20 Ekim 2010, Çarşamba 16:37:04

ORTA DOĞU'NUN "EN İYİ HAVAYOLU" ŞİRKETİ SEÇİLDİ

Qatar Airways, TTG Asia Magazine tarafından 5. Kez Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Seçildi. Şirket, İkinci Yılında Business Traveller Asya Pasifik Ödülünü Kazandı.
  • katarla 2 sefer uçtum. ilki daha istanbul uçuşları başlamadan evvel, sonuncusu da 1 ay evveldi. ama inan bana thy'nin kabin ekibini mumla aradım. şişirmelere çok inanma. ancak eger business veya first class uçacaksan o sınıflarda gerçekten iyiler, diğer ortadoğu havayolları Emirates ve Etihad'dan çok farklı değil. ancak dediğim gibi economy sınıfı tamamen beklentilerin çok altında. kabin ekibi hoşnutsuzluğunu anladığı an daha bir ukalaşabiliyor,bizzat yaşadım. bir daha da mecbur kalmadıkça bu havayoluyla uçmayı düşünmüyorum.
  • *1) katar ekonomisi hakkında bilgi sahibi olmak için katar'a gitmek gerekmez... *2) katar havayollarının ground handling'inde çalışıyorum *3) singopur havayollarını örnek vermiş arkadaş senin üstünde bir oku istersen... *4)daha da bu konuyu tartışmak istersen klavyeyi eline veririm..
  • şimdi bu kadar yorumun üzerine THY 5 yıldızlı olsa ne olucak , bu firma ile aynı kefene koyulurmu diyeceğim, bir dünya kişi kalkıp yok THY böyle. bayrak taşıyıcısı filan. lehime bir dünya şeyler yazılacak. Ama at gözlüğünü çıkarmış kafasının yan tarafındaki 20 derecelik açıyı görenler bu dediğimin ne kadar doğru olduğunun zaten bilincinde. Bu adamlarda ne var biliyormusunuz herşeyden önce ve bizde olmayan, İNSANA DĞER İNSANA SAYGI, ne uçaktaki adamlar cebi açıp o salak şarkıcı bozması gibi kuralları çiğneyip uçaktakilere saygızsızlık yapıyorlar nede terbiyesizlik. E hal böyle olunca bu insanın kabin ekibi gözünün içine bakmazmı. Bizim insanımız çok mu saygılıda bizdekiler gözlerimizin içine baksın. canından bezdiriyor cehalet dolu kabin...
  • Petrol biterse diye yorum yazan şahıslar çok komik ve kıskançlık göstergesi sergiliyor.Bakın bi Singapore Airlines'a bakın.Sadece bizim Sapanca gölü büyüklüğünde bi adadan oluşuyor.Ama müthiş başarılı havayolu şirketine sahipler.Geçin lütfenn bu petrol bahanesini.Qatar Zengin Doğal gaza sahip.Petrol yok.. Saygılar
  • ARKADASIM hayatında kac defa dohaya gittinde katar ekonomısı hakkında bilgi sahıbı oluyorsun!katar havayolunun bu sevıyeye gelmesınde petrol ürünleri ile bağlantı nasıl kurmadın anlamadım.haqngıo para ile bu ucakları alıyor??bulgarıstan,yemen,bosna ersek neden alamıyor?bırakın bu cahıllıklerı..
  • Aynen başlıkta da dediğim gibi petrolu zaten Suudi Arabistandan alıyorlar ve civar emirliklerden. Katarda bol olan likit doğal gaz. Dünyanın en büyük rezervi. onun da kolay kolay biteceği yok, zaten adamların parayla derdi yok çünkü 2020ye kadar bütçe fazlası ön görüyorlar. Dohaya bir gidin bakın..adamlar reesmen çölün ortasında harikalar yaratıyorlar. bizim gibi en basit yok kenarını yeşillendirmekten aciz değiller.
  • Katar'ın zenginliğinin sebebi petrol değil, doğalgaz ve inci rezervleri arkadaşım... Diğer arkadaşlar gibi ben de qr havayolu'nun başarısı ile doğal kaynaklar arasında bir bağlantı göremiyorum... tebrikler...
  • Merhaba Arkadaşlar, Bende kısmet olursa 13 Kasımda Arkadaşımla birlikte ilk defa QATAR Airways ile uçacağız. Ben Okyanus aşırı oldukça uçuş yaptım Ama nedense Qatar ile daha uçmadan heyecan duymaya başladım. Qatar ile uçan herkes olumlu görüş belirtiyor. Umarım bizim milli havayolumuzda Qatar gibi standart üstü hizmet ,uçak kalitesi özellikle B777-300ER ile ayrıca yüzüne baktığımızda yüzünü kaçıran hostesleri her uçuşta görüyorum. Siz bide Singapore Airlines ile uçun. Gözünüzün içine bakıyorlar. Adeta yarış yapıyorlar. Neyse sözün özü Dünya üzerinde Qatar 5 yıldızlı 6 Havayolu arasındadır. Başka Söze Gerek Yok Bence. Herkese İyi Uçuşlar Dilerim.
  • seni iste nerelere getirior, hakikaten bir SIRKET. Mickey Mouse oyuncak kulubu degil ^^
  • ayyy insallah banada nasip olur qatarla ucmak,,, ici nasil acaba?? yemekleri guzelmidir..
Doha merkezli havayolu, Bangkok’ta her yıl yapılan TTG Asia Pacific ödüllerinde beşinci kez Orta Doğu’nun En İyi Havayolu ödülüne layık görüldü.

