19 Haziran 2009, Cuma 07:59:41

Qatar Airways yeni bir şirket kurdu

Katar Havayolları Qatar Airways, daha çok iş seyahatlerine yönelik olarak faaliyet gösterecek olan yeni bir şirket kurdu...

Katar Havayolları Qatar Airways, daha çok iş seyahatlerine yönelik olarak faaliyet gösterecek olan yeni bir şirket kurdu. Kuruluşu Paris’te duyurulan “Qatar Executive”nin, Bombardier Challenger 605 tipi iki uçakla seferlerine başlayacağı, daha sonra filosunda mevcut olan Bombardier Challenger 300 tipi üçüncü bir uçağın da yeni şirketin filosuna dahil edileceği bildirildi.

Dünya genelinde etkili olan ekonomik krize rağmen havayolu seyahatlerine olan ilginin azalmayacağını belirten Qatar Airways CEO’su Ekber El Bakır, “Qatar Executive’nin kuruluşu, Qatar Airways’in lüks segmentteki talebe iyi bir fiyat ve hizmet kalitesi ve hizmet esnekliği ile cevap verecek angajmana sahip olduğunu göstermektedir” dedi.

Qatar Executive müşterilerinin uçuştan 4 saat öncesine kadar koltuk satın alabileceğini ve kalkış saatinden 10 dakika öncesine kadar check-in işlemlerini yaptırabileceğini kaydeden El Bakır, Qatar Executive uçaklarının aralıksız 9 saat havada kalabildiklerini ve böylelikle Avrupa, Afrika, Asya arasındaki noktalara rahatlıkla ulaşabileceklerini söyledi.

Qatar Airways yeni bir şirket kurdu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000