern olmayan filo = Qatar Airways
  • Antalya?
  • Antalya?

Qatar Airways, daha önce duyurduğu yedi yeni destinasyona ilave olarak 2017 - 2018 döneminde sekiz yeni uçuş noktasına daha seferler başlatacağını duyurdu. Böylece uçuş ağına toplamda 15 yeni şehir eklenmiş olacak. Qatar Airways’in dünya genelinde altı kıtada 150’den fazla noktadan oluşan uçuş ağına eklenen şehirler şunlar: Canberra (Avustralya’daki 5.inci uçuş noktası), Dublin (İrlanda), Las Vegas (ABD’deki 11.inci uçuş noktası), Rio de Janeiro (Brezilya), Santiago (Şili), Kualanamu Uluslararası Havalimanı (Medan – Endonezya’daki 3.üncü uçuş noktası) ve Tabuk ile Yanbu (Suudi Arabistan’daki 9.uncu ve 10.uncu uçuş noktaları)

2017 yılında seferlerin başlayacağı duyurulmuş olan uçuş noktaları ise: Auckland (Yeni Zelanda) 5 Şubat 2017 tarihinde başlayacak ve dünyanın en uzun ticari uçuşu olacak, Saray Bosna (Bosna), Üsküp (Makedonya), Libreville (Gabon), Nice (Fransa), Chiang Mai (Tayland’daki dördüncü uçuş noktası) ve Douala (Kamerun).

Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker, Qatar Airways’in dünyanın en iyi uçuş ağına sahip olduğunu belirterek, “Dünyanın en genç filosuna sahibiz. Uçaklarımızın ortalama yaşı sadece beş ve yolcularımızın ödüllü hizmetlerimizden faydalanmasını sağlamak amacıyla teknolojik açıdan en gelişmiş uçaklarla hizmet veriyoruz; en verimli ve çevre dostu operasyonları gerçekleştiriyoruz. Amacımız, yolcularımızın hem iş hem de tatil amaçlı tüm seyahatlerinde Qatar Airways’i seçmesini sağlamak. Bugün yapılan duyuru ile birlikte, Körfez’deki hava yolu şirketlerine kıyasla daha fazla insanı daha fazla noktaya ulaştırabileceğiz ve yolcularımızın güzel bir seyahat geçirmesini sağlayacağız. Bizler Qatar Airways olarak yolcularımızla beraber başarı elde ediyoruz ve 2017-2018 döneminde uçuş ağımıza eklenecek yeni varış noktalarını dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Qatar Airways, 2016 yılında, şu ana kadar 12 yeni rotayı uçuş ağına ekledi ve Aralık ayında da 2 yeni şehrin daha eklenmesi bekleniyor. Bu yıl uçuşların başlatıldığı noktalar şunlar: Atlanta, Boston ve Los Angeles (ABD); Birmingham (Birleşik Krallık); Helsinki (Finlandiya); İtalya’daki dördüncü uçuş noktası Pisa; Erivan (Ermenistan); Fas’daki ikinci uçuş noktası Marakeş; Ras Al Khaimah (BAE); Windhoek (Namibya) ve Sydney ile Adelaide (Avustralya). Qatar Airways Tayland’daki üçüncü uçuş noktası olan Krabi’ye 6 Aralık’ta, Seyşeller’e ise 12 Aralık’ta başlayacak.

Qatar Airways'den 8 yeni uçuş noktası açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

RJ100 ~ 7 yıl önce
Böyle durumlar her şirketin başına gelebilir. Qatar her anlamda çok iyi bir şirket tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 7 yıl önce
THY'den Qatar'a geçsenize THY yakında kapıya koyacak hepinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cormoran ~ 7 yıl önce
Katar havayollarından myıd zed alan thy personeli var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MahmoudElAnsari ~ 7 yıl önce
Qatarda hataya yer yok. qatar purserna fal bakmakla karneyi A+ getirtemezsiniz bastan soyleyeyim bi qatar calisani olarak ona gore gelin. Etihad daha iyidir ama o da bir gercek. belgeli 2-3 dil falan bilin emiratese gidin dicem ama o da ımkansıza yakın. o yuzden tk da takılmak en ıyısı derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Teknisyen alımı ne oldu qatar havayollarıın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O değil de ~ 7 yıl önce
TGS alımları ne zaman :)
ELITE PLUS ~ 7 yıl önce
ELITE PLUS miles&smiles üyeyim ancak çok üzülerek 350.-USD - 500.-USD aralığında qatarairways kampanyalı uzakdoğu biletlerimle 1000.- -1550.-TL aralığındaydı ödediğim rakamlar defalarca uçuş yaptımı belirtmek isterim, etihad la kıyasladığımda mükemmele yakın olduğunu söyleyebilirim, ben Qatarairways le belki arada singapurairlines ve emirates le yoluma devam edeceğim, TurkishAirlines artık bana çok pahalı gelmekte, 5 yıldız alabileceğine de artık ümidim kalmadı yurdumun mükemmel yemeklerini sunan yurdum havayollarının naçizane, herkese saygılar, editör bu yorumu da onaylamazsan sana da saygılarımı sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalanınız yaranamazsınız ~ 7 yıl önce
Yolcuyu yalanınız bile qatar da yaranamazsınız. Çalışılmaz. Sakın ha. Zaten giremezsiniz de.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 7 yıl önce
kötü yönetim, rötarlı kalkışlar, modern olmayan filo = Qatar Airways

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 7 yıl önce
Leman=cahillik sallama, adamlar gökyüzündeki en modern ve en geç filoya sahip, 350 777 787 ile. 350-900ün ilk kullanıcısı ve -1000in de ilk olacak
Dubai ~ 7 yıl önce
Antalya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dubai ~ 7 yıl önce
Antalya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Napacan ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000