Şirket aynı zamanda Hong Kong’ta yapılan 2010 Business Traveller Asia Pacific Ödül töreninde ikinci kez Orta Doğu’nun En İyi Havayolu seçildi.

Qatar Airways İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker; son alınan ödülün, şirketlerinin yüksek standartlarda ve üst düzeyde hizmet vermeye devam edeceğini belirterek "Rekabetin son derece yoğun olduğu bir pazarda ve dünyanın hizmet odaklı bölgesinde faaliyet gösteren Qatar Airways insanların birinci tercihi olmaya devam ediyor. Ödüller, Qatar Airways olarak yolcularımıza yenilikçi ürünler ve hizmetler sunmadaki başarımızı gösteriyor. Standartlarımızın, değerli müşterilerimiz ve elbette seyahat endüstrisi tarafından fark edilmesi bizi onurlandırdı. Rekabetin böylesine yoğun olduğu bir pazarda beşinci kez TTG ödülüne, ikinci kez de Business Traveller Asia Pacific ödülüne layık görülmüş olmamız, Qatar Airways’in havacılık endüstrisinde lider olma yönündeki kararlılığını gösteriyor’’ diye konuştu.

Qatar Airways adına ödülü alan; Başkan Yardımcısı ve Doğu Asya ve Güney Batı Pasifik Ticari Operasyon sorumlusu Marwan Koleilat ise "Qatar Airways lider konumunu sürdürmek için yüksek standartlar belirlemeye devam ediyor. Asya Pasifik’te uçuşlarımız ve artırdığımız kapasitemizle dünyanın en hareketli ve önemli bölgelerinden birinde önemli başarılara imza attık" diye konuştu

17 uçuş noktasıyla Qatar Airways’in Asya Pasifik’teki global ağının yaklaşık %20’sini Uzak Doğu, Güney Doğu Asya ve Avustralya oluşturuyor. Nisan ayında Tokyo için başlatılan tarifeli uçuşlar, Qatar Airways’in 2010 yılı boyunca bölgede hizmet vereceği üç yeni uçuş noktasından ilki oldu.

Şirket, 12 Ekim’de Thai tatil adası olan Puket’e uçuş düzenlemeye başladı.

1 Kasım tarihinden itibaren ise Vietnam’ın başkenti Hanoi’ye uçuşlar başlatacak olan şirket, Bangkok ve Ho Chi Minh City’ye yapılan uçuşların sıklığını artırarak Vietnam ve Tayland’daki konumunu giderek güçlendiriyor.

Avrupa destinasyon portföyünü arttırmayı hedefleyen şirket aktarmalı olarak Nice, Budapeşte, Bükreş, Brüksel ve Stuttgart uçmayı hedefliyor.

