25 Ekim 2016, Salı 09:12:16

Qatar Airways uçuş ağına Seyşeller'i de ekledi

Katarlı havayolu şirketi Qatar Airways, uçuş ağına Doha-Seyşeller hattını da eklediğini duyurdu. Qatar Airways'in Seyşeller uçuşları 12 Aralık tarihinden itibaren başlayacak.
  • Kafalarına göre oraya buraya uçmadıkları aşikar
  • ara verip yeniden baslayinca haber mi oluyor
  • anca başkalarına ozenın..Thy dünya lideri kıskananlar doha'ya:))
  • Isolated airdrome usullerini A320 ile nasıl yapacaklarmış bize de öğretsinler.En yakın yedek meydan 2.5 saat uzaklıkta ve tek pist:))
  • Thy de uçuyor nolmuş
  • THY kim Qatar kim.Dünyanın bir numarası Qatar'dır. Milliyetçiliği bir kenara bırakın objektif gözle bakın.
  • cidden aadmalr farklı thy ye 10 basar!

Qatar Airways, 12 Aralık 2016 tarihinden itibaren her gün Doha’dan yapılacak uçuşlarla yolcularının Seyşeller’in cennet gibi beyaz kumlu plajlarına ve turkuaz sularına ulaşmasına olanak sağlayacak. Dünyanın en popüler turizm merkezlerinden biri olan, Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’in güzelliklerini keşfetmek isteyenler, Qatar Airways ile seyahat ederken uygun fiyatlı uçuşların ve ödüllü hizmetin tadını çıkaracak.

Seyşeller’deki halk da Doha’daki aktarma merkezi üzerinden havayolu şirketinin dünya genelindeki iş ve turizm merkezlerinden oluşan 150’den fazla varış noktasına sahip uçuş ağından faydalanma fırsatına sahip olacak. Havayolu şirketinin genişleyen küresel ağı ve modern filosu sayesinde yolcular, tüm dünyadaki ilginç yerlere ulaşacak. Bunların arasında şirketin 2016 yılında seferler başlattığı varış noktaları da yer alıyor. Bu destinasyonlar ise, Adelaide, Atlanda, Birmingham, Boston, Helsinki, Los Angeles, Marakeş, Pisa, Ras Al Khaimah, Sydney, Windhoek ve Erivan.

Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, Seyşeller’e yapılacak olan uçuşlar ile ilgili, “Böylece, tatil amaçlı seyahat etmek isteyenlere Seyşeller gibi birinci sınıf varış noktalarına ulaşma fırsatı sunuyoruz. Qatar Airways ile seyahat eden yolcularımıza sıcak Orta Doğu konukseverliği, first class hizmet, ödüllü yemekler ve uçuş esnasında eğlence sistemi sunarak rüya gibi bir tatile, olağan üstü bir seyahat deneyimi yaşayarak başlamalarını sağlıyoruz.” dedi.

Seyşeller Turizm ve Kültür Bakanı Mr. Alain St. Ange, “Qatar airways’in Seyşeller’e hizmet verdiğini görmek beni mutlu ediyor. Ortaklığımız her zaman olumlu oldu. Bu havayolu şirketinin yerel halk arasında çok popüler olduğunu biliyorum ve hepsi iş birliğimizin uzun yıllar devam ederek kıyılarımızdaki turizmi artırmasını umuyor.” dedi.

Seyşeller Turizm Kurulu’nun Qatar Airways’in seferlerinin başlamasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Seyşeller Turizm Kurulu CEO’su Mrs. Sherin Naiken, “Turizmimizin gelişmesini ve yerel işletmelerimizin büyümesini hızlandıracak bir ortaklık kurmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Qatar Airways, Doha-Seyşeller hattında Airbus A320 tipi uçaklarını kullanacak. 

Qatar Airways uçuş ağına Seyşeller'i de ekledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bir ~ 7 yıl önce
Kafalarına göre oraya buraya uçmadıkları aşikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e zaten vardi ki ~ 7 yıl önce
ara verip yeniden baslayinca haber mi oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özentiler ~ 7 yıl önce
anca başkalarına ozenın..Thy dünya lideri kıskananlar doha'ya:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gittik Bile ~ 7 yıl önce
Senin yol göstermene gerek yok, biz Doha'da uçuyoruz, senin kaptanının aldığı maaştan fazlasını yardımcı pilot olarak alıyorum. Sen hadi 6-7 yıl daha kaptanlık hayalleri kur.
ETOPS ~ 7 yıl önce
Isolated airdrome usullerini A320 ile nasıl yapacaklarmış bize de öğretsinler.En yakın yedek meydan 2.5 saat uzaklıkta ve tek pist:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanç katar ~ 7 yıl önce
Thy de uçuyor nolmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Bişey olmamış işte uçuş başladığı için haber yapılmış. Saçma bir tepki vermişsin.
ER ~ 7 yıl önce
THY kim Qatar kim.Dünyanın bir numarası Qatar'dır. Milliyetçiliği bir kenara bırakın objektif gözle bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 7 yıl önce
Kaynak göster birader, arka tarafından sallama
qatar ~ 7 yıl önce
cidden aadmalr farklı thy ye 10 basar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000