10 Eylül 2009, Perşembe 14:19:04

Qatar Airways en iyi seçildi

Qatar Airways bir kez daha üstün hizmet sunma konusundaki üstünlüğünü gösterdi ve Çin Seyahat & Toplantı Endüstrisi Ödüllerinde (China Travel & Meeting Industry Awards) Çin’deki En İyi Business Class’a sahip havayolu şirketi unvanına layık görüldü.
  • Arap şekeri bol buluyor oraya buraya sürüyor...

Beş yıldızlı havayolu şirketi, Çin’in başkenti Pekin’de yapılan ödül töreninde diğer havayolu şirketlerinin aldığı oyun iki katını alarak açık ara galip geldi.

Çin Seyahat & Toplantı Endüstrisi Ödülleri, Çin seyahat endüstrisinin önde gelen ticari yayını olan Travel Weekly China tarafından düzenlendi. Bu ödül, 2002 yılında ilk kez verildiğinden beri sektörde pek çok çevre tarafından tanınan ve beğenilen bir ödül haline geldi.

Temmuz ayındaki Çin Teşvik ve İş Seyahati Toplantısı Fuarı (China Incentive and Business Travel Meeting Exhibition-CIBTM)’na katılan Travel Weekly China’nın 30,000’den fazla okuyucusu ve abonesinin yanı sıra 32,000 civarında girişimci ve yolcu ankete katıldı.

Değerlendirme panelinde seyahat ve turizm endüstrisinin her segmentinden en iyi 20 endüstri uzmanı yer aldı.

Qatar Airways en iyi seçildiQatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, aldıkları ödül ile ilgili fikirlerini şu şekilde dile getirdi: “Qatar Airways adına, hizmetimizin yüksek kalitesinin ve misafirperverliğimizin takdir edilmesinden dolayı büyük onur duydum”

Al Baker Qatar Airways’in Çin’li yolcular tarafından da tercih elden bir havayolu şirketi olmasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: “Qatar Airways olarak yüksek kaliteli business class hizmetimizle her zaman gurur duyuyoruz. Sektördeki rakiplerimiz ve son kullanıcıların bunu onaylaması; ekibimizin rakipsiz ürün ve hizmet sunmak adına gösterdiği yoğun çalışmanın ve fedakarlığın takdir edildiğini kanıtlıyor.”

Qatar Airways bu sene çok sayıda önemli ödül aldı. Bunların içinde seyahat endüstrisinin “Oscar”ı olarak bilinen ve her yıl Aralık ayında Dünya Seyahat Ödülleri kapsamında verilen Dünyanın Lider Business Class Taşıyıcısı ödülü de bulunuyor. Havayolu şirketi ayrıca Nisan ayında Hamburg’da yine her yıl düzenlenen Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Ekonomi Sınıfı ödülüne de layık görüldü. Böylece diğer rakipleri arasında Qatar Airways’in dünyadaki en iyi beş havayolu şirketi arasındaki konumu da tescillemiş oldu.

Havayolu şirketi şu anda Çin’de dört şehir ile (Pekin, Şangay, Guangzhou ve Hong Kong) Doha’daki merkezi arasında haftada 21 uçuş gerçekleştiriyor.

Seyahatin sınıfı ne olursa olsun, bütün yolcular havada tamamen interaktif olan ve yüzlerce işitsel ve görsel seçeneği bulunan bir eğlence sisteminin keyfini çıkarabiliyor. Yolculara müzikten, belgesele, filmden, spora, komediden çocuk programlarına ve interaktif oyunlara kadar birçok eğlence seçeneği sunuluyor.

Qatar Airways en iyi seçildi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Arap şekeri bol buluyor oraya buraya sürüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000