Qatar Airways, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey ve Güney Amerika üzerinden 93 önemli iş ve eğlence merkezine 89 uçaktan oluşan modern filosuyla hizmet veriyor. Şirketin, değeri 40 milyar dolardan fazla olan 200’ün üzerinde uçak siparişi bulunuyor.
ORTA DOĞU'NUN "EN İYİ HAVAYOLU" ŞİRKETİ SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
katarla 2 sefer uçtum. ilki daha istanbul uçuşları başlamadan evvel, sonuncusu da 1 ay evveldi. ama inan bana thy'nin kabin ekibini mumla aradım. şişirmelere çok inanma. ancak eger business veya first class uçacaksan o sınıflarda gerçekten iyiler, diğer ortadoğu havayolları Emirates ve Etihad'dan çok farklı değil. ancak dediğim gibi economy sınıfı tamamen beklentilerin çok altında. kabin ekibi hoşnutsuzluğunu anladığı an daha bir ukalaşabiliyor,bizzat yaşadım. bir daha da mecbur kalmadıkça bu havayoluyla uçmayı düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
*1) katar ekonomisi hakkında bilgi sahibi olmak için katar'a gitmek gerekmez... *2) katar havayollarının ground handling'inde çalışıyorum *3) singopur havayollarını örnek vermiş arkadaş senin üstünde bir oku istersen... *4)daha da bu konuyu tartışmak istersen klavyeyi eline veririm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şimdi bu kadar yorumun üzerine THY 5 yıldızlı olsa ne olucak , bu firma ile aynı kefene koyulurmu diyeceğim, bir dünya kişi kalkıp yok THY böyle. bayrak taşıyıcısı filan. lehime bir dünya şeyler yazılacak. Ama at gözlüğünü çıkarmış kafasının yan tarafındaki 20 derecelik açıyı görenler bu dediğimin ne kadar doğru olduğunun zaten bilincinde. Bu adamlarda ne var biliyormusunuz herşeyden önce ve bizde olmayan, İNSANA DĞER İNSANA SAYGI, ne uçaktaki adamlar cebi açıp o salak şarkıcı bozması gibi kuralları çiğneyip uçaktakilere saygızsızlık yapıyorlar nede terbiyesizlik. E hal böyle olunca bu insanın kabin ekibi gözünün içine bakmazmı. Bizim insanımız çok mu saygılıda bizdekiler gözlerimizin içine baksın. canından bezdiriyor cehalet dolu kabin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Petrol biterse diye yorum yazan şahıslar çok komik ve kıskançlık göstergesi sergiliyor.Bakın bi Singapore Airlines'a bakın.Sadece bizim Sapanca gölü büyüklüğünde bi adadan oluşuyor.Ama müthiş başarılı havayolu şirketine sahipler.Geçin lütfenn bu petrol bahanesini.Qatar Zengin Doğal gaza sahip.Petrol yok.. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADASIM hayatında kac defa dohaya gittinde katar ekonomısı hakkında bilgi sahıbı oluyorsun!katar havayolunun bu sevıyeye gelmesınde petrol ürünleri ile bağlantı nasıl kurmadın anlamadım.haqngıo para ile bu ucakları alıyor??bulgarıstan,yemen,bosna ersek neden alamıyor?bırakın bu cahıllıklerı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen başlıkta da dediğim gibi petrolu zaten Suudi Arabistandan alıyorlar ve civar emirliklerden. Katarda bol olan likit doğal gaz. Dünyanın en büyük rezervi. onun da kolay kolay biteceği yok, zaten adamların parayla derdi yok çünkü 2020ye kadar bütçe fazlası ön görüyorlar. Dohaya bir gidin bakın..adamlar reesmen çölün ortasında harikalar yaratıyorlar. bizim gibi en basit yok kenarını yeşillendirmekten aciz değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Katar'ın zenginliğinin sebebi petrol değil, doğalgaz ve inci rezervleri arkadaşım... Diğer arkadaşlar gibi ben de qr havayolu'nun başarısı ile doğal kaynaklar arasında bir bağlantı göremiyorum... tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merhaba Arkadaşlar, Bende kısmet olursa 13 Kasımda Arkadaşımla birlikte ilk defa QATAR Airways ile uçacağız. Ben Okyanus aşırı oldukça uçuş yaptım Ama nedense Qatar ile daha uçmadan heyecan duymaya başladım. Qatar ile uçan herkes olumlu görüş belirtiyor. Umarım bizim milli havayolumuzda Qatar gibi standart üstü hizmet ,uçak kalitesi özellikle B777-300ER ile ayrıca yüzüne baktığımızda yüzünü kaçıran hostesleri her uçuşta görüyorum. Siz bide Singapore Airlines ile uçun. Gözünüzün içine bakıyorlar. Adeta yarış yapıyorlar. Neyse sözün özü Dünya üzerinde Qatar 5 yıldızlı 6 Havayolu arasındadır. Başka Söze Gerek Yok Bence. Herkese İyi Uçuşlar Dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
seni iste nerelere getirior, hakikaten bir SIRKET. Mickey Mouse oyuncak kulubu degil ^^

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ayyy insallah banada nasip olur qatarla ucmak,,, ici nasil acaba?? yemekleri guzelmidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000