05 Nisan 2008, Cumartesi 00:44:32

Qatar Airways İstanbul seferlerini artırıyor...

Qatar Airways, İstanbul-Doha arası uçuş sıklığını 5 Nisan itibariyle haftada 6 sefere, 4 Mayıs itibariyle ise haftada 7 sefere çıkarma kararı aldı.

Doha-merkezli havayolu haftanın her günü uçuş gerçekleştirerek Türkiye çıkışlı yolculara Doha ve ötesine (Körfez bölgesi, Uzakdoğu, Güney Afrika, Hint Yarımadası, Maldivler ve Seyşeller'e) daha geniş seçenekler sunacak.

Yaz tarifesi itibariyle haftanın 6 günü (Perşembe günleri hariç) iki sınıf konfigürasyonuna sahip Airbus A321 ile hizmet verecek olan Qatar Airways, Perşembe günler ise uçuşlarını Airbus A320'ler ile iki sınıf konfigürasyonunda gerçekleştirilecek.

 
Qatar Airways CEO'su Akbar Al Baker, Türkiye uçuşlarının artırılması ile havayolunun İstanbul rotasındaki yolcularına haftanın her günü hizmet verme hedefine ulaştıklarını, geleceğe yönelik hedeflerinin ise Ankara çıkışlı seferlere başlamak olduğunu söyledi.

Giderek genişleyen uluslararası ağı sayesinde daha fazla sayıda yolcu Qatar Airways'in First ve Business class yolcularına yönelik Doha Uluslararası Havalimanındaki Premium Terminalini kullanabilecek.

Premium Terminal'de SPA, jakuzi, özel duty free, iş merkezi ve birinci sınıf restoranlar yer alıyor. Sadece dokuz ayda inşa edilen 90 milyon dolarlık terminal, dünyanın first ve business class yolcularına yönelik ilk terminali. Doha'dan dünyanın herhangi bir yerine uçan, ya da Doha'da bağlantı (transit) uçuşunu bekleyen yolculara uçuş öncesi dinlenme ve rahatlama olanağı sunuyor.

Qatar Airways İstanbul seferlerini artırıyor...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000